Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10.gün beta hcg :65
12.gün beta hcg :95
14.gün beta hcg :142
16.gün beta hcg :349
18.gün beta hcg :754
allahıma çok şükür değerlerim sonradan düzeldi ve bebeğim artık benimle inşallah benim gibi umutsuz düşünenlere umut olur bu değerler.....
Kızlar
8.gün 42,6
10.gün 52,57
çok moralim bozuldu. Yükselir mi sizce ?
normalde degerde en az %60 artis olmasi lazim ama Canim bide 12. Gun yaptir insaALLAH onda beklenen artis olur.
Evet biliyorum canım. Artış düşük.. Hevesim kursağımda kaldı. Ne de çok sevinmiştim 2 gün önce.
12.gün tekrarlıyacağım kısmet artık...
Selam kızlar 10.gun 73.5 12.gun 148 normal sizce
Canım sonucun ne oldu merak ettim benim de değerlerim yavaş ilerliyor daha 244 bugün transferden sonraki 19.gunTüp bebek transferinden 10 gün sonra 52, 12.gun 112, 16.gun 286 , 18. Gün 535 ve 20. Gün 540 değerlerde bi anormallik varmı lütfen yardımcı olun. Bu arada son testten önce az miktarda lekeleme oldu ?böle olupta bebeğini kucağına alabilen var mı lütfen yardımcı
Ben ne yapacam böyle 12.günden beri test yaptiriyorum kollarım morardiher test insanin omrunden omur yiyor.bende 3 kere tekrarladim dr erken randevuya cagirdi kesenin dogru yerde olusup olusmadigini gormek icin.
insallah hersey yoluna girer guzel sonuclar alirsin aliriz.gercekten cok zor yasamayan bilmez.doktor ne diyor pekiBen ne yapacam böyle 12.günden beri test yaptiriyorum kollarım morardi
Doktor yorum yapamiyor heran hersey olabilir diyorinsallah hersey yoluna girer guzel sonuclar alirsin aliriz.gercekten cok zor yasamayan bilmez.doktor ne diyor peki