Canım benim de amh değerim çok düşük ve yaşım 39.İlk tedviye başladığımda 37 yaşındaydım.Bana da doktor sadece klomen tedavisi vermişti.Hatta ne alayım takviye olarak dediğimde hiç bir şey dedi.İlk tüp denemem tuttu fakat kürtajla aldılar.Hatta içimde parça bıraktılar ve ben 2 ay o parçayla gezdim.Bu parçayı almak içinde laparoskopi yapıp onun parasını da aldılar sonrada parçaya polip dediler.Çünkü ailem nasıl parça bırakırsınız diye problem çıkarmıştı.Sonrasında sürekli yumurta toplama yaptı doktor ve hep kalitesiz dedi yumurtaların ama takviye önermedi.8 sefer toplama yaptılar hatta toplanmaması gerekenleri bile toplamışlar yeni doktora gidince öğrendim.İşinin eri olmak farklı birşey fakat insanları para için oyalamak çok kötü.Doktoruna direk ulaşamıyorsun.Gidip muayneyi saatlerce bekliyorsun.Ben yılmıştım açıkçası.Yeni doktor bana takviyeler verdi ve az olan yumurta sayım çoğaldı.Ayrıca normalde klomen kullanıldığında o ay transfer sağlıklı değilmiş çünkü klomen rahmi etkiliyormuş ama bana hep kullandığım ay transfer yaptılar.Ne bileyim 27mm bir yumurta aslında sağlıksız toplanmaması gereken bir yumurtaymış ama topladılar.Böyle bir sürü şey var yaşadığım aslında.