Tüp bebek tedavisinde prp yaptıranlar, PRP tedavisi ne demektir?

Mayıs’ta yaptırdım .Önceden normal siklusta hiç olmadı 2-3 yumurta çıkardı şimdi o da yok😬yan etki yaptı galiba .Üzerine ikinci adetimi oldum kist oluştu.

İnşallah bizim sonuçta olumlu olur. Allah esirgesin kucağınıza almayı nasip etsin 😊

Rahim duvarı ıcı. Prp uygulanırken aneztezı aldınızmı almadıysanız agrı oldumu uygulamada yabancı vıdolardı hep hastalar uyutuluyor merak ettım

Merhana baslaigi gorunce yazmak istedjm. Bende tam 14 gun once prp yaptirdim acibadem maslak bulent tirasta. Bana 10-12 gun sonra adet olursunuz dendi ama tam 14 gun oldu regl olmadim.Endiselenmelimiyim bilemedim. Sizin nasil olmustu? Bu arada adetim hep duzenlidir hic skntim olmadi. prp sonrasi 2 tane antibiyotik verdiler kullandim bitti onlarda.

Merhana baslaigi gorunce yazmak istedjm. Bende tam 14 gun once prp yaptirdim acibadem maslak bulent tirasta. Bana 10-12 gun sonra adet olursunuz dendi ama tam 14 gun oldu regl olmadim.Endiselenmelimiyim bilemedim. Sizin nasil olmustu? Bu arada adetim hep duzenlidir hic skntim olmadi. prp sonrasi 2 tane antibiyotik verdiler kullandim bitti onlarda.
Canim endise yapma bende temmuz sonunda prp yaptirdim reglim gecikti hemsireyi aradim normal dedi 7 gun gecikti sonra kendiliginden oldu canim ilac almama gerek kalmadi eylul reglisinin 2. Gunu amh ve fsh testleriyle beraber bulent beye gidicem tekrar canim

Senin yas kac canim neden prp onerdiler sana benim yas 39 birdefa yumurta toplandi 6 yumurtam cikti 3 tanesi olgun denildi bir tane dollendi :KK43: insALLAH prp ise yarar

Merhaba kızlar, benim rahim duvarı ince bir türlü kalinlasmadi, PRP düşünüyorum, bu PRP yaptırıp da rahimi kalınlaşan arkadaşlar var mı ve fiyatı ne kadar , bilgi verirseniz sevinirim ,teşekkürler şimdiden

Merhaba kızlar, benim rahim duvarı ince bir türlü kalinlasmadi, PRP düşünüyorum, bu PRP yaptırıp da rahimi kalınlaşan arkadaşlar var mı ve fiyatı ne kadar , bilgi verirseniz sevinirim ,teşekkürler şimdiden
Ben faydasını ı gördüm izmirde 1000 TL idi hazzıran ayında a ma merkeze gore fıyat farkı oluyor

Bana pek bi faydası olmadı. Halen kalınlaşmıyor rahim duvarım

Merhaba herkese. İlk tüp bebek denemesi sonrası hamile kalıp devamında 8 haftalıkken kaybettim, yapılan kürtaj yüzünden Rahim içi yakışıklıklar oluştu ve düzelteceğim diyen iki doktor durumu daha da kötü hale getirdi,son gittiğim doktor eski Rahim filmimle son halini karşılaştırarak izah ettiğinde durumun ne kadar kötü hale geldiğini görüp yıkıldık, 3 yapışıklık ameliyatı sonrası bir nebze düzeldi ama son tüp bebek denemesi yine olumsuz sonuçlandı, doktorumun tavsiyesiyle ozon tedavisine başladık, hem ben hem morfolojik bozukluk tespit edilen eşim bir ay serumlu ozon tedavisi gördük, 3 günde biten adetlerim 5-6 güne çıktı. Bugün aldığım sonuçlarda amh değerimin 1,2 den 2 ye çıktığını gördüm. Doktorum henüz sonuçları yorumlamadı ama ben gerçekten faydasını hissettim 🙏 aynı süreci yaşayanlara araştırmalarını tavsiye ederim.

canım bende işe yaradı çok güzel sonuç aldık diyen birini forumda henüz görmedim etkisi mi uzun sürede belli oluyor bilmiyorum ama
Çok pahalı bir işlemmiş ve bilimsel olarak bir kanıtı da yokmuş prp işleminin bazı kişilerde işe yaradığını duydum ama genelde pek etki etmiyor.

Herkese merhaba. Temmuz sonunda prp yaptırdım. Amh 0.16 idi.yasim 40. Prp sonrasin da kontrole gittim 2 folikul gordu ama tedaviye değmez dediler.1 ay daha bekleyelim dedi yiğit hoca. Vitaminlerimi düzenli alıyorum uzun zamandır. Biosteron da kullanıyorum. Incir kürü yaptim bu 1 ayda dr sorarak yaptim. Adetim de kontrole gittigimdw 3 yumurta göründü 1 tanesi küçüktü sonrasına ignelere başladım. 1 yumurtam olgunlaştı ve 1 embriyo oluştu dün dolduruldu. Aralıkta tekrar gideceğim toplama yaptiricam 1 tane daha yakalarsam super :) sonrasında bir operasyon geciricem ve hersey yolunda giderse transferi yapacağız.

İçinizde tüp bebek tedavisi olan varsa allah aşkına cevap versin ikinci adetin damla damla olup lekelenmek normal mi

İçinizde tüp bebek tedavisi olan varsa allah aşkına cevap versin ikinci adetin damla damla olup lekelenmek normal mi
ikinci adetin deren ne demek istediğinizi tam anlamadım ama ben 4. denememe başladım ve adetim hiç leke leke olmadı sadece daha sancılı oluyor.

X