- Konu Sahibi Teacherozlem
-
Maalesef bugün kürtaj oldum. Kalbi durmuş gelişmemiş. İşin ilginci tüp bebekle 2 embriyo konulmuştu. Hep tek bebek görülmüştü ve o alındı, ama arkada gelişimi yarım kalan diğer embriyonun kesesi de görüldü ama onu alamamış doktor. Çok zor bir yerdeymişGittiniz mi doktora inşallah bebiş sağlıkla sizinledir
Aaa çok şaşırdım ve çok üzüldüm acaba onun kalp atışı yok mu başka bir doktora da mutlaka görünseniz kesesi görünüyor ise belki kalp atışı da duyulur ama öyle değilse bile Allah’ım hayırlısını nasip etsin sağlıklı yavrular nasip etsin ben iki sene önce kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrenince çok üzülmüştüm ama doktor bana dua et düşsün dünyaya gelse sağlıksız bir bebek olur demişti ve o an düşsün diye dua etmeye başlamıştım, insan bilmez neyin hayır neyin şer olduğunu. Zor bir süreçten geçiyorsunuz allahım güç kuvvet sabır versinMaalesef bugün kürtaj oldum. Kalbi durmuş gelişmemiş. İşin ilginci tüp bebekle 2 embriyo konulmuştu. Hep tek bebek görülmüştü ve o alındı, ama arkada gelişimi yarım kalan diğer embriyonun kesesi de görüldü ama onu alamamış doktor. Çok zor bir yerdeymiş
Cuma günü onu almak için sanırım tekrar kürtaj olacağım, umarım kolayca alınır o gün iş daha çok büyümeden.
5.gün dondurulmuş embryo transferi. Brn dayanamadım.5.gün gebelik testı yaptım. Silik cıktı.6.gün kan verdım 43 cıktı. 8.gün tekrar verdim. 153 cıktı.10.gün de verdım 534 cktı.
İkisinin de kalbi durmuş malesef, süreçte 3 farkli doktorla ilerledim ne yazikki hiçbiri diğer keseyi görmemişti kürtaja kadar. Nasip böyleymiş.Aaa çok şaşırdım ve çok üzüldüm acaba onun kalp atışı yok mu başka bir doktora da mutlaka görünseniz kesesi görünüyor ise belki kalp atışı da duyulur ama öyle değilse bile Allah’ım hayırlısını nasip etsin sağlıklı yavrular nasip etsin ben iki sene önce kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrenince çok üzülmüştüm ama doktor bana dua et düşsün dünyaya gelse sağlıksız bir bebek olur demişti ve o an düşsün diye dua etmeye başlamıştım, insan bilmez neyin hayır neyin şer olduğunu. Zor bir süreçten geçiyorsunuz allahım güç kuvvet sabır versin
Rabbim sağlıkla tekrar nasip etsin ve kucağınıza almayı nasip etsin inşallahİkisinin de kalbi durmuş malesef, süreçte 3 farkli doktorla ilerledim ne yazikki hiçbiri diğer keseyi görmemişti kürtaja kadar. Nasip böyleymiş.
Evet Allah sağlıklı olanı nasip etsin her zaman hepimize. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, sagolasiniz
Gözünüz aydın, hayırlı olsun. Sizinde embriyonuz dondurulmuş. Cuma günü benimde yumurta toplamam var. Korkuyorum. Birde embriyonun dondurulmuş olması biraz beni tedirgin yaptı. Bu bebeklerde ilerde sıkıntılar olur mu diye5.gün dondurulmuş embryo transferi. Brn dayanamadım.5.gün gebelik testı yaptım. Silik cıktı.6.gün kan verdım 43 cıktı. 8.gün tekrar verdim. 153 cıktı.10.gün de verdım 534 cktı.
Olur mu öyle şey hiç öyle şeyler düşünmeyin aksine dondurulup çözüldüğünde yoluna devam eden embriyo en güçlü en sağlıklı embriyo olurmuş zaten sağlıksız embriyo yoluna devam etmiyorGözünüz aydın, hayırlı olsun. Sizinde embriyonuz dondurulmuş. Cuma günü benimde yumurta toplamam var. Korkuyorum. Birde embriyonun dondurulmuş olması biraz beni tedirgin yaptı. Bu bebeklerde ilerde sıkıntılar olur mu diyesonuçta dondurulup tekrar yaşama döndürülerek işlem görmüş oluyorlar
İnşallah canımOlur mu öyle şey hiç öyle şeyler düşünmeyin aksine dondurulup çözüldüğünde yoluna devam eden embriyo en güçlü en sağlıklı embriyo olurmuş zaten sağlıksız embriyo yoluna devam etmiyor
Çatlatma iğnesi ne zaman yapacaksınız korkmayın ona göre ayarlanır bir de devlette mi tedavi görüyorsunuz tatil olsa da toplanması gerek aslındaİnşallah canımBirde benim yumurtalar yarın toplanacaktı ama yarın her yet tatil olduğu İçin cuma günü toplanacak. Of ya hep beni buluyor. Bir sıkıntı olur diye korkuyorum. Çünkü zaten şuan yumurtalar 18,5 boyutundalar iki güne iyice büyücek çok büyük olması da iyi değil diyorlar. Çok gerginim.
Yok bilimdik özel bir kurumda olucam canım. Bu gece 02.30 da iki tane peş peşe göbeğimden iğne olacağım. Acaba toplananların ki kaç cm iken toplandı. Olması gereken ne acabaÇatlatma iğnesi ne zaman yapacaksınız korkmayın ona göre ayarlanır bir de devlette mi tedavi görüyorsunuz tatil olsa da toplanması gerek aslında
20-24 mm arasi zaten çatlıyor diye biliyorumYok bilimdik özel bir kurumda olucam canım. Bu gece 02.30 da iki tane peş peşe göbeğimden iğne olacağım. Acaba toplananların ki kaç cm iken toplandı. Olması gereken ne acabaAkislik olacak diye ödüm kopuyor.
Evet canım saat bir de olacak. Sadece iki üç tane yumurta boyutu saydı. Ama ben polikistik olduğum İçin en büyükleri söylemiş sadece. Yani kaçtane olacağı toplamada belli olacakmış20-24 mm arasi zaten çatlıyor diye biliyorum
Çatlama ignesinden 36 saat sonra opu yapılıyor sizinki cuma öğlen olacak o zaman
Doktorunuz kaç folikul saydı?
Doktor çatlatma iğnesine göre hesap yapar siz korkmayın zaten öyle olur sizin şu an zaten yumurtanız çatlamasın diye ilaç yapıyordunuz yani kendi kendinizi strese sokmayınYok bilimdik özel bir kurumda olucam canım. Bu gece 02.30 da iki tane peş peşe göbeğimden iğne olacağım. Acaba toplananların ki kaç cm iken toplandı. Olması gereken ne acabaAkislik olacak diye ödüm kopuyor.
20_22 hatta 24 bile olur korkmayınYok bilimdik özel bir kurumda olucam canım. Bu gece 02.30 da iki tane peş peşe göbeğimden iğne olacağım. Acaba toplananların ki kaç cm iken toplandı. Olması gereken ne acabaAkislik olacak diye ödüm kopuyor.
Pkolu olup 20-30 yumurtası toplanan duydumEvet canım saat bir de olacak. Sadece iki üç tane yumurta boyutu saydı. Ama ben polikistik olduğum İçin en büyükleri söylemiş sadece. Yani kaçtane olacağı toplamada belli olacakmış
Benim araştırmalarıma göre çok büyümeden toplanması gerekiyor.
Amin canım inşallah. Çok zor bir süreç bütün aile haber bekliyor gözüme bakıyor, bir de bunun stresi çöktü omuzlarımaPkolu olup 20-30 yumurtası toplanan duydum
Zaten doktorun söylediğinden fazla yumurta toplanıyor her zaman
Doktorunuz zaten takip etmiştir içiniz rahat olsun
İnşallah pozitif sonuçlanır
Zor evet yaşayan bilirAmin canım inşallah. Çok zor bir süreç bütün aile haber bekliyor gözüme bakıyor, bir de bunun stresi çöktü omuzlarıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?