TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE BAĞIŞIKLILIK SİSTEMİNİ BASKILAMAK İÇİN intralipid SERUM KULLANAN OLDUMU?

benım fsh ım yüksek,o yüzden tüp yaptırıyoruz. eşimin değerleri normal. benim 1 tanesi kaliteliydi,tek embriyo konmuştu,dondurulmuşumuz yok yani. yeniden iğnelere devam:)

Bende serumu uygulattim antalya euro fertilda.bugun transferin 7. Gunu bu benim 4. Denemem insallah son olur.gebelik olusursa tekrar yaplcak serum.ve 3 aya kadar 15 gun araylA yapilcakmis

arkadaşım merhaba. sizinle konuşmuştuk daha önce. serum uygulandıktan sonra sonucunuz ne oldu,merak ettim. inşallah pozitiftir.

Cn
arkadaşım merhaba. sizinle konuşmuştuk daha önce. serum uygulandıktan sonra sonucunuz ne oldu,merak ettim. inşallah pozitiftir.
Mar
merhaba cnm .benim sonuc pozitif cikti ama ilerleme olmadi yine kimyasal gebelik oldu malesef.siz ne durumdasiniz

Cn

Mar
merhaba cnm .benim sonuc pozitif cikti ama ilerleme olmadi yine kimyasal gebelik oldu malesef.siz ne durumdasiniz

hakkında hayırlısı canım inşallah. benım de carsamba transfer oldu,15inde test yapacağım bakalım. sizinle konuşmuştuk,aklıma geldiniz birden,sorayım dedim. benim de geçen ay kimyasaldı,bılırım. napacaksınız bundan sonra? dinlenecek misiniz,devam mı ? kendiliğinden kalırsınız belki,var öyle hamile kalanlar.

bir de sizdeki sorun neydi özel değilse?
hakkinizda hayirlisi olsun insallah pozitif sonuc alirsin.benim 1 tane dondurulmus var onu transfer ettirecez bakalim belki bu kez rabbim ol der hayirlisiyla.bende bi problem yok ama esimde kanal tikanikligi var ve tese ameliyati oldu cok sukur canlilar ve donduruldu.yani normal yolla hamile kalmam imkansiz yinede rabbim bilir.insallah hayirli haberlerini bekliyorum

amin canım. sen de en yakın zamanda kavusursun ınsallah ben de ve ısteyen herkes.

Arkadaslar bende serum kullandım. Sonuç günümü bekliyorum. İnşallah hayırlı haberlerle dönerim. Sizlerin nasıl gidiyor?
Mrb cnm tedavin hayirli olsun insallah pozitif sonuc alirsin ben 2 tup bebek yaptirdim negatif sonuc aldim bagisiklik sistemim baskilanacak tup bebek tedavisine baslamadan bir ay once prednol kullanmaya baslicam serum icin birsey soylemedi siz prednol kullanmaya nezaman baslamistiniz

Canım ben tedaviye başlamadan 1 ay önce yaklaşık başladım ilaçlara. Prednol da dahildı buna.ama ben birsürü ilaç kullanıyorum. 10 a yakın herhalde.hayırlısı hepimiz icinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…