Tüp bebek tedavisinde pozitif sonuç değer artışlarınızı yazar mısınız?

Gözünüz aydın, hayırlı olsun. Sizinde embriyonuz dondurulmuş. Cuma günü benimde yumurta toplamam var. Korkuyorum. Birde embriyonun dondurulmuş olması biraz beni tedirgin yaptı. Bu bebeklerde ilerde sıkıntılar olur mu diye🥺 sonuçta dondurulup tekrar yaşama döndürülerek işlem görmüş oluyorlar 🥺
Tabi ki hayır. İşlem falan gormuyo. Azot gazında bekltlyo. Bana şu an iki embryo transfer edıldı ikisi de tutmus cok şükür.

Zor evet yaşayan bilir
Opudan sonra gün gün embriyolar hakkında bilgi verilecek size kalitelerini sormayı unutmayın
Taze transfer mi yapılacak?
Embriyolarım dondurulacak canım. İkinci reglemde transfer olacağım.Nasıl geçecek günler bilmiyorum 🤷‍♀️ Tabi şuan en çok yumurtam olacak mı. 5.emriyosu olacak mı. Kaliteleri nasıl olacak. Yumurtalarım boş mu çıkacak diye. İçim içimi yiyor. Ölcem şimdi🤦‍♀️☺️

Embriyolarım dondurulacak canım. İkinci reglemde transfer olacağım.Nasıl geçecek günler bilmiyorum 🤷‍♀️ Tabi şuan en çok yumurtam olacak mı. 5.emriyosu olacak mı. Kaliteleri nasıl olacak. Yumurtalarım boş mu çıkacak diye. İçim içimi yiyor. Ölcem şimdi🤦‍♀️☺️
Transfere kadar zaman bir şekilde geçiyor da test gününü beklemek gerçekten işkence insan saatleri sayıyor
İnşallah embriyolariniz beklediğiniz gibi olur🥰

Arkadaşlar parol acaba ilk haftalarda içmek sakıncalı mı ben de şimdi tahminen 5 haftalık gebeyim alerjim nüksetti grip gibi oldum başım çok ağrıyor parol kullanmaya korkuyorum hamileliğin ilk 10 haftası organlar oluşuyor çünkü sizlerden doktorunuza soran oldu mu? Bana doktor alerji için alerset verdi B kategorisi bir ilaç içmeye korktum içmiyorum

İlk testi kaçıncı gün verdinz
Benim de ilk testim 109,5 ikincisi 386 gebelik kesesini doktor pek emin olamadı bir mi iki mi dedi tek embriyo transfer edildi hocam dedim sonra tek dedi ama benim rahmim ters ve pek de göremedi acaba benim de ikiz olabilir mi cumartesi Allah izin verirse kalp atışı duymaya gideceğiz

Benim de ilk testim 109,5 ikincisi 386 gebelik kesesini doktor pek emin olamadı bir mi iki mi dedi tek embriyo transfer edildi hocam dedim sonra tek dedi ama benim rahmim ters ve pek de göremedi acaba benim de ikiz olabilir mi cumartesi Allah izin verirse kalp atışı duymaya gideceğiz
Kacnci gün verdiniz

Arkadaşlar parol acaba ilk haftalarda içmek sakıncalı mı ben de şimdi tahminen 5 haftalık gebeyim alerjim nüksetti grip gibi oldum başım çok ağrıyor parol kullanmaya korkuyorum hamileliğin ilk 10 haftası organlar oluşuyor çünkü sizlerden doktorunuza soran oldu mu? Bana doktor alerji için alerset verdi B kategorisi bir ilaç içmeye korktum içmiyorum
Merhaba benim pozitifi aldığım gün ağlamaktan başıma kramplar girmişti. Migreni olan biriyim Ertesi gün sabaha kadar geçmeyince dayanamayarak doktoruma sordum parol içebilirsniz dedi içtim

Kızlar merhaba 11 mayısta 5. Gün embriyosu transferim oldu.
Dayanamayıp 6. Günde idrar testi yaptım baya belirgindi. Ekliyorum fotoğrafını. Sonra 7. Gün tekrar yaptığımda yine silik bir şekilde vardı. O gün kan verdim ve 4.95 çıktı. Artık negatiftir, kimyasaldır diye düşünürken. Bugün yani 8. Gün yeniden test yaptım ve hala silik çizgi var.
Asıl kan günüm yarın, yeniden kan vereceğim. Başına böyle bişey gelen var mı? Gebelik varsa bile sağlıksız diye düşünüyorum ama idrar testi 4.94’i de görüyor olamaz sanırım🤔
6507F23E-6942-4019-A17F-31BD685D0D79.webp

Parol gebelerin kyllnablcgı bı ilaç. Skntı yok yani

yoo hiç de az değil. gayet güzel. bu süreçte en önemli şey kötü düşünmemek. ben de man sonucunu yenilerken kalbim çıkacak gibi olmuştu. önceden kimyasalım var çünkü.
o da bilgilendirici olsun diye yazayım. transferin 10. günü 24, 12. günü 40 çıkmıştı. sonra da 40’ta kaldı ve kimyasal oldu. çok üzülmüştüm. 2. transferimdeki en büyük korkum da buydu. ama şimdilik yolunda. korkmak anlamsız çünkü bundan sonrası bizim elimizde değil. sağlıklı değilse ilerlemez zaten..

Merhaba benimde ilk transferim kimyasal oldu. 2. Transferde farklı ilaç farklı uygulamalar yaptılar mı yoksa aynı tedavi mi uygulandı?
Gebeliğiniz sağlıkla ilerlesin inşallah🤩

Merhaba benimde ilk transferim kimyasal oldu. 2. Transferde farklı ilaç farklı uygulamalar yaptılar mı yoksa aynı tedavi mi uygulandı?
Gebeliğiniz sağlıkla ilerlesin inşallah🤩
Merhaba, geçmiş olsun size de.
Benim kimyasal sonrasında embriyom kalmamıştı. tekrar yumurta toplandı. bu sefer daha çok embriyom oluştu. ama tedavi aynıydı. bu arada sonradan yaptığım araştırmalarda farkettim ki ilk denemede pozitif almak çok kolay değilmiş. kimyasal olan çok var. ben 2.sinde çok daha rahat ve biraz vurdumduymazdım.
Ama içimde korku vardı yine kimyasal olursa diye. ama olmadı. ilkinin kimyasal olması biraz şanssızlıktı.
muhtemelen sizin de öyle bir korkunuz olacaktır. doktorumun bana söylediği şey şu oldu: kimyasal olma ihtimali her gebelikte aynıdır. sende olmasının sebebini bilmiyoruz. sadece o embriyo sağlıksızdı. sebebi bu dedi. sanırım biraz sağlıklı beslenmek ve sağlıklı yaşamak gerekiyor

Merhaba, geçmiş olsun size de.
Benim kimyasal sonrasında embriyom kalmamıştı. tekrar yumurta toplandı. bu sefer daha çok embriyom oluştu. ama tedavi aynıydı. bu arada sonradan yaptığım araştırmalarda farkettim ki ilk denemede pozitif almak çok kolay değilmiş. kimyasal olan çok var. ben 2.sinde çok daha rahat ve biraz vurdumduymazdım.
Ama içimde korku vardı yine kimyasal olursa diye. ama olmadı. ilkinin kimyasal olması biraz şanssızlıktı.
muhtemelen sizin de öyle bir korkunuz olacaktır. doktorumun bana söylediği şey şu oldu: kimyasal olma ihtimali her gebelikte aynıdır. sende olmasının sebebini bilmiyoruz. sadece o embriyo sağlıksızdı. sebebi bu dedi. sanırım biraz sağlıklı beslenmek ve sağlıklı yaşamak gerekiyor

Çok teşekkür ederim cevabınız için🤩
Kesinlikle ya yeniden olursa yada negatif olursa korkusu sardı beni. Benim dondurulmuş var onu deneyeceğiz şimdiden sağlıklı beslenmeye başladım ben de. Banada kimyasal için sebep söylenemedi sağlıksız embriyodur dendi. İnşallah benimde sizin gibi pozitif olur🤩🤲🏼

Çok teşekkür ederim cevabınız için🤩
Kesinlikle ya yeniden olursa yada negatif olursa korkusu sardı beni. Benim dondurulmuş var onu deneyeceğiz şimdiden sağlıklı beslenmeye başladım ben de. Banada kimyasal için sebep söylenemedi sağlıksız embriyodur dendi. İnşallah benimde sizin gibi pozitif olur🤩🤲🏼
Keşke negatif olsaydı da kimyasal olmasaydı dedim kaç defa. hatta psikolojik destek aldım ağladım günlerce. kimyasal sonrasında 15 gün kadar adet gibi kanamam oldu sonrasında da 2.5 ay adet olmadım çok korktum. meğer kist oluşmuş.
sonuçta tüm süreci unuttum. son bir senedir yaşadığım sıkıntılar geçti şimdi bulantı gibi zor ama güzel sıkıntılarla boğuşuyorum.
demem o ki şu anda yaşadığınız duygu karmaşasını anlıyorum. ama o sağlıksız bir embriyoydu. sizin hiç suçunuz yok elinizden gelebilecek bir şey de yoktu. ama aynısı olacak diye bir şey de yok. kendinize dikkat edin ve değer verin🥰

Back
X