- 30 Nisan 2022
- 94
- 2
- 3
- 39
- Konu Sahibi Teacherozlem
Pozitif sonuç alan arkadaşlar kasığınızda adet olacak gibi ya da bıçak saplanır gibi sancı hissettiniz mi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben başlarda hep hissediyordum ama şu 4 5 gündür hiç bir kasık ağrısı hissetmiyorum ve kötü birseyler mi oldu diye endişeleniyorumPozitif sonuç alan arkadaşlar kasığınızda adet olacak gibi ya da bıçak saplanır gibi sancı hissettiniz mi acaba
Şu an kaç haftalık gebelik o zaman darısı benim başıma kesesini görelim ve kalp atışlarını duyalım inşallah birde keseden ne kadar sonra kalp atışı duyulurmuş tecrübeli olanlar var mı3.gun embriyosu
13.gun beta 128
15.gun beta 290 çıktı. 1 hafta sonra keseyi gördük bir daha betaya bakılmadı.
Ben başlarda hep hissediyordum ama şu 4 5 gündür hiç bir kasık ağrısı hissetmiyorum ve kötü birseyler mi oldu diye endişeleniyorum
Ben suan tam 7 haftalik oldum. Geçen cuma kasık ağrılarım artınca başka doktora gittim, doktor kesenin yavaş geliştiğini söyledi o günden beri üzüntü içindeyim, yarın kontrolüm var bakalım ne sonuç çıkacak , bir yanım kalp atışı duymayı umut ediyor diğer yanım en kötüsüne hazırlıyor kendini.Şu an kaç haftalık gebelik o zaman darısı benim başıma kesesini görelim ve kalp atışlarını duyalım inşallah birde keseden ne kadar sonra kalp atışı duyulurmuş tecrübeli olanlar var mı
Bebeğin kalp atışını duydunuz mu acaba bir de ilaçlar ne zaman kesiliyor biz de cumartesi kalp atışı için inşallah her şey yolunda gider dua edin bana da ilaçları kullanmaya devam ediyorumÇok üzücü. düşüklerin sebebi belli mi? genetik veya pıhtılaşma sorunu gibi??
ben proluton ve oksapar kullanmaya devam ediyorum hala.
Merhaba, 10 Mayısta duyduk kalp atışını. Bana doktorum 2 hafta sonra randevu verdi bazı ilaçları keseceğiz dedi. yani 10 haftalığa kadar baştan beri kullandığım ilaçlara aynen devam. hangilerini kesecek bilemiyorum.Bebeğin kalp atışını duydunuz mu acaba bir de ilaçlar ne zaman kesiliyor biz de cumartesi kalp atışı için inşallah her şey yolunda gider dua edin bana da ilaçları kullanmaya devam ediyorum
Gittiniz mi doktora inşallah her şey yolundadırBenim 21nisan transfer
30 nisan beta 79,
2mayıs 215
4 mayıs 354 çıktı son değerim az artmış gibi biraz üzgünüm açıkcası..4.gün embriyosu tek
Gittiniz mi doktora inşallah bebiş sağlıkla sizinledirBen suan tam 7 haftalik oldum. Geçen cuma kasık ağrılarım artınca başka doktora gittim, doktor kesenin yavaş geliştiğini söyledi o günden beri üzüntü içindeyim, yarın kontrolüm var bakalım ne sonuç çıkacak , bir yanım kalp atışı duymayı umut ediyor diğer yanım en kötüsüne hazırlıyor kendini.
Siz umarım güzel ,sağlıklı haberler alarak sürecinizi tamamlarsiniz![]()
Ne kullanıyorsunuz ben sabah akşam fitil 2şer tane estroferm sabah akşam birer tane, prolutex iğne olsalar ve aspirin öğlenleriMerhaba, 10 Mayısta duyduk kalp atışını. Bana doktorum 2 hafta sonra randevu verdi bazı ilaçları keseceğiz dedi. yani 10 haftalığa kadar baştan beri kullandığım ilaçlara aynen devam. hangilerini kesecek bilemiyorum.
Benzer benim de. fitil günde 3, estrofem günde 2x2. ecopirin, prednol, proluton 3 günde bir. oksaparNe kullanıyorsunuz ben sabah akşam fitil 2şer tane estroferm sabah akşam birer tane, prolutex iğne olsalar ve aspirin öğlenleri
Şimdi geldim doktordan çok şükür keseyi de bebeği de gördük. Kalp atışı duyulmadı ama çok küçük dedi. Görüntü olarak attığını gördüm ama sesini duyamadım. Bu günümüze elhamdülillahGittiniz mi doktora inşallah her şey yolundadır
Doktorunuz kim acaba bir de d v B vitaminlerinizin ismi ne ben de alayım ben de folic plus kullanıyorum sadece onu da ben istedim öyle söylediBenzer benim de. fitil günde 3, estrofem günde 2x2. ecopirin, prednol, proluton 3 günde bir. oksapar
ayrıca vitaminler var folik asit b12 ve d vit
Çok şükür attığını gördüyseniz tamamdır allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kaç haftalık oldu acaba darısı bizim başımıza cumartesi kalp atışı için gideceğiz çok stresli ve heyecanlı bir durum iki sene önce benim de kimyasal gebelik gar bir de ilaçları sizin de devam dedi biz bu ilaçları daha ne kadar kullanacağızŞimdi geldim doktordan çok şükür keseyi de bebeği de gördük. Kalp atışı duyulmadı ama çok küçük dedi. Görüntü olarak attığını gördüm ama sesini duyamadım. Bu günümüze elhamdülillah![]()
Maşallah sübhanallahŞimdi geldim doktordan çok şükür keseyi de bebeği de gördük. Kalp atışı duyulmadı ama çok küçük dedi. Görüntü olarak attığını gördüm ama sesini duyamadım. Bu günümüze elhamdülillah![]()
6+2 oldu bizim ilaçlara da aynen devam. Kan sulandırıcıyı doğuma kadar. Progestandex duphaston 8-10 haftaya kadar. Estrofem de aynı şekilde. Baya da ilaç var yaÇok şükür attığını gördüyseniz tamamdır allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kaç haftalık oldu acaba darısı bizim başımıza cumartesi kalp atışı için gideceğiz çok stresli ve heyecanlı bir durum iki sene önce benim de kimyasal gebelik gar bir de ilaçları sizin de devam dedi biz bu ilaçları daha ne kadar kullanacağız![]()
Aman allahım doğuma kadar mı kan sulandırıcı neden acaba pıhtılaşma sorunu mu var sizde valla ya ilaçlar çok fazla inşallah sonu güzel olur6+2 oldu bizim ilaçlara da aynen devam. Kan sulandırıcıyı doğuma kadar. Progestandex duphaston 8-10 haftaya kadar. Estrofem de aynı şekilde. Baya da ilaç var yainşallah güzel haberler alırsınız
![]()
Yok aslında tüp bebek olunca veriliyomuşAman allahım doğuma kadar mı kan sulandırıcı neden acaba pıhtılaşma sorunu mu var sizde valla ya ilaçlar çok fazla inşallah sonu güzel olur