Tüp bebek tedavisi görüp beta hcg değerleri yavaş ilerleyen varmı acill yardımlaşalım

normalde degerde en az %60 artis olmasi lazim ama Canim bide 12. Gun yaptir insaALLAH onda beklenen artis olur.

Evet biliyorum canım. Artış düşük.. Hevesim kursağımda kaldı. Ne de çok sevinmiştim 2 gün önce.
12.gün tekrarlıyacağım kısmet artık...

Tüp bebek transferinden 10 gün sonra 52, 12.gun 112, 16.gun 286 , 18. Gün 535 ve 20. Gün 540 değerlerde bi anormallik varmı lütfen yardımcı olun. Bu arada son testten önce az miktarda lekeleme oldu ?böle olupta bebeğini kucağına alabilen var mı lütfen yardımcı

Tüp bebek transferinden 10 gün sonra 52, 12.gun 112, 16.gun 286 , 18. Gün 535 ve 20. Gün 540 değerlerde bi anormallik varmı lütfen yardımcı olun. Bu arada son testten önce az miktarda lekeleme oldu ?böle olupta bebeğini kucağına alabilen var mı lütfen yardımcı
Canım sonucun ne oldu merak ettim benim de değerlerim yavaş ilerliyor daha 244 bugün transferden sonraki 19.gun

her test insanin omrunden omur yiyor.bende 3 kere tekrarladim dr erken randevuya cagirdi kesenin dogru yerde olusup olusmadigini gormek icin.

her test insanin omrunden omur yiyor.bende 3 kere tekrarladim dr erken randevuya cagirdi kesenin dogru yerde olusup olusmadigini gormek icin.
Ben ne yapacam böyle 12.günden beri test yaptiriyorum kollarım morardi

Back
X