Tüp bebek tedavisi öncesi arı sütü propolis kullananlar...?

Çok teşekkür ederim canım bilgilendirdigin için

Paketli gıdalar tüketme benim doktorum öyle demişti zaten meyve sebze et yeniyor kilo almamaya bak fln. Havuç suyu ananas kabak çekirdeği fln varda ben karıştırmıştım onları hangisi transferden önce hangisi sonra hepsini yemiştim benim sorunum erken menopoz aslında 1 kere kimyasal gebelik geçirdim hamile kalabiliyorum ama doğumu erkene alıp vücudu yenilemem lazım yoksa adetten kesilebilrim

Rabbim şifasını versin sana inşallah canım çok şükür ki tüp bebekte olsa bı caremiz var Allah'a şükür umut ediyor hayal kuruyoruz canım geç olsun güç olmasın evet onu bende bidahaki ay baslicak tedaviye soracam dettayli doktora ne yiyp icmem gerektiğini sizin ilk denemeniz niye tutmadı bu arada canım kimisi istirahat şart yazmış kimisi ben hiç dikkat etmedim ama tutundu yaxmis nasip kısmet bu işler cidden rabbim hayırlı sagliklisini versin bize inşallah düşündükçe o günleri bı annelik moduna giriyorum rabbim nasip etmediği şeyi hayal ettirmezmis burda Allah nasip edince inşallah gebelik haftalarımizi da saymak nasip olur

Aynen öyle çaremiz varr ama kimi arkadaşları görüyorum 8. Deneme fln insan korkuyor rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın benim ilk denemem devletteydi 6 yumurta toplandı 4dü 5. Güne geldi ama 1i transfer oldu diğerleri çöp dediler. Transfer günü idrara sıkışık olmak lazım biz çok kalabalıktık ben öğleden sonraya kaldım sevimsiz bir doktor vardı şansıma o geldi idarara çok sıkışığım diye ilk umursamadı ama kanalı da bulamadı transfer için sonra sonda taktılar biraz rahatlıyım diye ama yine kötüydüm transfer yaptı ama kim bilir nereyee allah bilir odaya geçtim ama yatmayın dediler oan kanamam oldu lavaboya girmek zorunda kaldım oan dedim zaten tutmicak evdeydim dinlendim anneme gittim aramızda 5 dk yürüyerek hergün ama kısmet işte. Bana sorarsan dinlenmek lazım ya helede transfer anından hemen sonra zaten özellerde öyle kaldırmıyorlar 2 saat fln yatıyorsun

Gerçekten bazen bu kadar gattar bencil doktorlara da tahammul edemiyorum zaten yeterince kendimizi eksik ve üzgün hissediyoruz canım rabbim doktorun da hayırlısını denk getirsin bize doktorun bilinçsizligi resmenn tamam herşey Allah'ın elinde ama kul da kendi elinden geleni yapabilse keşke evet canım doğru diyorsun özelde iki saat falan kaldırmadan yatiriyorlar mis benimde ilk denemem olacak bı prof . Gidiyorum ben doktor iki tane embriyo koyacam sana dedi biri gitse biri tutar dedi ama rabbimin bileceği iş biz elimizden geleni isyan etmeden yapalım elinde sonunda olacak bebislerimiz inşallah bol ca dua edelim birbirimize canım beni de korkutuyor 8 deneme falan ama sonunda olsun çekilen çile kutsal baş koyduk bu yola artık elinizden başka bı caremiz gelmiyor ki rabbim yardimcimiz olsun şimdi yine aynı doktira gitmiyorsundur sanırım ne zman transfer olacaksın canım

allahından bulsun diyorum o doktora zaten mesela progesteron yüksekti transfer olmamam lazımdı ama umursamadan yaptılar rabbim yazmamış demekki bu vesileler oldu ne diyim hayırlısı allahtan. maddi durum olmadığından devlette yaptırmıştım ilkini şimdi özele gidicem benim doktorla görüşmedim ama eşimin akrabası orda yaptırdı çift transfer edildi şuan ikize hamile bende ondan dolayı orayı istiyorum devlette raporumun çıkmasını bekleyip ağustos gibi başlarım artık diye düşünüyorum bir yandan da keşke kendim hamile kalsam diye umut ediyorum :)

İnşallah canimmmm inşallah dogal yolla kalırsın o olmasa da o doktorda denemenle hamile kalmanın bir olur inşallah canım benim evet canım doktorun çift transfer yapması en iyisi bence ya ikiz oluyor cogunlukla yada biri düşüp biri tutuyor mutlaka tabi rabbimin bildigi iş çok şükür umudumuzun olması bile güzel rabbim hiç çaresi olmayanlara nasip etsin inşallah işte bende özele yaptiracam ama ilk deneyimim olacak heyacan korku hepsi bir arada yaşıyorum ameliyattan sonra tuplerimn açılmaması korku yarattı bende çok canım o yüzden buraya yazıyorum yani bilinçli olmak istiyorum tedavi hakkında çok teşekkür ederim rabbim senden de razı olsun en yakın zamanda bebiş haberlerini alalım inşallah

eşimin kuzeni dedim ya bir tüpü açık diğeri kapalıydı doktor hiç ameliyat operasyon bile demedi direk transferi yaptı seninde öyle olur umudunu kaybetme heycan güzel şey ya bende ilkinde öyleydim ay iğne saati kaçırmıyım ilaçları alıyım vs tutmayınca baya yıkıldım hani bekliyordum tutmicak diye yine bir umut işte. birde özelde deneyelim dedik işte şansımıza aynen ikiz olması bir yandan güzel bir yandan da korkutuyor beni 2 çocuk nasıl bakılır nasıl yetişilir vs diye ama şans artık. inşallah o mutluluğu bizde yaşarızda burdan güzel haberleri veririz

Bende aynı markayı kullanıyorum canım..
Benim prolaktinim 64 dü..
Ilaç kullandım en son 5 'di
Şuan etkisi oldu mu pazartesi kan vermek istiyorum.. 15 16 temmuz tedavim başlıyor riske atmak istemiyorum...
Merhaba canim arisutu sizde kasiklarda agri yaptimi..

Merhaba canim 5 gundur arisutu propolis karimini kullaniyorum..ama kasiklarimda sanki yumurtalatim patlicakmis gibi bir basinc olustu..sizdede oldumu agri..

Merhaba canim 5 gundur arisutu propolis karimini kullaniyorum..ama kasiklarimda sanki yumurtalatim patlicakmis gibi bir basinc olustu..sizdede oldumu agri..
meraba :) evet hissediyorsun benim sağ tarafta oluyor daha çok orda fazla yumurta olduğundan :)

meraba :) evet hissediyorsun benim sağ tarafta oluyor daha çok orda fazla yumurta olduğundan :)
Canim benim yumurtam hic yok nerdeyse ama cok kotu basinc var resmen..agrida tabi..yaninda ilaclarda kullaniyodum..baktim ilaclarin yan etkilerinde bole bisey goremedim..ama ari sutu haliyo diye dusundum sonra..hala agriyo..buarada..tesekkur ederim kuzum cevabin icin..

Yok canım ağrı fln olmadı hala kullanıyorum adetime kadar kullanacağım sonra iğnelere başlayacağım o yüzden bırakmalıyım..
Bende baya bi agri yapti..sanirim.arisutunden oldugunu dusundum.ilacta kullaniyorum ama sanirim ilaclardan degil..yan etkilerine baktim cunki..yanetkilerinde kasik agrisi yoktu..tesekkur ediyorum canim cevabin icin..

bilmiyorum ki abla rabbimin işi belki ol demiştir yumurtalar baskılamıştır oluşuyordur o ne derse o bunlar vesile ben hatta çatlarken bile hissetmiştim nerdeyse sanki tuvaletini tutarsında kasıkların patlicak gibi olur ya öyle oluyordu ama doktorum alttan muayene ederken süper ne kullanıyorsan devam et demişti :) ama aralık sağ 6 solda 5 yumurta varken haziranda sağda 4 solda 2 var

Siz araliktan beri kullandinizmi devamli..ama azalma olmus gibi ..demekki cok bir etkisi yok anladigim kadariyla .peki bu agri canim sureklimi oluyo yoksa ayda belli bir suremiboluyo..2 ay kullanmayi dusunuyodum ben ..ama surkli bole agri yasiyacaksak zor..resmen bende de aizin gibi idrarimi tutmuaumda agri olusmus gibi oluyo bendede

yok ben yeni başladım 2 ay fln oldu adet bitiyor sonra bir 10 gün civarı yumurtlama dönemine kadar ara ara ağrı oluyor ama sonra yok. aralıkta bakıldı işte o ara biosteron dhea kullanıyordum ve birde pregnacare him*her kullandım 1 ay sonra ocak sonuna doğru ilaçlara başladım 14 gün vuruldum iğne şubat başına 6 tane toplandı 4ü 5. güne gitti 1 tane transfer edildi diğerleri devlet hastanesi olduğu için çok kaliteli değilmiş imha ettiler tabi tranfer olumsuz sonra hayıt otu ve testere dişli aslan pençesi kullandım 2 ay baktım hamile kalamıyorum fsh yükseldi onları bıraktım bu arı sütüne başladım :)

Sizce ariautude dusurmus olabilirmi..sayiyi..kuzum

Sizce ariautude dusurmus olabilirmi..sayiyi..kuzum
ay allah korusun diyelim sanmıyorum çünkü bende erken menopoz var ve her adetimde yımırtalarım eksiliyor ve maalesef maddiyatı ayarlayamadık ve eylül gibi yaptırıcam o yüzden hiç keyfim yok

Bende baya bi agri yapti..sanirim.arisutunden oldugunu dusundum.ilacta kullaniyorum ama sanirim ilaclardan degil..yan etkilerine baktim cunki..yanetkilerinde kasik agrisi yoktu..tesekkur ediyorum canim cevabin icin..

Belkide yumurtlama vardır.. bana bu arı sütünü bir yakınım tavsiye etti.. hiç yumurtlama olmuyordu onda ve 1 senedir arı sütü propolis kullanmış.. şuan 5 aylık hamile 6 yıllık evli normal yolla hamile kaldı.. eşide kullandı kendide...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…