TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE BAĞIŞIKLILIK SİSTEMİNİ BASKILAMAK İÇİN intralipid SERUM KULLANAN OLDUMU?

Benimde 9 gebelik kaybım var 3. Transferimde son 3 embriyo transferimde verdi prednol şimdi gebelik gözüküyor keseye Pazartesi bakılacak inşallah görürüz bana yaradı inşallah sanada yarar
Iyi gunler sadece prednol kullanarak mi hamile kaldiniz ve gebeliginizde de devam ettiniz mi?Benim tekrarlayan dusuklerim var. Hatta son gebeligim dis gebelik ve sol tupum alindi. Bugun gittigim tup bebek doktoru prednol verdi ve dogal yolla 6 ay hamile kalmak icin beklememi soyledi cunku dogal yolla hamile kalabiliyorum.

Simdi hamilesiniz sanirim tebrik ederim. Bende sizinle ayni durumdayim. Bana da yol gosterir misiniz?

Simdi hamilesiniz sanirim tebrik ederim. Bende sizinle ayni durumdayim. Bana da yol gosterir misiniz?
Teşekkür ederim canım. Şükürler olsun 3.tüp bebek denememle kızıma hamileyim şimdi. Rabbim sana da dileyen herkese de hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip eder inş Durumun ne bilmiyorum canım, yardımcı olabileceğim bişey olursa tabiki de yardımcı olmak isterim keşke bir faydam olsa.

Size mesaj gondermek istiyorum ama su an mesaj gonderemiyorum doktor bana prednol verdi ise yarar mi bu sizce kan pihtilasmasi icinde coraspin 300 kullaniyorum gebelikte igneye gecilecek d vitamini eksikligi icin igne oluyorum hashimoto tirodom var ilacimi duzenli kullaniyorum eylulde dis gebelik gecirdim ve tupum alindi sag tup normal su an

Bende prograf kullandım bağışıklık için, hamile kaldıktan sonra 3.ayımda bıraktım. Benimde pıhtılaşmam var hem corasprin hem hibor 5000 verdiler. Gebeliğin başında kanama alanlarım olduğu için corasprini bıraktım sadece iğneyle devam ediyorum şuan. Aynı şekilde troid içinde ilaç kullanıyorum, öncesinde de kullanıyordum zaten. Verilen ilaçların bi faydası olur mu olmaz mı ben durumunu tam bilmediğim için bişey diyemem, doktorun seni daha iyi tanıyor.Ne aşamadasın şuan canım nerede tedavi görüyosun.

Ben daha once cok doktora gittim ama simdi yeni doktora gectim istanbul pendikte yuzyil hastanesi serap simavliya gidiyorum ilac beni suphelendirdi ama yapcak bisey yok

Arkadaşlar cd56 testim 7 çıktı intralipid serum kullanarak transfer oldum yine tutunma olmadı hiç gebelik olmadı bende şimdiye kadar tüplerde sıvı birikimi var denildi ameliyat oldum oda yokmuş normal çıktı başka bir tedavi var mı bu rahmin bebeği kabul etmesi için ya neden hiç tutunmuyor artık bedenen ve psikolojik olarak çökmüş durumdayım

merhaba tedavınızı nerede oluyorsunz bnde kullanıyorm bu serumu ama bana test yapılmadan doktorum verdı dırekt zararı yok dıye 6.aya kadar kullanacagım bırde bana hısteroskopı yapıldı rahme cızık atıldı.

bahçecide tedavi görüyorum canım doktorum remzi bey era tesnini de önerdi tranfer gününü bulmak için şimdi bde onu yapıcaz bakalım artık denenmedik bişey kalmadı

bahçecide tedavi görüyorum canım doktorum remzi bey era tesnini de önerdi tranfer gününü bulmak için şimdi bde onu yapıcaz bakalım artık denenmedik bişey kalmadı
inşaallah hayırla saglıkla hamıle kalır evladınızı kucagınıza alırsınz mesagatlı bır yol Rabbım hepımızın yar ve yardımcısı olsun

Merhaba kizlar , 2 negatifim var 3.cuyu subatta deniycez ( progesteron yuksekligi nedeniyle bunay iptal oldu) 2 ngs yapilmis embriyom var birde cd 56 %11 cikti serum baslanacak. Bu sekilde tutan var mi? Bende baska sikinti bulunamadi daha once. Histeroskopi de yapildi temiz.

Merhaba , bende tüp bebek tedavisi gördüm , özellikle Acıbadem Maslak hastanesi bu konuda uzman, ve işlerini çok ciddi yapıyorlar. Ben çok memnun kaldım , şu an 16 haftalık gebeyim :) İntralipid yerine Clinoleic kullandım 2 hafatda 1 , 4 ml emülsiyon 250 ml izotonik içinde enjekte edildi. Hatta Clinoleic 'i fazla fazla almışım , ihtiyacı olan arkadaşlarla konuşabiliriz :)

arkadaşlar bebeklerim ilk üç ayda kalp atisi duruyor 5 kez oldu hemde gebelikte hasta oluyorum bu serum bende ise yararmı cd56 testi nedir hangi bölüme gitmeliyiz baktırmak icin

Progesyeron neden yüksek çıkar ki zaten yüksek olması da istenir parolaktin olmasın o. Serum bende işe yaramadı üçüncü transferimde denedik ama tutmadı yine hiç sorumsuz ama cd56 yüksek olup tutam da var bildiğim kortizon hap sanki daha iyi baskılıyor deltakortil falan kullanan var üç ay doktoruna danış istersen

cd56 sinucuna goremi kortizon verilir ben fakulte hastanesine gidiyorum 3 kez karnimda oldu 1 de kimyasal yaşadım bu testi fakultede hemotoloji bölümü yapıyormuş orda yaptırdıktan sonra fakulte hastanesin de hocalara gidiyorum zaten onlar bir sıkıntı varsa serum uygularmi yoksa tüp bebek merkezlerine mi gitmeliyim dediğim gibi hamile kalıyorum ama sonuç yok anatomik enfeksiyon endokrin acıdan incelendim kan pihtilasamsi dışın da tiroid var birde ama bunları tedavi olduğunda öldürmezmiş bebeği fakat benimki yine ölüyor şimdi tek bu test kaldi

BENCE CD 56 baktırın ve serumla birlikte kortizon hap da talep edin derim

Kızlar tecrübeyle sabit sadece serum işe yaramıyor kesinlikle bağışıklık sistemini baskılamada kortizon daha etkili benim 4. Denemem ve bu sefer kortizona devam ettik kesmedik tuttu daha önce sadece serumla yaptık tutmadı sorumsuz tutmadı ilk kez kortizonla pozitifi gördüm kesinlikle araştırın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…