• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek tedavisi öncesi arı sütü propolis kullananlar...?

Merhabalar pazar günü gonal-f kullanmaya başladım.Arı sütünü doktora sordum kullanma yumurtalara nasıl etkisi olacağını bilemeyiz dedi.Bende bıraktım.İlk tecrübem olduğu için doktorun tavsiyesi dışına çıkmaya cesaret edemedim.

Arkadaşlar elimde 1 kutu gonal-f 450 1 kutu cetrotide. 2 kutu merional var isteyen vqrsa yarı fiyatına berebılırım

Merhaba bende ilk tedavime başlayacağım. 1 haftadır arı sütü kullanıyorum.Benim de prolaktin hormonum yüksek. Umarım yanlış yapmıyoruzdur. Adetimi bekliyorum doktora gittiğimde soracağım burdan da yazarım cevabını.

Canım ben kan tahlili yaptırdım bakmak istedim prolaktini etkilemişmi arı sütü propolis diye.. ama normal etkilememiş.. gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.. inşallah hayırla sonuçlanır hepimize şifa olur..

Merhabalar pazar günü gonal-f kullanmaya başladım.Arı sütünü doktora sordum kullanma yumurtalara nasıl etkisi olacağını bilemeyiz dedi.Bende bıraktım.İlk tecrübem olduğu için doktorun tavsiyesi dışına çıkmaya cesaret edemedim.

Evet tedaviye başlayınca bırakmalısın canım benim daha 1 ayım var 1 hafta kalınca bırakacağım arı sütü propolisi...

Evet tedaviye başlayınca bırakmalısın canım benim daha 1 ayım var 1 hafta kalınca bırakacağım arı sütü propolisi...
neden bırakmak gerekiyor ? bende dün gittim doktora alttan ultrasonla baktığında toplamda 6 yumurta var ama harika görünüyor dedi ne kullanıyorsun dedi arı sütü polen propolis dedim süper devam et dedi ama şu zamanda bırak demedi ?

neden bırakmak gerekiyor ? bende dün gittim doktora alttan ultrasonla baktığında toplamda 6 yumurta var ama harika görünüyor dedi ne kullanıyorsun dedi arı sütü polen propolis dedim süper devam et dedi ama şu zamanda bırak demedi ?
Igneler ile birlikte çok uyarilabiliyor yumurtalar o yüzden canım..

yok ben 2.ye rapor çıkarmak için uğraşıyorum dün adetliyken ultrasonla bakıldı da bir kaç eksik evraklar var onları tamamlamaya çalışıyorum canım ya sen ?
Bende 15 veya 16 temmuzda iğnelere başlayacağım nasipse inşallah.. Hakkımız da hayırlısı olsun inşallah..

Bende 15 veya 16 temmuzda iğnelere başlayacağım nasipse inşallah.. Hakkımız da hayırlısı olsun inşallah..
benim rapor geç çıkar yüksek ihtimalle bende ağustos gibi başlarım diye düşünüyorum...aynen canım hakkımızda hayırlısı

Masallah canim insallah kalitelide cikar..Ayri ayrimi kullanoyodunuz..yoksa karisim halindemi kullaniyodunuz ari sutu polen ve propilesi..

Masallah canim insallah kalitelide cikar..Ayri ayrimi kullanoyodunuz..yoksa karisim halindemi kullaniyodunuz ari sutu polen ve propilesi..
İnşallah canım kalitesini pek bilmiyorum ilki devlette olmuştu bişey dememişlerdi bakalım buna başlayınca görücez. Ya ben migrostan karışık aldım hepsi içinde kavanozda

İnşallah canım kalitesini pek bilmiyorum ilki devlette olmuştu bişey dememişlerdi bakalım buna başlayınca görücez. Ya ben migrostan karışık aldım hepsi içinde kavanozda
Anladim canim..tesekkur ederimm..insallah kaliteli cikacak...allah dualarimizi kabul eder insallah..

Merhaba arkadaşlar...
Ben temmuzda 3. Tüp bebek tedavisine başlayacağım ve tedavi öncesi yumurta kalitesini artırıyor diye arı sütü propolis kullanıyorum 3 haftadır..
Yanlış bişey mi yapıyorum kullanan var mı?
Hormonel bir dengesizlik yapar mı acaba?
Benim prolaktin hormonum yüksek ve ilaç kullanıyorum bi etki eder mi???
Yardımcı olursanız sevinirim...

Yumurta kalitesini arttiriyor bende kullandim..

Back