- 14 Mart 2017
- 380
- 400
- 103
- Konu Sahibi melekomelek
-
Canım biraz doğru beslenme ve takviyelerle düzelir.Daha yaşın genç maşallahİnşallah hepimiz için iyi olur ben 29 yasindayim sayıda sıkıntı yok ama yumurtada yok hep boş kalitesiz
İşte yaş genç ama yumurtalar kötüCanım biraz doğru beslenme ve takviyelerle düzelir.Daha yaşın genç maşallah
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın canım.En kısa sürede sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallahİşte yaş genç ama yumurtalar kötü
Fitoterapi tedavisi kullaniyrm +omepaQ10
Kahvaltıda zencefil zerdeçal karabiber kekik kırmızı biber limon çörekotu yağı+zeytinyağı+kendi yaptigimm nar ekşisi ile karıştırıp yiyorum
Sonra gün için ev yapımı yine keçiboynuzu pekmezi ve özünü karıştırıp içine polen koyuyorum onu 2 kez içiyorum
Günlük olarak kesin avakodo ve muz yiyorum bazen avakadoyu içecek yapıp içine tahin keten tohumu chia tohumu ekleyip smoothine yapıyorum
Ceviz fıstık badem sürekli yiyorum
Hacamat yaptırdım sülük randevum var
Amaaa gerçekten çok uğraşıyorum Allah'ım ne olur emeklerim boşa gitmesin neolur
Tabi bu kadar yedim 4 kilo almışım şimdi dikkat ediyorum
Canım her ay yumurta sayımız değişir bazen 2 olur bazen 5 .Bu tamamen tesadüfi aslında.Tek olsun ama bebek olsun.Böyle düşün ve rahatla.İnşallah bebeğine kavuşursunBenim bugün opu işlemim oldu bir öncekinde 8 yumurta bu sefer 3 tane toplandı havuz yapıyorduk böyle birşey başına gelen var mı ?
Bak canımıniçi bizler için önemli olan bir sağlıklı yumurta bir sperm.Fazla olsa ne olacak.Bazılarının 20 tane toplanıyor ama transferde tutmuyor.Peki onlar ne yapsın?Ah keşke yapabilsem o kadar üzüldüm ki daha önce iki kez denemem oldu ikisinde de 7 yumurta toplandı ben hepsinde böyle çıkar diye düşünüyordum bu 3 beni üzdü daha iki ay oldu önceki opu işlemim onda 8 toplanmıştı resmen köprüden atıcam kendimi
3 yumurtayla 3 kez deneme yapabilirsin.Ve şu hayal kırıklığını inan anlıyorum.hepsini bende yaşadım.Ama kendini yıpratmaktan başka işe yaramıyor.Bak senirahatlatacak gerçek bir olay anlatayım.Çok yakın arakadaşım defalarca denedi.ama olmadı.Sonra bıraktığı ay eşinin kanser olduğunu öğrendi.2 hafta sonrada hamile olduğunu hemde kendiiliğinden tedavisiz.Ben bunu duyunca dedimki çocuğum olmazsa olmasın ama eşim hep benimle olsun.Hayırlısını istemek ve öyle rahatlatmak lazım kendiniÇok haklısınız yani ne olacak bir sefer daha toplarlar en kötü canımız sağolsun da diye düşünmek lazım ben çok hayal kırıklığı yaşadım tabi artık en ufak pürüz beni acayip tedirgin ediyor
Canım opu öncesi E2 bakıldı mi kaç ciktiBenim bugün opu işlemim oldu bir öncekinde 8 yumurta bu sefer 3 tane toplandı havuz yapıyorduk böyle birşey başına gelen var mı ?
Ya aslında tam da dediğiniz gibi bu ay erken regl oldum 24 gün sürdü ilk muayenede çok küçük dediler keşke başlamasaydık yani şimdi sordum 5 folikül 2 si boş 3 yumurta çıkmış e2 değerim son gün 800 çıktı artık kötü düşüneceğim ben hiç böyle sonuç elde etmemeliyim yüksek ihtimalle 3. Siklus toplaması yapılacak ama ben artık gerçekten hem fizyolojik hem de maddi olarak tükendimCanım opu öncesi E2 bakıldı mi kaç cikti
5 folikul bile hepsi dolu cikmiyo ozman 10 yada 20 folikülde boş çıkması çok normal geliyo kendimi suçlayıp duruyordumYa aslında tam da dediğiniz gibi bu ay erken regl oldum 24 gün sürdü ilk muayenede çok küçük dediler keşke başlamasaydık yani şimdi sordum 5 folikül 2 si boş 3 yumurta çıkmış e2 değerim son gün 800 çıktı artık kötü düşüneceğim ben hiç böyle sonuç elde etmemeliyim yüksek ihtimalle 3. Siklus toplaması yapılacak ama ben artık gerçekten hem fizyolojik hem de maddi olarak tükendim
5 folikul bile hepsi dolu cikmiyo ozman 10 yada 20 folikülde boş çıkması çok normal geliyo kendimi suçlayıp duruyordum
Demek istediğim 5 folikul ilaçlarla bile dolu olmuyo yani ne bizim ne sizin suçunuz
Yasiniz kactiCanım her ay yumurta sayımız değişir bazen 2 olur bazen 5 .Bu tamamen tesadüfi aslında.Tek olsun ama bebek olsun.Böyle düşün ve rahatla.İnşallah bebeğine kavuşursun
Sizin hangi merkezBenim doktorum adetin 3.günü muayene yapınca diyorki bu ay az var yada çok var deyip tedaviye başlatıyor yada diyorki bu ay az baslamayalim senin muayenede kaç tane görünüyordu
Havuzda en az kac yumurta olmasiÇok haklısınız yani ne olacak bir sefer daha toplarlar en kötü canımız sağolsun da diye düşünmek lazım ben çok hayal kırıklığı yaşadım tabi artık en ufak pürüz beni acayip tedirgin ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?