- 22 Nisan 2019
- 625
- 803
- 53
- Konu Sahibi melekomelek
-
merhaba, yumurta kalitesindeki sorun nedir bilginiz varmi > Benimki yumurta icinde SER+ diye birsey kucuk havaciklar.Merhabalar öncelikle tedaviniz hayırlı olsun. Umarım olumlu sonuçlanırBende de havuz yapılmıştı. Birinci toplamada 1, ikincisinde 1 embriyo oldu ve ikisi transfer edildi. Maalesef tutmadı. Benim yaştan dolayı yumura sayım ve kalitesinde sorun var. Bu ay tekrar tedavi oldum. 1 embriyom var, onun transferi olacak inşallah
Merhabalar. İnanın sorunun ne olduğuna dair bir bilgim yok. Genel olarak yaşa bağlı yumurta kalitesi iyi değil dediler. Sizdeki bu soruna müdahale edilebiliyor mu? Yoksa sadece bilgi olarak mı verdiler?merhaba, yumurta kalitesindeki sorun nedir bilginiz varmi > Benimki yumurta icinde SER+ diye birsey kucuk havaciklar.
merhaba mudehale edilebilecek birsey degil maalesef. yumurtalarin icinde minik hava kesecikleri var. o da dollen meyi zorlastiriyor.Merhabalar. İnanın sorunun ne olduğuna dair bir bilgim yok. Genel olarak yaşa bağlı yumurta kalitesi iyi değil dediler. Sizdeki bu soruna müdahale edilebiliyor mu? Yoksa sadece bilgi olarak mı verdiler?
Müdahale edilemiyorsa bunu bilmeme gerek yok bencemerhaba mudehale edilebilecek birsey degil maalesef. yumurtalarin icinde minik hava kesecikleri var. o da dollen meyi zorlastiriyor.
Yaaa bu hikaye benim hikayem nasıl umut verdi bana . Peki kaçıncı günde donduruldu yumurtalarMerhaba. Bende de yaştan dolayı rezerv düşüklüğü vardı. Yaşım 37. Tedaviye 36 yaşıma girmeme 1 ay varken başladım. İlk randevuda değerlere bakıldı ve 2 ay ilaç takviye vitamin kullandırdı doktorum. Geçen yıl ağustos ayında ilk opu yapıldı. 2 yumurta çıktı biri döllendi ve 3.günde donduruldu. İkinci opu eylülde olacaktı ben o ay covid oldum doktora gidemedim. Ekim ayında gittiğimde doktor yumurtaları beğenmedi covid etkilemiş olabilir dedi ekimde toplamadı. Kasım ayına geldiğimizde ikinci opuyu oldum bu kez 3 yumurta toplandı fakat yine birisi döllendi 3.gün donduruldu. Son opu 2022ocak ayında oldu bu kez 5 yumurta çıktı 2si döllendi donduruldu. Bu arada embriyoların kalitesi hep çok iyiydi. Transfer aşamasına hemen gelemedim bir ay adetime denk getiremedim, bir ay küçük bir kist gördü doktor bu ay yaparsak bu kistten dolayı tutmayabilir dedi erteledi vs. Derken 2022 mayıs ayına geldik kontrol çok güzel geçti rahim tam da görmek istediğim gibi dedi doktorum ve transfer süreci başladı. 11 mayısta hepsi çok kaliteli olan 4 embriyomdan 2si transfer edildi ve 12 gün sonra çok şükür hamile olduğumu öğrendim. Biraz uzun oldu ama benim havuz sürecin bu şekildeydi
5 folikul bile hepsi dolu cikmiyo ozman 10 yada 20 folikülde boş çıkması çok normal geliyo kendimi suçlayıp duruyordum
Demek istediğim 5 folikul ilaçlarla bile dolu olmuyo yani ne bizim ne sizin suçunuz
3.günde donduruldu. İnşallah umudunuz hayaliniz gerçeğe dönerYaaa bu hikaye benim hikayem nasıl umut verdi bana . Peki kaçıncı günde donduruldu yumurtalar
Bence bunu doktor yA da hastanede yetkili kişilerle görüşün. Onlar daha iyi bilgi verirlerSelamlar..
Amh 0.8 ve raporlu olarak ilk tüp bebek denememiz olumsuz oldu. Doktorum yumurta kalitesinin de düşük olması sebebi ile havuz yaparız dedi...
Sorum şu benim 2 hakkım kalmış oluyor bu 2 hak havuz yöntemi uygulanınca gidecek mi yoksa transfer 1 kere olacağı için 1 hakkım daha kalmış olacak mi?
Merhaba banada havuz yapılıyor şuanda 3. Günde kaç hücreliydi toplanan embriyolarınız buarada gebeliğiniz hayırlı olsun3.günde donduruldu. İnşallah umudunuz hayaliniz gerçeğe döner
İnşallah tedaviniz hayırla sonuçlanır. İnanır mısınız hiç sormadım kaç hücreli olduğunu doktor embriyolar hakkında hep olumlu ve güzel şeyler söyledi sanırım ondan sorma gereği duymadımMerhaba banada havuz yapılıyor şuanda 3. Günde kaç hücreliydi toplanan embriyolarınız buarada gebeliğiniz hayırlı olsun
Merhaba ,Merhaba banada havuz yapılıyor şuanda 3. Günde kaç hücreliydi toplanan embriyolarınız buarada gebeliğiniz hayırlı olsun
Hastanenin devletten parasını alması için 3 ay mıydı neydi transfer etme süresi var. Yine de net bilgi için hastaneye sorun.Selamlar..
Amh 0.8 ve raporlu olarak ilk tüp bebek denememiz olumsuz oldu. Doktorum yumurta kalitesinin de düşük olması sebebi ile havuz yaparız dedi...
Sorum şu benim 2 hakkım kalmış oluyor bu 2 hak havuz yöntemi uygulanınca gidecek mi yoksa transfer 1 kere olacağı için 1 hakkım daha kalmış olacak mi?
Sizin hücreler çok iyi yumurta az diye üzülmeyin önemli olan o sağlam embriyoyu bulmak bir dahakine daha çok çıkar inş ve size hayırlı evlat olur inşaallahMerhaba ,
Benimde temmuz ayı içinde 2. toplamam olacak.
Şuanda 3 tane 3. gün dondurulmuş embriyom var.
7,8 ve 10 hücreli dediler.
Amin cümlemize inşallah.Sizin hücreler çok iyi yumurta az diye üzülmeyin önemli olan o sağlam embriyoyu bulmak bir dahakine daha çok çıkar inş ve size hayırlı evlat olur inşaallah
Yorulmayın bunlarda güzel anılar :) annelik için verdiğimiz mücadele bakın daha anne olmadan içimize geçti annelik düşünsenize evladımız olsa bu çektiğimiz çile bile kutsal. Rabbim anneliği hak eden herkese nasip etsin. Malum çocuk doğurup anne olamayan anneleridie görüyoruzAmin cümlemize inşallah.
Kalitelerini sorduğumda gebelik oluşturabilecek embriyolar dediler.
Artık gerisi Allaha kalmış nasip ederse olur diyorum.
Bende çok yoruldum artık.
Hastanenin parasını sgk dan alması önemli değil benim için. Benim merak ettiğim transfer başına mı hak kullanılmış sayılıyor.. iki opu bir transfer ile ben kalan 2 hakkımı mı kullanmış oluyorum.. havuz yaptıranlar nasıl yaptı sizin hastaneleriniz?Hastanenin devletten parasını alması için 3 ay mıydı neydi transfer etme süresi var. Yine de net bilgi için hastaneye sorun.
Şunu anlatmaya çalışıyorum havuz olacaksa ve uzun sürecekse raporla yararlanamayabilirsiniz. Çünkü opu ile transfer arasında belli bir süre tutması gerekiyor hastanenin. Demeye çalıştığım bu.Hastanenin parasını sgk dan alması önemli değil benim için. Benim merak ettiğim transfer başına mı hak kullanılmış sayılıyor.. iki opu bir transfer ile ben kalan 2 hakkımı mı kullanmış oluyorum.. havuz yaptıranlar nasıl yaptı sizin hastaneleriniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?