• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek tedavisi öncesi arı sütü propolis kullananlar...?

Tam aradığım konu. Mesajların tümünü okumadım şu an vaktim olmadığından dolayı. Ben de beeo marka bal propolis arı sütü alayım diyorum. Prolaktin arada çıkıyor 30lu değerlere. Arı sütü prolaktin, progesteron, östrojen filan içerirmiş. Kullananlar ne durumda acaba kızlar? Değerlerde değişim oldu mu sizde?
Opu gününe kadar kullandım tüm testlerim de normal değerlerindeydi.

Benim prolaktinim biraz yüksek çıkmıştı ama tüp bebek sürecime engel olacak kadar yüksek değil dedi doktorum. Yükselttiğini hiç bilmiyordum. Ama benim daha önce arı sütü kullanmadığım dönemlerde de yüksek çıkmıştı prolaktinim. O mu sebep oldu bilemiyorum o yüzden.
Opu gününe kadar kullandım tüm testlerim de normal değerlerindeydi.
Teşekkürler kızlar. Benim de prolaktinim arada sırada yükseliyor. Doktorlar da genelde engel değil diyorlar, zaten 32-35 filan oluyor en fazla. Onu da doktorlar umursamıyor. Bağışıklık güçlendirici niyetiyle alayım dedim ben de. Hem de belki bebek için de faydasını görürüm.

Tam aradığım konu. Mesajların tümünü okumadım şu an vaktim olmadığından dolayı. Ben de beeo marka bal propolis arı sütü alayım diyorum. Prolaktin arada çıkıyor 30lu değerlere. Arı sütü prolaktin, progesteron, östrojen filan içerirmiş. Kullananlar ne durumda acaba kızlar? Değerlerde değişim oldu mu sizde?
Merhaba canım.. ben 3 aydır beeo markayı kullanıyorum 2 ay kullandıktan sonra kan testi yaptırdım ve hormonlarım normal durumdaydı bi etkisi olmadı.. tam tersi tesadüf mü bilmiyorum ama 2 negatif tüp bebek sonrası normal yolla hamile kaldım arı sütü propolis kullanırken...ama malesef 6. Haftada düştü 😢 kimyasal gebelik oldu...

Merhaba canım.. ben 3 aydır beeo markayı kullanıyorum 2 ay kullandıktan sonra kan testi yaptırdım ve hormonlarım normal durumdaydı bi etkisi olmadı.. tam tersi tesadüf mü bilmiyorum ama 2 negatif tüp bebek sonrası normal yolla hamile kaldım arı sütü propolis kullanırken...ama malesef 6. Haftada düştü 😢 kimyasal gebelik oldu...
Aaaaa çok üzüldüm, geçmiş olsun. İnşallah en yakın zamanda tekrar hamile kalmak nasip olur. Ne güzel bak, en azından hamile kalmışsın. Bir de o yönden düşün. Hâlâ kullanıyor musun peki?

Aaaaa çok üzüldüm, geçmiş olsun. İnşallah en yakın zamanda tekrar hamile kalmak nasip olur. Ne güzel bak, en azından hamile kalmışsın. Bir de o yönden düşün. Hâlâ kullanıyor musun peki?

Sağol canım benim Allah razı olsun RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağlık lı hayırlı evlat versin Inşallah.. evet hala kullanıyorum eylül ortasında 3. Tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse inşallah.. iğnelere başlayacağım zaman bırakacağım arı sütü propolisi o güne kadar kullanmayı düşünüyorum.. her sabah aç karnına alıyorum bir çay kaşığı ile alıyorum... faydaları saymakla bitmez ama dozunu iyi ayarla lütfen...

Tabii ki eksik kalmadım, koşa koşa aldım 😅

Eklentiler

• B6EEA964-9C54-4E2C-9913-57C15DA272F0.jpeg
    B6EEA964-9C54-4E2C-9913-57C15DA272F0.jpeg
    83,8 KB · Görüntüleme: 34
Sağol canım benim Allah razı olsun RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağlık lı hayırlı evlat versin Inşallah.. evet hala kullanıyorum eylül ortasında 3. Tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse inşallah.. iğnelere başlayacağım zaman bırakacağım arı sütü propolisi o güne kadar kullanmayı düşünüyorum.. her sabah aç karnına alıyorum bir çay kaşığı ile alıyorum... faydaları saymakla bitmez ama dozunu iyi ayarla lütfen...

Hep dualarımdasın ıssız 🙏🏼 Gece gece seni arattım kkda inşallah güzel sonuçlanır 3. Denemen🙏🏼

Hep dualarımdasın ıssız 🙏🏼 Gece gece seni arattım kkda inşallah güzel sonuçlanır 3. Denemen🙏🏼

Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun... dualarına beni de kattığın için çok çok teşekkür ederim.. RABBİM ol derse olur inşallah.. RABBİM hepimizin yardımcısı olsun mutlu sona ulaştırsın inşallah kuzum... 🤲

Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun... dualarına beni de kattığın için çok çok teşekkür ederim.. RABBİM ol derse olur inşallah.. RABBİM hepimizin yardımcısı olsun mutlu sona ulaştırsın inşallah kuzum... 🤲

Amin canım benim inşallah 🙏🏼 Güzel haberlerde buluşalım öpüyorum çok 😘😘😘

cok faydasi olduguna inaniyorum bu tedavi oncesi esimle bir ay boyunca kullandik benim amh dusuk ve cikolata kisti olmasina ragmen 10 yumurta toplandi 9 u kaliteli cikip 8i dollendi onceki denemelerde bu kadar olmamisti hic

cok faydasi olduguna inaniyorum bu tedavi oncesi esimle bir ay boyunca kullandik benim amh dusuk ve cikolata kisti olmasina ragmen 10 yumurta toplandi 9 u kaliteli cikip 8i dollendi onceki denemelerde bu kadar olmamisti hic

Çok şükür canım arkadaşım.. RABBİM yüzünü güldürsün kucağını doldursun inşallah..
Bende kullanıyorum yarın öbür Gün bırakacağım adetim gelince bakalım bu kez kaç yumurtam olacak ilk tedavim de 6 taneydi 5 tanesi 5. Güne geldi bu kez nasıl olacak merak ediyorum.. Hakkımız da hayırlısı olsun inşallah canım benim...

Çok şükür canım arkadaşım.. RABBİM yüzünü güldürsün kucağını doldursun inşallah..
Bende kullanıyorum yarın öbür Gün bırakacağım adetim gelince bakalım bu kez kaç yumurtam olacak ilk tedavim de 6 taneydi 5 tanesi 5. Güne geldi bu kez nasıl olacak merak ediyorum.. Hakkımız da hayırlısı olsun inşallah canım benim...
insallah bol kaliteli olsun arkadasim onceki denemede de benim 10 toplanmisti ama kaliteleri cok iyi degildi birde ustune ameliyat oldum ben cok az cikar saniodum bakalim bu sefer kaci 5.gune gelicek onemli olan sayidan cok kalitesi tabi ama insan o kadar ugras sonucu yedek de olsun istiyor senin de insallah iyi olucak bu tedavin arkadasim ben opudam bir gun once biraktim esim o sabah bile almisti

Selam canım...
Benim kuzenimde arı sütü ve propolis kullandı en son. Daha önceki tüp bebek denemelerinde 4-5 tane yumurta toplanıyordu bu sefer 9-10 tane toplamışlar. İşe yaradığını söylüyor. İnşallah olumlu olur. Bende son 1 ay kala kullanmayı düşünüyorum. Şuan WM multifer i kullanıyorum. 1 kutu bitti 2. kutuya başladım. 1-2 ay daha kullanıcam. Bakalım sonrası iyi olur inşallah.
Sonucunuz nasil oldu

Sonucunuz nasil oldu
Ben beklemedeyim maalesef. Kayınbabamın hastalık süreci ve sonrasında vefat etmesinden dolayı. Bir ay sonra tedaviye başlıycam. Şuan arı sütü + polen+ ham bal karışımını kullanıyoruz eşimle. Sabahları 1 tatlı kaşığı. D vitamini
ve folikasit verdi doktor onları kullanıyorum.

Ben beklemedeyim maalesef. Kayınbabamın hastalık süreci ve sonrasında vefat etmesinden dolayı. Bir ay sonra tedaviye başlıycam. Şuan arı sütü + polen+ ham bal karışımını kullanıyoruz eşimle. Sabahları 1 tatlı kaşığı. D vitamini
ve folikasit verdi doktor onları kullanıyorum.
Basiniz sagolsun...😪

Biz seninle aynı hastanedeyiz galiba sizce nasıl bile diyemiyorum ben demi arı sütü kullansam d vitamini iğnesini alayım diyorum

Merhaba arkadaşlar...
Daha önceki tedavimde 6 folikül vardı..
Ve şuan 3. Tüp bebek tedavisindeyim..
Bugün folikülere bakıldı ve 10 tane folikül var..
Arı sütü propolis işe yaramış olmalı..
Önceki tedavide 6 folikül den 5 tanesi 5. Gün embriyosu oldu...
10 tane olmasını arı sütü propolis e bağladım ve size de tavsiye etmek istedim... 3 aydır sabahları bir çay kaşığı ile alıyorum..
RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağlık lı hayırlı evlatlar versin Inşallah...

Back