- 3 Mayıs 2022
- 17
- 25
- 3
- 33
- Konu Sahibi Teacherozlem
-
Tabi ki hayır. İşlem falan gormuyo. Azot gazında bekltlyo. Bana şu an iki embryo transfer edıldı ikisi de tutmus cok şükür.Gözünüz aydın, hayırlı olsun. Sizinde embriyonuz dondurulmuş. Cuma günü benimde yumurta toplamam var. Korkuyorum. Birde embriyonun dondurulmuş olması biraz beni tedirgin yaptı. Bu bebeklerde ilerde sıkıntılar olur mu diyesonuçta dondurulup tekrar yaşama döndürülerek işlem görmüş oluyorlar
Dün yıne kan verdim degerim yuksek cıktı. 12881.0.bugun dr gttık 6 haftalıgız ve ikiz oldgunu ogrendm. Haftaya kalp atıslarına bkcaz Allah nap ederseçok güzel artmış maşallah şu an hangi aşamadasınız inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza
Dün yıne kan verdim degerim yuksek cıktı. 12881.0.bugun dr gttık 6 haftalıgız ve ikiz oldgunu ogrendm. Haftaya kalp atıslarına bkcaz Allah nap ederse
Embriyolarım dondurulacak canım. İkinci reglemde transfer olacağım.Nasıl geçecek günler bilmiyorumZor evet yaşayan bilir
Opudan sonra gün gün embriyolar hakkında bilgi verilecek size kalitelerini sormayı unutmayın
Taze transfer mi yapılacak?
Adınıza çok sevindim. Darısı başımaTabi ki hayır. İşlem falan gormuyo. Azot gazında bekltlyo. Bana şu an iki embryo transfer edıldı ikisi de tutmus cok şükür.
Transfere kadar zaman bir şekilde geçiyor da test gününü beklemek gerçekten işkence insan saatleri sayıyorEmbriyolarım dondurulacak canım. İkinci reglemde transfer olacağım.Nasıl geçecek günler bilmiyorumTabi şuan en çok yumurtam olacak mı. 5.emriyosu olacak mı. Kaliteleri nasıl olacak. Yumurtalarım boş mu çıkacak diye. İçim içimi yiyor. Ölcem şimdi
İnşallahTransfere kadar zaman bir şekilde geçiyor da test gününü beklemek gerçekten işkence insan saatleri sayıyor
İnşallah embriyolariniz beklediğiniz gibi olur
İlk testi kaçıncı gün verdinzİlk tesstim 156 iki gün sonra 420 olmustu ikiz gebelikhayırlı guzel sonuçlar alırsınız insallah
Benim de ilk testim 109,5 ikincisi 386 gebelik kesesini doktor pek emin olamadı bir mi iki mi dedi tek embriyo transfer edildi hocam dedim sonra tek dedi ama benim rahmim ters ve pek de göremedi acaba benim de ikiz olabilir mi cumartesi Allah izin verirse kalp atışı duymaya gideceğizİlk testi kaçıncı gün verdinz
Kacnci gün verdinizBenim de ilk testim 109,5 ikincisi 386 gebelik kesesini doktor pek emin olamadı bir mi iki mi dedi tek embriyo transfer edildi hocam dedim sonra tek dedi ama benim rahmim ters ve pek de göremedi acaba benim de ikiz olabilir mi cumartesi Allah izin verirse kalp atışı duymaya gideceğiz
12. Gün ve 14. Gün verdim ama şu an hiç belirtim yok nedense daha öncesinde kasık ağrım göğüs ağrım vardı mide bulantısı ve baş dönmesi oluyordu şimdi hepsi kayboldu inşallah cumartesi kalp atışını da duyarız insan korkuyor nedenseKacnci gün verdiniz
Merhaba benim pozitifi aldığım gün ağlamaktan başıma kramplar girmişti. Migreni olan biriyim Ertesi gün sabaha kadar geçmeyince dayanamayarak doktoruma sordum parol içebilirsniz dedi içtimArkadaşlar parol acaba ilk haftalarda içmek sakıncalı mı ben de şimdi tahminen 5 haftalık gebeyim alerjim nüksetti grip gibi oldum başım çok ağrıyor parol kullanmaya korkuyorum hamileliğin ilk 10 haftası organlar oluşuyor çünkü sizlerden doktorunuza soran oldu mu? Bana doktor alerji için alerset verdi B kategorisi bir ilaç içmeye korktum içmiyorum
Çok teşekkür ederimMerhaba benim pozitifi aldığım gün ağlamaktan başıma kramplar girmişti. Migreni olan biriyim Ertesi gün sabaha kadar geçmeyince dayanamayarak doktoruma sordum parol içebilirsniz dedi içtim
Parol gebelerin kyllnablcgı bı ilaç. Skntı yok yaniArkadaşlar parol acaba ilk haftalarda içmek sakıncalı mı ben de şimdi tahminen 5 haftalık gebeyim alerjim nüksetti grip gibi oldum başım çok ağrıyor parol kullanmaya korkuyorum hamileliğin ilk 10 haftası organlar oluşuyor çünkü sizlerden doktorunuza soran oldu mu? Bana doktor alerji için alerset verdi B kategorisi bir ilaç içmeye korktum içmiyorum
yoo hiç de az değil. gayet güzel. bu süreçte en önemli şey kötü düşünmemek. ben de man sonucunu yenilerken kalbim çıkacak gibi olmuştu. önceden kimyasalım var çünkü.
o da bilgilendirici olsun diye yazayım. transferin 10. günü 24, 12. günü 40 çıkmıştı. sonra da 40’ta kaldı ve kimyasal oldu. çok üzülmüştüm. 2. transferimdeki en büyük korkum da buydu. ama şimdilik yolunda. korkmak anlamsız çünkü bundan sonrası bizim elimizde değil. sağlıklı değilse ilerlemez zaten..
Merhaba, geçmiş olsun size de.Merhaba benimde ilk transferim kimyasal oldu. 2. Transferde farklı ilaç farklı uygulamalar yaptılar mı yoksa aynı tedavi mi uygulandı?
Gebeliğiniz sağlıkla ilerlesin inşallah
Merhaba, geçmiş olsun size de.
Benim kimyasal sonrasında embriyom kalmamıştı. tekrar yumurta toplandı. bu sefer daha çok embriyom oluştu. ama tedavi aynıydı. bu arada sonradan yaptığım araştırmalarda farkettim ki ilk denemede pozitif almak çok kolay değilmiş. kimyasal olan çok var. ben 2.sinde çok daha rahat ve biraz vurdumduymazdım.
Ama içimde korku vardı yine kimyasal olursa diye. ama olmadı. ilkinin kimyasal olması biraz şanssızlıktı.
muhtemelen sizin de öyle bir korkunuz olacaktır. doktorumun bana söylediği şey şu oldu: kimyasal olma ihtimali her gebelikte aynıdır. sende olmasının sebebini bilmiyoruz. sadece o embriyo sağlıksızdı. sebebi bu dedi. sanırım biraz sağlıklı beslenmek ve sağlıklı yaşamak gerekiyor
Keşke negatif olsaydı da kimyasal olmasaydı dedim kaç defa. hatta psikolojik destek aldım ağladım günlerce. kimyasal sonrasında 15 gün kadar adet gibi kanamam oldu sonrasında da 2.5 ay adet olmadım çok korktum. meğer kist oluşmuş.Çok teşekkür ederim cevabınız için
Kesinlikle ya yeniden olursa yada negatif olursa korkusu sardı beni. Benim dondurulmuş var onu deneyeceğiz şimdiden sağlıklı beslenmeye başladım ben de. Banada kimyasal için sebep söylenemedi sağlıksız embriyodur dendi. İnşallah benimde sizin gibi pozitif olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?