- 10 Kasım 2017
- 63
- 17
-
- Konu Sahibi esma_kavak1907
- #1.041
Transfer günü ve transferden bi hafta sonra uygulandı serum ek bı ücret istemediler hangi çeşidi bilmiyorumSerumu tam olrk transferden ne kadr sonra kullandınjz. Hangı cesıdını önerdiler fiyat nedir acaba
Nerede yaptordın canmTransfer günü ve transferden bi hafta sonra uygulandı serum ek bı ücret istemediler hangi çeşidi bilmiyorum
Canim belirtilere takilma lutfen pozitif bir sekilde tahlil gununu bekle.4.denememde kavustum ben kizima.ilk 3 denememde hep agrim sizim olmustu 4.denemede kendimi hic dinlemedim ne agrim oldu ne sizim hatta 10.gun evde tahlil yaptim negatif idi kan vermeye giderken olmadigini bile bile gittim kan sonucumu gorunce gozlerim yuvalarindan cikmasina az kalmisti :))Merhaba Bu serumu transferden sonra bende kullandım şimdi sonuç bekliyorun hiç bir ağrım ve belirtim olmadı tutunamadı diye düşünüyorum embiryolarin bu serumu kullanıp hamile kalan arkadaşlar belirti oldumu sizde daha öncaki olumsuz gebeliklerimde göğüs ağrım karnımda batmalar oluyordu şimdi hiç bir belirtim hisiyatim yok
Belirtilere takılma hiç bir belirti olmayabilir sonucun belli olmuştur gerçiCanım teşekürler bu guzel sozler için kan verdim bende sonuç bekliyorum inşallah olumlu olur benimde
merhaba. serumun maalesef bazı yan etkileri varmış. biz sadece bir kere denedik tüp bebeği. 2,5 haftalıkken düştü. buna kimyasal gebelik diyorlar. bende düşük nasıl önlenebiliri araştırırken intralipit serumu öğrendim. doktoruma sordum hemen. yaparız ama anlatıldığı gibi mucizeler yaratmıyor. olmayınca olmuyor gibi bişey söyledi. peki neden en az 3 düşük olmasını bekliyorsunuz neden ikincide yapılmıyor diye sordum. onunda yan etkileri var dedi. özellikle yağ metabolizmasını bozuyor sanıyorum. bilirubini kötü etkileyebiliyor vs. öldürücü bir yan etkisi yok ama yan etkileri var çoğu ilaç gibi. forumları okumaya çalıştım. genelde hep deneyecek olanlar yazmış deneyenler de durum nedir ? neler yaşadılar ? sonuçları ne ? hadi kendimizi geçtik bebekte bir yan etkisi var mı ? yada düşüğü önlemek için başka neler yapılabilir ? araştıran bilgisi olan var mı ?şimdiye kadar bütün yapılması geereken testler genetik biyopsi histereskopi hepsi yapıldı temiz çıktı. serumun herhangibir yan etkisi yokmuş zaten içşnde soya ve yumurta dan oluşan yağlı bir karışımmış.zaten bir çok merkez bu serumu hastaya uygulamaya başlamış
Mrb canm bende ıkı kez kımyasal gebelık yasadm tüp bebekle hatta ıkıncı kımyasalda serumda kullanmıstm..bana pek bi etkisi olmadı serumun..ole cokk mucizevi biley degıl anladgm kadaryla..bunun dısında 5tanede negatf trabsferm oldu..şimdi yenı tedavıye başladm bu sefer ıgnelere basladgm gub prednole başladm bakalm hayrlısı...merhaba. serumun maalesef bazı yan etkileri varmış. biz sadece bir kere denedik tüp bebeği. 2,5 haftalıkken düştü. buna kimyasal gebelik diyorlar. bende düşük nasıl önlenebiliri araştırırken intralipit serumu öğrendim. doktoruma sordum hemen. yaparız ama anlatıldığı gibi mucizeler yaratmıyor. olmayınca olmuyor gibi bişey söyledi. peki neden en az 3 düşük olmasını bekliyorsunuz neden ikincide yapılmıyor diye sordum. onunda yan etkileri var dedi. özellikle yağ metabolizmasını bozuyor sanıyorum. bilirubini kötü etkileyebiliyor vs. öldürücü bir yan etkisi yok ama yan etkileri var çoğu ilaç gibi. forumları okumaya çalıştım. genelde hep deneyecek olanlar yazmış deneyenler de durum nedir ? neler yaşadılar ? sonuçları ne ? hadi kendimizi geçtik bebekte bir yan etkisi var mı ? yada düşüğü önlemek için başka neler yapılabilir ? araştıran bilgisi olan var mı ?
İğne ne iğnesi ? Prednol kullandım ben. Sabah akşam progesteron ve estrofem öğlen de prednol. Gebelik olusunca prednolu kesiyor doktor.Mrb canm bende ıkı kez kımyasal gebelık yasadm tüp bebekle hatta ıkıncı kımyasalda serumda kullanmıstm..bana pek bi etkisi olmadı serumun..ole cokk mucizevi biley degıl anladgm kadaryla..bunun dısında 5tanede negatf trabsferm oldu..şimdi yenı tedavıye başladm bu sefer ıgnelere basladgm gub prednole başladm bakalm hayrlısı...
acaba serum tek mi ? hiç arastirdiniz mi ?marka farkediyor mu ? İçerik hepsinde aynı mı ? belki reklam belki tesaduftur ama serumu ilk bir gazetede okudum. onbir defa başarısız tüp bebek denemesinden sonra intralipit serum ile bebekleri olmuş. belki hepimizin düşük nedenleri farklıdır...Mrb canm bende ıkı kez kımyasal gebelık yasadm tüp bebekle hatta ıkıncı kımyasalda serumda kullanmıstm..bana pek bi etkisi olmadı serumun..ole cokk mucizevi biley degıl anladgm kadaryla..bunun dısında 5tanede negatf trabsferm oldu..şimdi yenı tedavıye başladm bu sefer ıgnelere basladgm gub prednole başladm bakalm hayrlısı...
Canm tedavideki iğneler gonal f filan...yani erken başlattı demek istemiştm..İğne ne iğnesi ? Prednol kullandım ben. Sabah akşam progesteron ve estrofem öğlen de prednol. Gebelik olusunca prednolu kesiyor doktor.
Canm serum ıkı tane ama ıcerıklerı tamamen aynı...dogrudur o kişide işe yaramştr belkı ama işte başka bi probelm varsa yaramayablr..dedigin gibi herkesinki farklıdır..bende cıkolata kisti var hep ondan sanıyodm ama artk ondan olmadgını dusunuyorm..benm sorunum anti tpo biz artk boyle dusunuyorz..acaba serum tek mi ? hiç arastirdiniz mi ?marka farkediyor mu ? İçerik hepsinde aynı mı ? belki reklam belki tesaduftur ama serumu ilk bir gazetede okudum. onbir defa başarısız tüp bebek denemesinden sonra intralipit serum ile bebekleri olmuş. belki hepimizin düşük nedenleri farklıdır...
Canm kendın temin edersen cok ucuz 20tl civarında..ben kullandm kimyasal gebelık olustu ama hamıle kalan cok..Arkadaşlar benimde doktorum bu serumu önermişti ama forumda denk gelmedim bu serumu kullanan var mı??? nasıl kullanılıyor ve ücreti nedir ?? kullanan arkadaşlar lütfen yardımcı olun
benim hamile kalmamda sıkıntı yok ama bebeğim 3 aylık olunca kalbi duruyorCanm kendın temin edersen cok ucuz 20tl civarında..ben kullandm kimyasal gebelık olustu ama hamıle kalan cok..
teşekkür ederim canımCnm doktora yazdırman lazm yazarsa eczaneden alırsjn herhangi bi hastanede reçetenle gidip yaptırablsrn...allah sabır versin canm
merhaba. serum sanıyorum soyaya ve yumurtaya alerjisi olanlara takılmıyor. birde karaciğer problemi olanlara. karaciğerde yan etkileri oluyormuş. fiyatı 20-25 lira. bunları göze alabiliyorsan denemekte fayda var. benim doktorum mucize beklemeyin dedi. ama eğer siz bağışıklıkla ilgili olduğunu düşünüyorsanız düşüklerinizin mutlaka deneyin derim. serum düşük tehlikesi geçene kadar haftada bir takılıyormuş.benim hamile kalmamda sıkıntı yok ama bebeğim 3 aylık olunca kalbi duruyorbağışıklık sistemim çok çalışıyormuş onu baskılamak için bu serum önerildi ama kafam çok karışık doğrusu... Kendim temin etsem herhangi bir hastane bu serumu takıyor mu acaba
evet görüştüm doktorla kliniğe çağırdı muayene için ve bu serumdan önce test yapıcaklarmış daha sonra uygunsa serum verilecek, teşekkür ederimmerhaba. serum sanıyorum soyaya ve yumurtaya alerjisi olanlara takılmıyor. birde karaciğer problemi olanlara. karaciğerde yan etkileri oluyormuş. fiyatı 20-25 lira. bunları göze alabiliyorsan denemekte fayda var. benim doktorum mucize beklemeyin dedi. ama eğer siz bağışıklıkla ilgili olduğunu düşünüyorsanız düşüklerinizin mutlaka deneyin derim. serum düşük tehlikesi geçene kadar haftada bir takılıyormuş.
Kendinizdede bebektede bi sorun yaratmaz ben serumu kullandım bende bebeklerimden iyiyiz kullanınmerhaba. serumun maalesef bazı yan etkileri varmış. biz sadece bir kere denedik tüp bebeği. 2,5 haftalıkken düştü. buna kimyasal gebelik diyorlar. bende düşük nasıl önlenebiliri araştırırken intralipit serumu öğrendim. doktoruma sordum hemen. yaparız ama anlatıldığı gibi mucizeler yaratmıyor. olmayınca olmuyor gibi bişey söyledi. peki neden en az 3 düşük olmasını bekliyorsunuz neden ikincide yapılmıyor diye sordum. onunda yan etkileri var dedi. özellikle yağ metabolizmasını bozuyor sanıyorum. bilirubini kötü etkileyebiliyor vs. öldürücü bir yan etkisi yok ama yan etkileri var çoğu ilaç gibi. forumları okumaya çalıştım. genelde hep deneyecek olanlar yazmış deneyenler de durum nedir ? neler yaşadılar ? sonuçları ne ? hadi kendimizi geçtik bebekte bir yan etkisi var mı ? yada düşüğü önlemek için başka neler yapılabilir ? araştıran bilgisi olan var mı ?
Merhaba arkadaşım bu serumu ne deyip de yazdırıyoruz saglık ocakları yazıyor mu yoksa kendi tüp bebek merkezindeki doktorumuza mı yazdıralım ?evet görüştüm doktorla kliniğe çağırdı muayene için ve bu serumdan önce test yapıcaklarmış daha sonra uygunsa serum verilecek, teşekkür ederim