TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE BAĞIŞIKLILIK SİSTEMİNİ BASKILAMAK İÇİN intralipid SERUM KULLANAN OLDUMU?

Herkese merhabalar arkadaşlar,
Hamile olan arkadaşlara sağlıkla kucaklarına almak nasip olsun inşallah.
Yazışmaların hemen hemen hepsini okudum. Herkeste farlı dozlarda, farklı aralıklarla, sıklıklarla yapılmış galiba. Ben de çok yakında başlayacağım hayırlısıyla da merak ediyorum. Hangi marka lipid ve kaç ml.lik kullanmıştınız. Buralarda bir reçete görmüştüm, smoflipid serum 250'likti o. Tamamı veriliyor 250 ml'liğin? Bir kaç yerde kilo başına bir hesaplama yapıldığını okudum mesela?? Sizlere kaçlık takıldı, ne kadar aralıkla, kaçar kez, gebelik öncesi sonrası vs??
Allah hepimiz için hayırlısını versin.

KıZlar merhaba bende bu serumu araştırıyorum doktorum cd56 tes yaptı ve telefonda konuştuk 8 yada 28 dedi alamadım sesini çok yüksek değil ama serum kullanıcaz transfer den önce başlayacam dedi sanırım burada adı geçen serumdan bahsetti benim hiç bilgim YÖK bu serumla ilgili kullananlar ne amaçla olduğunu yazabilir mi yoğun bakım hastalarına besin takviyesi olarak verilen bişey diye yazılıyor ama bir taraftan bağışıklığı baskılıyırsa çok da masum biley olmasa gerek ben tüp bebek iğneleri ile bağırsakları çökmüş iki yıldır isal geziyorum çare bulunamadı bir de bu serumla iyice karaciğer bozulursa kokuyorum kullananlar yan etkilerini yazabilir mi gerçekten kullananların yorumlarına ihtiyacım var bu atada bende hiç gebelik oluşmadı iki negatif tüp sayısız aşılamam var

Canm için rahat olsun onun içinde soya var zararlı birseş yok..zaten zararlı birşey olsa o hastalara vermezler..ben faydasını görmedim ama gören de var..biraz araştır ıcındekileri zararsız bi serum ..bu arada hiç bir yan etkisni görmedim..sadce soyaya alerjin yoksa hiç bi sorun olmaz..bu serumun tek sıkıntısı uzun sürmesi 2.5-3 saat sürüyo cunkü yavas yavas akıtıyorlar yogun oldugu ıcın...

Cevap için sağol canım sende mi cd56 yüksekliği nedeniyle kullanmıştın okuduğum kadarıyla bu serum tekrarlayan düşüklerde veriliyormuş bende hiç gebelik oluşmadı değer de çok yüksek değil deri ama kullanmasam aklımda kalır kullansam ilaçlar bağırsaklarımı mahvediyor isal yaparsa diye korkuyorum gonal f ler falan deli isal yaptı

Merhaba cok gecmiş olsun öncelikle..
içerik soya sutu ve yumurta özleri.. dolayısıyla karacıger kaynaklı hassasıyet ıstıyor. 4-5 saatte verılen kucuk bır serum. Yavas verıldıgınden bır yan etkısı olmayacak. Ancak alerjınız var ise dr ıle bu konuyu konusun. Hastanelerde cok malıyetlı oluyır bu serumu almak. 4-5 saat hem oda için hem serum için odeme alınıyor. Serumun 2018 ucretı : 26 tl. Alerjınız yoksa evde almanız cok daha ıyı olacaktır

Ben doktorumdan ismini alayım evde taktırayım öyleyse.karaciğerimde şimdilik sıkıntı YÖK ama bağırsakla yakından alakalı bir organ serumdan sonra bozulmaz inşallah

Ben doktorumdan ismini alayım evde taktırayım öyleyse.karaciğerimde şimdilik sıkıntı YÖK ama bağırsakla yakından alakalı bir organ serumdan sonra bozulmaz inşallah
Karcıgerde sorun olsada doz önemli. Bahsettıgınız gıbı yogun bakım hastalarında kullanılan bır serum. Yıne onlardada doz ayrlanıyor. En mınımum duzeyde zarar maksımum fayda saglamak ancak boyle olacaktır. Endişelenmeyın.

sgk geçen hastanelerinin acillerinde de takıyorlar, 70 tl veriyorsunuz. evde taktırmanız zor ise bu yolu da deneyebilirsiniz

Merhaba bana doktorum ilk transferimde transerden 1 hafta önce ve transfer günü olmak üzere 2 kere verdi. 3 saatte veriyorlar serumu. Şimdi ikinci transferim oldu bu sefer 8. Haftaya kadar haftada 1 almam gerektiğini söyledi.

Merhaba benim daha önce normal yolla kaldığım hamilelikten 2 düşüğüm var. Şimdi tüp bebek tedavisine başladık. Cd56 5’in üzerindeyse veriyorlarmış. CD56 vücudün bebeği yabancı madde gibi görüp atmaya çalışma olasılığını anlatırmış. Ben transferden 1 hafta önce başladım şimdi 8. Haftaya kadar kullanacakmışım gebelik oluşursa

Peki tedavide ne aşamadasınız döndürülmüş embriyonuz mu var transferiniz ne zaman ben adet oldum yumurta toplamadan sonra ilk kez şimdi bir sonraki adette transfer olacam doktor bana da transferden bir hafta önce başlayıp transfer sonrası ne kadar devam edeceğine bakarız deri gebelik oluşursa ne kadar devam ediliyor acaba. Değeriniz kaç çıktı benim 8 galiba bu değere göre ne kadar devam edeceklerine karar veriyorlar inşallah hayırlı sağlıklı gençbelikler yaşarız hepimiz her aşamada ayrı bir sıkıntı çıkıyor bu nedir

Slm canim ben eski bir uyeyim benim de düşünlerden dolayı takılacak siz neden fayda gormediniz yani sıkıntınız neydi doktorunuz kimdi

Slm canim ben eski bir uyeyim benim de düşünlerden dolayı takılacak siz neden fayda gormediniz yani sıkıntınız neydi doktorunuz kimdi
canım bizim tek doktorumuz olmadı cok fazla denem olunca farklı merkezlerde..serumu kendımz yaptrdk doktoruma gore bi anlamı yoktu gereksiz buldu belkıde haklıydı bılmıyorum ama biz kendimiz aldık yaptrdk..bi işe yaramadı bizde..ama yarayanlarda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…