- 9 Ocak 2015
- 12.842
- 29.163
- 798
Hayır çubuk tarçın değil,Google bal tarçın çörekotu kuru yazarsan çıkarTarcin cubuk tarcinmi canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır çubuk tarçın değil,Google bal tarçın çörekotu kuru yazarsan çıkarTarcin cubuk tarcinmi canim
Ok canim tesekkur ederimHayır çubuk tarçın değil,Google bal tarçın çörekotu kuru yazarsan çıkar
Aynen al canım en azından zararı olmaz umarım yararı olurIyi yaomissin canim..bende buhun gidiyim aliyimm..
Cok tesekkur ederim canim..Aynen al canım en azından zararı olmaz umarım yararı olur
Merhaba bende ilk tedavime başlayacağım. 1 haftadır arı sütü kullanıyorum.Benim de prolaktin hormonum yüksek. Umarım yanlış yapmıyoruzdur. Adetimi bekliyorum doktora gittiğimde soracağım burdan da yazarım cevabını.
Merhabalar pazar günü gonal-f kullanmaya başladım.Arı sütünü doktora sordum kullanma yumurtalara nasıl etkisi olacağını bilemeyiz dedi.Bende bıraktım.İlk tecrübem olduğu için doktorun tavsiyesi dışına çıkmaya cesaret edemedim.
neden bırakmak gerekiyor ? bende dün gittim doktora alttan ultrasonla baktığında toplamda 6 yumurta var ama harika görünüyor dedi ne kullanıyorsun dedi arı sütü polen propolis dedim süper devam et dedi ama şu zamanda bırak demedi ?Evet tedaviye başlayınca bırakmalısın canım benim daha 1 ayım var 1 hafta kalınca bırakacağım arı sütü propolisi...
Igneler ile birlikte çok uyarilabiliyor yumurtalar o yüzden canım..neden bırakmak gerekiyor ? bende dün gittim doktora alttan ultrasonla baktığında toplamda 6 yumurta var ama harika görünüyor dedi ne kullanıyorsun dedi arı sütü polen propolis dedim süper devam et dedi ama şu zamanda bırak demedi ?
anladım çok teşekkür ederim bende o zamana geldiğimde bırakırım canım saol :)Igneler ile birlikte çok uyarilabiliyor yumurtalar o yüzden canım..
Şuan ne aşamadasın canım iğnelere başladın mı?anladım çok teşekkür ederim bende o zamana geldiğimde bırakırım canım saol :)
yok ben 2.ye rapor çıkarmak için uğraşıyorum dün adetliyken ultrasonla bakıldı da bir kaç eksik evraklar var onları tamamlamaya çalışıyorum canım ya sen ?Şuan ne aşamadasın canım iğnelere başladın mı?
Bende 15 veya 16 temmuzda iğnelere başlayacağım nasipse inşallah.. Hakkımız da hayırlısı olsun inşallah..yok ben 2.ye rapor çıkarmak için uğraşıyorum dün adetliyken ultrasonla bakıldı da bir kaç eksik evraklar var onları tamamlamaya çalışıyorum canım ya sen ?
benim rapor geç çıkar yüksek ihtimalle bende ağustos gibi başlarım diye düşünüyorum...aynen canım hakkımızda hayırlısıBende 15 veya 16 temmuzda iğnelere başlayacağım nasipse inşallah.. Hakkımız da hayırlısı olsun inşallah..
Masallah canim insallah kalitelide cikar..Ayri ayrimi kullanoyodunuz..yoksa karisim halindemi kullaniyodunuz ari sutu polen ve propilesi..neden bırakmak gerekiyor ? bende dün gittim doktora alttan ultrasonla baktığında toplamda 6 yumurta var ama harika görünüyor dedi ne kullanıyorsun dedi arı sütü polen propolis dedim süper devam et dedi ama şu zamanda bırak demedi ?
İnşallah canım kalitesini pek bilmiyorum ilki devlette olmuştu bişey dememişlerdi bakalım buna başlayınca görücez. Ya ben migrostan karışık aldım hepsi içinde kavanozdaMasallah canim insallah kalitelide cikar..Ayri ayrimi kullanoyodunuz..yoksa karisim halindemi kullaniyodunuz ari sutu polen ve propilesi..
Anladim canim..tesekkur ederimm..insallah kaliteli cikacak...allah dualarimizi kabul eder insallah..İnşallah canım kalitesini pek bilmiyorum ilki devlette olmuştu bişey dememişlerdi bakalım buna başlayınca görücez. Ya ben migrostan karışık aldım hepsi içinde kavanozda
Merhaba arkadaşlar...
Ben temmuzda 3. Tüp bebek tedavisine başlayacağım ve tedavi öncesi yumurta kalitesini artırıyor diye arı sütü propolis kullanıyorum 3 haftadır..
Yanlış bişey mi yapıyorum kullanan var mı?
Hormonel bir dengesizlik yapar mı acaba?
Benim prolaktin hormonum yüksek ve ilaç kullanıyorum bi etki eder mi???
Yardımcı olursanız sevinirim...
Yumurta kalitesini arttiriyor bende kullandim..