bende ekim ayında yaptırdım prp maslak acıbadem de ocakta kontrol vardı ve tahlil falan yapılmadı açıkcası kötü bi sonuç görürüm belki diye bende başka bir yerde yaptırmak istemedim akışına bıraktım direk tüp bebek tedavisi başlandı ve daha önce hiç yumurta elde edememiştik başka bir merkezde hatta bana donasyon dışında hamile kalamazsın demişti boş yere günaha sevk edilmişim nasıl çökmüştümcanım bende işe yaradı çok güzel sonuç aldık diyen birini forumda henüz görmedim etkisi mi uzun sürede belli oluyor bilmiyorum ama
Peki nasıl yükselir? Para tuzağı demenizin nedeni nedir?Arkadaşlar prp tamamen para tuzağı. AMH, yumurta kalitesi bu şekilde yükselmez, iyileşmez. Lütfen doktor adı altındaki tüccarlara umutlarınızı emanet etmeyin.
2 kere tüp bebek tedavisi gördüm, 2. doktorum çok çok iyiydi. Kaldı ki mart ayında gene ona başlayacağım tedavi için. Geçen sene AMH ölçtürmüştüm, bu sene gene ölçtürdüm. Baktım değerler yükselmiş.Peki nasıl yükselir? Para tuzağı demenizin nedeni nedir?
Canım inşallah olumlu sonuçlar alırsın.bülent tıraş özellikle kendimi ilgileniyor hastaları ile merak ettim çok iyi doktor diyorlarbende ekim ayında yaptırdım prp maslak acıbadem de ocakta kontrol vardı ve tahlil falan yapılmadı açıkcası kötü bi sonuç görürüm belki diye bende başka bir yerde yaptırmak istemedim akışına bıraktım direk tüp bebek tedavisi başlandı ve daha önce hiç yumurta elde edememiştik başka bir merkezde hatta bana donasyon dışında hamile kalamazsın demişti boş yere günaha sevk edilmişim nasıl çökmüştümbülent tıraşla olan bu tedavimde 5 yumurta toplandı ve 3 kaldı. 3 tanesi 3.gün olarak donduruldu şükürler olsun nisan gibi nasip olursa transfer olcak inşallah. bu olay prpnin etkisi midir bilemicem ama aklımda pişmanlık kalmasın diye yaptırmıştım herşeyi denemekte fayda var yoksa ben donasyonu araştırıyordum
prp nin maliyeti nedir ki biliyormusunuz siz ?yok canım kendisi ilgilenmiyormuş hatta grupta prp işlemini yiğit mi yücel mi ne bir doktoru varmış o yapıyormuş demişlerdi
Merhaba benimde rezervim yaşıma göre düşük sizin amh kaçtı? Prp yi nerde yaptırdınız ne kadara mal oldu ve yan etkisi var mı acaba?Benim hic yumurtam yoktu prp sonrasi 3 yumurta toplandi bugun
Gecen yil 0.36 dı.muhtemelen dahada düştü acibadem yaptirdim 6000 tl yan etkisi yok sadece bir hafta on gun kadar hafif sancim oldu o kadarMerhaba benimde rezervim yaşıma göre düşük sizin amh kaçtı? Prp yi nerde yaptırdınız ne kadara mal oldu ve yan etkisi var mı acaba?
bende ekim ayında yaptırdım prp maslak acıbadem de ocakta kontrol vardı ve tahlil falan yapılmadı açıkcası kötü bi sonuç görürüm belki diye bende başka bir yerde yaptırmak istemedim akışına bıraktım direk tüp bebek tedavisi başlandı ve daha önce hiç yumurta elde edememiştik başka bir merkezde hatta bana donasyon dışında hamile kalamazsın demişti boş yere günaha sevk edilmişim nasıl çökmüştümbülent tıraşla olan bu tedavimde 5 yumurta toplandı ve 3 kaldı. 3 tanesi 3.gün olarak donduruldu şükürler olsun nisan gibi nasip olursa transfer olcak inşallah. bu olay prpnin etkisi midir bilemicem ama aklımda pişmanlık kalmasın diye yaptırmıştım herşeyi denemekte fayda var yoksa ben donasyonu araştırıyordum
Rahim duvarı kalınlaştı mı? Benim de aynı sorunum var da.Benim rezerv için değil de rahim duvarı kalınlaşsın diye yapıldı. Faydası oldu mu henüz bilmiyorum