bende normal yolla kalabiliyorum ama biraz geç olur diye tüp bebek denedik erken menopoz benim rahatsızlığım doğum yapıp kendi vücudumu yenilemem lazımmış. ayy canım inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırızCanim benim eylulde ..cunki suan vitamin ve hormon takviyesi aliyorum..bekleme surecindeyimm..ama doktorum dogal yollada gebe kalabilcegimden bahsetti..sık sık iliski ile..bakalim kismet..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek tedavisi öncesi arı sütü propolis kullananlar...?
- Konu Sahibi ISSIZZ
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
Ya biz buarada sık iliskiyi denemeye basladik ama bu seferde stres oluyoruz olmuyor bazenbende normal yolla kalabiliyorum ama biraz geç olur diye tüp bebek denedik erken menopoz benim rahatsızlığım doğum yapıp kendi vücudumu yenilemem lazımmış. ayy canım inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırız
geçen ay ben öyleydim ovulasyon testi almıştım gününü bilelim diye ama gülme geliyor böyle zoraki olur komiğime gitti bu ayda ovulasyon kullancaktım kültür testinde enfeksiyon varmış ilaç verdi birde fitil 2 gün kullandım fitili ilişki oldu ilacı atamadım bir daha içim içimi yiyo şimdi keşke ilacı kesmeseydim diyeYa biz buarada sık iliskiyi denemeye basladik ama bu seferde stres oluyoruz olmuyor bazen
- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
Yaa inan aynisini yasadimm..banada gulme geliyorrr..cok iyi anliyorum kuzum seni...nasil olcak bilmiyorum..simdi psikolojik oldu..surekli guluyorumm..Allah esimin yardimciisi olsunngeçen ay ben öyleydim ovulasyon testi almıştım gününü bilelim diye ama gülme geliyor böyle zoraki olur komiğime gitti bu ayda ovulasyon kullancaktım kültür testinde enfeksiyon varmış ilaç verdi birde fitil 2 gün kullandım fitili ilişki oldu ilacı atamadım bir daha içim içimi yiyo şimdi keşke ilacı kesmeseydim diye
aminn canım benim valla zor işleri her konuda umarım rabbim gönlümüze göre verirYaa inan aynisini yasadimm..banada gulme geliyorrr..cok iyi anliyorum kuzum seni...nasil olcak bilmiyorum..simdi psikolojik oldu..surekli guluyorumm..Allah esimin yardimciisi olsunn
- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
Amin canim ya..aminn canım benim valla zor işleri her konuda umarım rabbim gönlümüze göre verir
Raporu nasıl çıkarıyor sunuz canım ozel hastaneler için geçerli mibenim rapor geç çıkar yüksek ihtimalle bende ağustos gibi başlarım diye düşünüyorum...aynen canım hakkımızda hayırlısı
tabiki canım geçerli ilk denememi devlette yapmıştımda şimdi ikinci için uğraşıyorum onun için ekstra bişey varmış onu yeni öğrenicem. benim erken menopozdu doktorlar yönlendirdi öyle çıkardımRaporu nasıl çıkarıyor sunuz canım ozel hastaneler için geçerli mi
Benim ilk olacak canım bu raporu falan nerdrn alıyoruz bı prosedürü falan var mı bana bilgi verirsen çok sevinirim önümüzde ki ay baslicam tedaviye çok heyecan liyimtabiki canım geçerli ilk denememi devlette yapmıştımda şimdi ikinci için uğraşıyorum onun için ekstra bişey varmış onu yeni öğrenicem. benim erken menopozdu doktorlar yönlendirdi öyle çıkardım
tamam canım şöyle başlayalım mesela kimde sorun var eşindemi sendemi ? bazı sorunlarda evlilik zamanına bakmadan hemen rapor çıkarıyorlar. ben 1.5 yıllık evliyken erken menopozdan çıkarabildim yoksa 3 yıllık evlilik şartı var... ben devlet hastanesinden çıkardım zeynep kamilden kimi arkadaşlar üni hastanesinden çıkarıyorlar.Benim ilk olacak canım bu raporu falan nerdrn alıyoruz bı prosedürü falan var mı bana bilgi verirsen çok sevinirim önümüzde ki ay baslicam tedaviye çok heyecan liyim☹
Teskkurler canim yardımcı olduğun için sorun bende iki tupumde tıkalı malesef o yüzden doktor tüp bebek dedi ameliyat eden doktorda özelde oraya yaptırma k istiyorum tabi rapor çıkarırsam baya bı fark olur ücrette sanırımtamam canım şöyle başlayalım mesela kimde sorun var eşindemi sendemi ? bazı sorunlarda evlilik zamanına bakmadan hemen rapor çıkarıyorlar. ben 1.5 yıllık evliyken erken menopozdan çıkarabildim yoksa 3 yıllık evlilik şartı var... ben devlet hastanesinden çıkardım zeynep kamilden kimi arkadaşlar üni hastanesinden çıkarıyorlar.
tüplerin tıkalıysa rapor çıkarabilirsin canım sizin oralarda tüp bebek bölümü devlet hastanesine gitmen lazım ordaki doktorlara anlatırsan işleyişi onlar seni rapora yönlendirirler. hem doktor ücretinde fark oluyor hemde ilaçlarda benim raporlu olduğu halde ilaçlar 2500 tuttu diğer msjını okudumda hsg fln çekilmiş bir kaç işlem görmüşsün bir kaç kan tahlili verip rapor çıkarabilirsin ama tahlilleri yapman da adetinle başlicak özeldeki doktoru bekletmen lazım öyle bir durumdaTeskkurler canim yardımcı olduğun için sorun bende iki tupumde tıkalı malesef o yüzden doktor tüp bebek dedi ameliyat eden doktorda özelde oraya yaptırma k istiyorum tabi rapor çıkarırsam baya bı fark olur ücrette sanırım
Şimdi baktım mesajlarınıza da çok özür dilerim az onceki soru için rabbim kucaklarimizi boş bırakmasin doldursun inslalahtüplerin tıkalıysa rapor çıkarabilirsin canım sizin oralarda tüp bebek bölümü devlet hastanesine gitmen lazım ordaki doktorlara anlatırsan işleyişi onlar seni rapora yönlendirirler. hem doktor ücretinde fark oluyor hemde ilaçlarda benim raporlu olduğu halde ilaçlar 2500 tuttu diğer msjını okudumda hsg fln çekilmiş bir kaç işlem görmüşsün bir kaç kan tahlili verip rapor çıkarabilirsin ama tahlilleri yapman da adetinle başlicak özeldeki doktoru bekletmen lazım öyle bir durumda
evet bebiş yok ama umarım olucak özür dilemenize gerekte yok siz kusura bakmayın doktor hatası yüzünden ilk transferim kötü geçti ama umutluyum :) rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. belki sizin ilaçlar o kadar tutmaz herkesin bir olmuyor yumurta büyüme süreci belki hiç rapora gerek kalmicak ilk deneme tutucak rabbim büyük :)Çok teşekkür ederim yardımınız için bebisiniz var mı nasıl geciyir tüp bebek süreci tedavimi erteletmemek adına ikinciye gerek olursa o zaman yaparım raporu bekledikçe daha çok umutsuz lasiyirum sanki ☹
Olur olur allahin izniyle güzel şeyler zaman alır rabbim yüzümüzü guldursun inşallah doktor ilaçlar 4 _5 bini bulur tüp bebek 9 bin dedi prof bı doktor buralar da başka da bı doktor yok canm herşey Allah'tan tabi doktor vesile aslında rabbim ol derse olur inşallah yakın zamnda kucaklarimizi doldurur rabbim bu tüp bebek ilaçları nasıl kilo falan aldırıyor mu beb çok acemiyim bu konudaevet bebiş yok ama umarım olucak özür dilemenize gerekte yok siz kusura bakmayın doktor hatası yüzünden ilk transferim kötü geçti ama umutluyum :) rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. belki sizin ilaçlar o kadar tutmaz herkesin bir olmuyor yumurta büyüme süreci belki hiç rapora gerek kalmicak ilk deneme tutucak rabbim büyük :)
4-5 bin gene iyi benim normali 8bini geçiyordu :) aynen buralarda fiyatlarda öyle doktorlar 10 civarı felan raporsuz. yani bana göre kilo aldırmadı biraz şişkinlik yaptı ve benim cildimi bozdu yüzümde sivilceler çıkardı ve bir süre geçmedi normaldede adetten önce sivilcem çıkarken şimdi adetten sonra sivilcem çıkıyor terse döndü valla kilo aldırsada yapıcaz aldırmasada maalesef başka şansımız yokki canım ama bu aralar yediklerine içtiklerine dikkat et kendini sağlıklı yiyeceklerle hazırlaOlur olur allahin izniyle güzel şeyler zaman alır rabbim yüzümüzü guldursun inşallah doktor ilaçlar 4 _5 bini bulur tüp bebek 9 bin dedi prof bı doktor buralar da başka da bı doktor yok canm herşey Allah'tan tabi doktor vesile aslında rabbim ol derse olur inşallah yakın zamnda kucaklarimizi doldurur rabbim bu tüp bebek ilaçları nasıl kilo falan aldırıyor mu beb çok acemiyim bu konuda ☹
Yeme içme konusunda ne öneriyorsun canım havuç suyu falan duydum ben ama kimseye de insan bişey diyemiyor insan bu konular hakkında hassas oluyoruz malesef ayyy bebislerjniz olsunda yolunda çekilen her çileye razıyız doktor öyle dedi de sonradan ekstra fiyatta çıkar diye düşünüyorum4-5 bin gene iyi benim normali 8bini geçiyordu :) aynen buralarda fiyatlarda öyle doktorlar 10 civarı felan raporsuz. yani bana göre kilo aldırmadı biraz şişkinlik yaptı ve benim cildimi bozdu yüzümde sivilceler çıkardı ve bir süre geçmedi normaldede adetten önce sivilcem çıkarken şimdi adetten sonra sivilcem çıkıyor terse döndü valla kilo aldırsada yapıcaz aldırmasada maalesef başka şansımız yokki canım ama bu aralar yediklerine içtiklerine dikkat et kendini sağlıklı yiyeceklerle hazırla
Senin sorunun nedir canım4-5 bin gene iyi benim normali 8bini geçiyordu :) aynen buralarda fiyatlarda öyle doktorlar 10 civarı felan raporsuz. yani bana göre kilo aldırmadı biraz şişkinlik yaptı ve benim cildimi bozdu yüzümde sivilceler çıkardı ve bir süre geçmedi normaldede adetten önce sivilcem çıkarken şimdi adetten sonra sivilcem çıkıyor terse döndü valla kilo aldırsada yapıcaz aldırmasada maalesef başka şansımız yokki canım ama bu aralar yediklerine içtiklerine dikkat et kendini sağlıklı yiyeceklerle hazırla
- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
Canim devlet hastanesini bilmigorum ama ozel hastanede asagidaki resimdeki evraklar istendi bizden..bunu netten buldum suanda..esinizde ve sizd3 herhangi bir rahatsizlik varsa.belli bi yasin ustunde hemen raporunuz cikiyo..biz ayni gun icinde evraklari teslim ettik ve rapor cikmisti..sadece 1-2 saat gecmesini bekledik sisteme ilaclari eczaneden alabilmek icin...Benim ilk olacak canım bu raporu falan nerdrn alıyoruz bı prosedürü falan var mı bana bilgi verirsen çok sevinirim önümüzde ki ay baslicam tedaviye çok heyecan liyim☹