• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek tedavisi öncesi arı sütü propolis kullananlar...?

Merhaba arkadaşlar...
Daha önceki tedavimde 6 folikül vardı..
Ve şuan 3. Tüp bebek tedavisindeyim..
Bugün folikülere bakıldı ve 10 tane folikül var..
Arı sütü propolis işe yaramış olmalı..
Önceki tedavide 6 folikül den 5 tanesi 5. Gün embriyosu oldu...
10 tane olmasını arı sütü propolis e bağladım ve size de tavsiye etmek istedim... 3 aydır sabahları bir çay kaşığı ile alıyorum..
RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağlık lı hayırlı evlatlar versin Inşallah...
Amh ve fsh değerlerinin nasil

2 yıl önce amh 2.5 fsh 6.3
Şuan bilmiyorum baktırmadım..
Merhabalar canım, arı sütü propolis karışımımı aldın acaba? Bende beeo markasının ham bal arı sütü propolis karısımını aldım. Her sabah 1 tatlı kasığı öneriliyor o sekilde tüketiyorum. İçinde %3 arı sütü varmış. Acaba saf arı sütümü alsam sence?

Merhabalar canım, arı sütü propolis karışımımı aldın acaba? Bende beeo markasının ham bal arı sütü propolis karısımını aldım. Her sabah 1 tatlı kasığı öneriliyor o sekilde tüketiyorum. İçinde %3 arı sütü varmış. Acaba saf arı sütümü alsam sence?
Screenshot_20200927-113308_Samsung Internet.jpg

Ben bunu kullanıyorum canım gayet memnunum bundan tavsiye ederim.. karışımı yapmışlar zaten tekrar ayrı ayrı alıp karıştırmaya gerek yok...

Ben bunu kullanıyorum canım gayet memnunum bundan tavsiye ederim.. karışımı yapmışlar zaten tekrar ayrı ayrı alıp karıştırmaya gerek yok...
Bende bunu kullanıyorum . Siz nasıl kullandınız çay kaşığı az değilmii sabah aksammı kullandınız

• Beğen
Reactions: H M
Aç karnıma 1 çay kaşığı ile alıyorum hergün..
Tüp bebekmi olacak pekala sizin? Yumurta toplamı işlemi bittmedimi acaba hala kullanıyorsunuz?
Yani ben tüp bebek deil şuan doğal yolla denemeye çalışıyoruz. Faydası olur inşallah polikistik over var

Tüp bebekmi olacak pekala sizin? Yumurta toplamı işlemi bittmedimi acaba hala kullanıyorsunuz?
Yani ben tüp bebek deil şuan doğal yolla denemeye çalışıyoruz. Faydası olur inşallah polikistik over var

Yumurta toplama öncesi bıraktım evet dün toplandı bu hafta transfer var nasipse inşallah.. herhangi bir sorununuz yoksa arı sütü propolis size yardımcı olur hamile kalmanıza.. biçok kişi doğal yolla da hamile kaldı..

Yumurta toplama öncesi bıraktım evet dün toplandı bu hafta transfer var nasipse inşallah.. herhangi bir sorununuz yoksa arı sütü propolis size yardımcı olur hamile kalmanıza.. biçok kişi doğal yolla da hamile kaldı..
Cok sağolun. Tek tüpüm alındı dış gebelikle. Tek sorunum o bildiğim kadarıyla ve polikistik over. İnşallah tez zamanda hamile kalabilirsiniz sizde 🤲

Merhaba arkadaşlar...
Daha önceki tedavimde 6 folikül vardı..
Ve şuan 3. Tüp bebek tedavisindeyim..
Bugün folikülere bakıldı ve 10 tane folikül var..
Arı sütü propolis işe yaramış olmalı..
Önceki tedavide 6 folikül den 5 tanesi 5. Gün embriyosu oldu...
10 tane olmasını arı sütü propolis e bağladım ve size de tavsiye etmek istedim... 3 aydır sabahları bir çay kaşığı ile alıyorum..
RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağlık lı hayırlı evlatlar versin Inşallah...
Merhaba canım kullandığın propolis markası hangisiydi internette çok fazla çeşit var da?

Tamamdır canım ben geçen ay aksuvitali kullanmıştım. Ari sütüne devam etmek istiyorum. Bu ay da beeo'ya bakayım çok teşekkürler ☺

Inşallah sizede çok iyi gelir.. ben arı sütü propolis kullandım 2. Ayda hamile kaldım maalesef kaybettik düştü.. 9 yıl sonra ilk kez hamile kaldım Arı sütü propolis çok iyi ve çok faydaları var allahın izniyle...

Inşallah sizede çok iyi gelir.. ben arı sütü propolis kullandım 2. Ayda hamile kaldım maalesef kaybettik düştü.. 9 yıl sonra ilk kez hamile kaldım Arı sütü propolis çok iyi ve çok faydaları var allahın izniyle...
Canım doktorum klomen verdi bu ay için. Arı sütüyle beraber kullansam sıkıntı olurmu dedim olmaz dedi. Ben de korkuyorum ikisi birden fazla mı gelir Polikistik over olduğum için fazla yumurtaları büyütür de kist yapar diye düşündüm. Ama bir yandan da takviye olur yumurta kalitesini arttırır bazen sadece klomen kendisi de işe yaramıyor bilemedim

Canım doktorum klomen verdi bu ay için. Arı sütüyle beraber kullansam sıkıntı olurmu dedim olmaz dedi. Ben de korkuyorum ikisi birden fazla mı gelir Polikistik over olduğum için fazla yumurtaları büyütür de kist yapar diye düşündüm. Ama bir yandan da takviye olur yumurta kalitesini arttırır bazen sadece klomen kendisi de işe yaramıyor bilemedim

Canım ben tedavi öncesi bıraktım arı sütü propolis i ... ikisi bir arada olmasın bencede.. Keşke daha önce kullansaydın...

Canım ben tedavi öncesi bıraktım arı sütü propolis i ... ikisi bir arada olmasın bencede.. Keşke daha önce kullansaydın...
Canım bilmiyordum ki araştırıp anca alıp kullandım. Bu karışımın içinde arı sütü çok az var. %3 yazıyor . Saf arı süt değilya cuma günü muayeneye gidicem orada belli olur artık

Evet ben de faydasına çok inanıyorum gebelik için belki bana etki etmese bile bundan sonra hep kullanmaya devam edeceğim. İnşallah siz de en kısa sürede yavrunuza kavuşursunuz. Rabbim bize bu duyguyu en kısa sürede hayırlı bir şekilde yaşatsın inşallah 🌸

Back