Benim bir tanidigim yaptirdi hep tek yumurtasi oluyodu prp yaptirdi sonràki ay bakti doktor yine tek yimurta .belki onda ise yaramadi
Bende yaptırdım bişey değişmedi
Ucude dollendi mi pekiBenim hic yumurtam yoktu prp sonrasi 3 yumurta toplandi bugun
Ikisi dollendi bir tanesi 3.gune gittiUcude dollendi mi peki
Anestezi olmadan yapilmiyor. En azindan benim oleydiRahim duvarı ıcı. Prp uygulanırken aneztezı aldınızmı almadıysanız agrı oldumu uygulamada yabancı vıdolardı hep hastalar uyutuluyor merak ettım
Canim endise yapma bende temmuz sonunda prp yaptirdim reglim gecikti hemsireyi aradim normal dedi 7 gun gecikti sonra kendiliginden oldu canim ilac almama gerek kalmadi eylul reglisinin 2. Gunu amh ve fsh testleriyle beraber bulent beye gidicem tekrar canimMerhana baslaigi gorunce yazmak istedjm. Bende tam 14 gun once prp yaptirdim acibadem maslak bulent tirasta. Bana 10-12 gun sonra adet olursunuz dendi ama tam 14 gun oldu regl olmadim.Endiselenmelimiyim bilemedim. Sizin nasil olmustu? Bu arada adetim hep duzenlidir hic skntim olmadi. prp sonrasi 2 tane antibiyotik verdiler kullandim bitti onlarda.
Ben faydasını ı gördüm izmirde 1000 TL idi hazzıran ayında a ma merkeze gore fıyat farkı oluyorMerhaba kızlar, benim rahim duvarı ince bir türlü kalinlasmadi, PRP düşünüyorum, bu PRP yaptırıp da rahimi kalınlaşan arkadaşlar var mı ve fiyatı ne kadar , bilgi verirseniz sevinirim ,teşekkürler şimdiden
Çok pahalı bir işlemmiş ve bilimsel olarak bir kanıtı da yokmuş prp işleminin bazı kişilerde işe yaradığını duydum ama genelde pek etki etmiyor.canım bende işe yaradı çok güzel sonuç aldık diyen birini forumda henüz görmedim etkisi mi uzun sürede belli oluyor bilmiyorum ama
Bu konu pek aktif değil, diğer konulara güncel konulara yazarsanız cevap alırsınız.İçinizde tüp bebek tedavisi olan varsa allah aşkına cevap versin ikinci adetin damla damla olup lekelenmek normal mi
Nereye yazacağımı bilemedimBu konu pek aktif değil, diğer konulara güncel konulara yazarsanız cevap alırsınız.
ikinci adetin deren ne demek istediğinizi tam anlamadım ama ben 4. denememe başladım ve adetim hiç leke leke olmadı sadece daha sancılı oluyor.İçinizde tüp bebek tedavisi olan varsa allah aşkına cevap versin ikinci adetin damla damla olup lekelenmek normal mi