Tüp bebek tedavisi öncesi arı sütü propolis kullananlar...?

ay allah korusun diyelim sanmıyorum çünkü bende erken menopoz var ve her adetimde yımırtalarım eksiliyor ve maalesef maddiyatı ayarlayamadık ve eylül gibi yaptırıcam o yüzden hiç keyfim yok
Canim herseyde bir hayir vardir..kullandigin ilaclar vs.belki kaliteni artiricak..hemen olsaydi belki kalitesiz cikicakti..eylulde olmasinda da vardir bir hayir..belki dogal yollada kalabilirsin esinde sorun yoksa..sık sık birliktelikle..inan maddi anlamda subattan beri bizdende 25 bin lira cikti...havaya gitti hepsii..bosu bosuna..ama iste herseyde bi hayir vardir

öyle tabi hayırlısı neyse o olsun diyoruz eşim işte annelerine çıtlattı biraz gidin doktora konuşun felan ama icraata gelince yok geçen sene şubatta kendiliğimden hamile kaldım ama kimyasal oldu sevincim 3 gün sürdü normalde kalabilirmişim ama menopoza girmekten korktuğum için tüp bebek denemiştik oda devlette hayatımın hatası

Olabilir canim normalde ben 22 gunde bir adet oluyorum4-5 gun suruyorr..adet olacagim gun bende bole agri olurdu..en kotu 1 gun onceden olurdu..onun disinda zaten hic bole bir agri yasamazdim..son 5 gundur agri olustu..adetimede 2 gun var..yani ilk defa bole bisey yasayinca..arisutune verdim bu durumu..orada bi harektlilik varr..kesin bir etkisi oldu..ama insallah iyi yondedir..hepimizide faydasi olur insallah..dogal bi urun oldugu icin aslinda zarari oldugunu dusunmuyorumm.bagisiklik sistemi icin 7 den 70 e herkes kullanabiliyo bildigim kadariyla..

Ne guzel bak aynen kalabiliyosan yine kalabilirsin.canim..ben ilk defa bukadar ustune dustum..tup bebek sureclerinde daha cok tedaviye odaklanildigi icin son 5 ayim bunlarla gecti..onceaindede yohun is sartlari felan..cok sık birliktelikler olmuyodu.zaten 2 yillik evliyiz..ilk defa bu kadar vitamin ve arisutu felanin yaninda birliktelikleride sık tutucam bakalim ne olcak..eylule kadar..yeni basladim..bi 10 gun oldu buay kalicagimi dusunmuyorum..ama onumuzdeki ay daha da netlesir sanirim..zaten ben dogal yolla kalirsam benim durumumdaki herkezin kalabilecegi gibii bisey cikcak ortaya diye dusunuyorum..

Evet kesinlikle doğru.. Çok araştırdım bende faydası var zararı yok.. Inşallah güzel sonuçlar alırız vesile olur oda...
Ben 15 temmuzda iğnelere başlıyorum inşallah etkisi olur önceki tedavimde 6 yumurtam vardı merak ediyorum bu kez ne kadar olacak... hayırlısı olsun inşallah hakkımızda canım...

ben geçen ay ovulasyon testi aldım kullandım ama bir işe yaramadı bu ayda saldım valla açıkça benim fsh yüksekken hamile kalmam zor ama allahtan ümit kesilmez diyorum açıkça rabbim ne zaman isterse olur. inşallah bu kadar çabalaman işe yarar canım umarım mutlu haberi paylaşırsın bizimlee

Insalahh canim..senin daha yakinmis..tedavin..bizimde sayiili gunlerimiz cabuk gecer insallah..

Ben onu denemedim canim biara niyeflendim..ama doktorum en kotu 2 gune bir sık sık diyince ovulasyonuda dusunmedim..birde bazen adet donemine dogru bile yumurta catlayabiliyomus..insallahh canim..burda guzel haberleri paylasiriz hep birlikte..benimde yuksek fahim 29 du en son..subatta baktirmistim..suan daha da cikmis olabilir..hakkimizda hayirlisi..

ben yumurtlama zamanımı bilmiyordum bir deniyim dedim tlfdaki ovulasyonla aynı zamanlar bide instagramda bir kadın var bir pozisyon anlatmış çok özür diliyerek söylüyorum yüz üstü yatmamız lazımmış öyle diyordu hamilelik için. fsh yüksek diye herhangi bir ilaç vermediler mi_?

Yok canim fsh icin vermediler..suanda verilen bana qenzim q10 biesteron ve balikyagi..baskada bsey verilmedi..ben birde folikasit kullaniyorum..bunlar fsha etkisi varsa bikemiyorum..bu ilaclarinda aordum doktoeuma kesin bi etkisi olacak diye bisey yok dedi bana..ne kaybedebilirizki dedi..zaten 2 kere olumsuz denemeniz olmus dedi..

Evet canım bunu bana rahim filmi ni çeken doktor söyledi yüz üstü yatmaniz gerekiyor dedi.. gerçekten de sırt üstü yatınca geri çıkıyor affedersin akıntı.. yüzüstü yatınca çıkmıyor.. o zaman doktor bana köpek pozisyonunda yap dedi..
Kusura bakmayın açıkça anlatıyorum inşallah yardımcı olur birilerine bu doktorumun bilgisi..

Banada doktorum fsh yüksekken ne tüp bebek tutar nede kendiliğinden hamile kalırsın demişti ancak kimyasal olur demişti ama her doktor farklı şeyler söylüyor tabi. Aynen kaybedilcek bişey yok herşeyi denemek gerekiyor

Aynen doğru demiş ben 1 kere öyle olmuştu çok özür diliyorum ve o ay kimyasal olmuştu ama birde ondan öncesi fitil kullanmıştım enfeksiyon var diye ama hangisinden dolayı gebelik oluştu bilmiyorum tabi

Canim oldir belki ama az once idrar testi yaptim..negatif cikti..ki inanilmaz kasiklatimda agri vardi..bu 5 gundur..adetime 1 gun var buarada..sanirim doktorumun dedigi sık sık iliski bende etkili olmicak gibi gorunuyor..onumuzdeki aya kaldi umutlar..1 ay daha denicem bakalim..

Hemen koyvermek yok allah büyük bu ay olmazsa diğer ay olur biraz önceki msjda yazdığımız gibi yüz üstü dene bir abla yanlış anlama sakın da bir umut işte olcağı varsa olurda bunlarda vesile işte

Hemen koyvermek yok allah büyük bu ay olmazsa diğer ay olur biraz önceki msjda yazdığımız gibi yüz üstü dene bir abla yanlış anlama sakın da bir umut işte olcağı varsa olurda bunlarda vesile işte
Youtubeden bakmistim bende..bunlarin hicbirinin onemi yokmus..bazi doktorlar bole aciklama yapmis..ilsiki sirasinda cikan sivi spermeleri tasimak icinmis..zaten spermeler saniyeler icinde iceri giriyomus..cikan sivida spermi tasimaknicin gerekli siviymis canim..ama denicem bi arstiriyim dedigin gibi..canim..

Diyorum ya bir umut işte sonra vay efendim neden denemedik ya öyle olur muydu dememek lazım ne hallerdeyiz ya resmen millette doğurduğu çocuğa bakmaz zarar verir biz olsun diye neler çekiyoruz

Diyorum ya bir umut işte sonra vay efendim neden denemedik ya öyle olur muydu dememek lazım ne hallerdeyiz ya resmen millette doğurduğu çocuğa bakmaz zarar verir biz olsun diye neler çekiyoruz
Ya sorma kuzum...allah umudumuzu hic kaybettirmesin..bazen cok umutsuz oluyorumm..ama cabuk toparliyorum sonrasinda..ama icimdeki his hep ayni degismiyo..cabalamayi birakmaya en azindan suaralr hic niyetim yok tabi ama hic anne olamicakmisim gibi icimde bir his var..bilimsel yollarla olmayinca baska yolara bel bagliyorum artik..ki cok jarsi oldugum konulardi bunlar benim.ama caresizlik kotu bisey..allah kimseyi caresiz birakmasin..ben bile bole dusunuysamki..inanilmaz realist bi tipimdir..alllah hepimizin yardimcisi olsun..artik girgira espiriye bagladim isiii.

Tam aradığım konu. Mesajların tümünü okumadım şu an vaktim olmadığından dolayı. Ben de beeo marka bal propolis arı sütü alayım diyorum. Prolaktin arada çıkıyor 30lu değerlere. Arı sütü prolaktin, progesteron, östrojen filan içerirmiş. Kullananlar ne durumda acaba kızlar? Değerlerde değişim oldu mu sizde?

Benim prolaktinim biraz yüksek çıkmıştı ama tüp bebek sürecime engel olacak kadar yüksek değil dedi doktorum. Yükselttiğini hiç bilmiyordum. Ama benim daha önce arı sütü kullanmadığım dönemlerde de yüksek çıkmıştı prolaktinim. O mu sebep oldu bilemiyorum o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…