- 19 Ekim 2018
- 615
- 466
- 37
-
- Konu Sahibi Esmerbrokoli
Ne kadar pozitifsiniz maaş 'ALLAHUyumamazlık etmemeliyiz, erkenden uyuyup özellikle saat 23.00 01.00 aralığındaki melatonin hormonunun salgılanmasına izin vermeliyiz, yumurta kalitesini arttırıyormuş, bi de sabah erken kalkıp yürüyüş yapmak gerekiyor yürüyüşte yumurtalık üzerindeki baskıyı azaltıp kan dolaşımını arttırıyor, bi ay yürüdükten sonra gittim dr a ben ve hiç olmayan folikül 3 tane olmuş, denekki iyi geliyor yürümek. Sen uyu dinlen dua et gerisi Allah a emanet, herşey olacağına varıyor lütfen kendini yıpratma, hayat çok güzel
O zaman düzene girmek için bugünden başlamanın zamanı gelmiş, disiplin insanı mutlu ediyorNe kadar pozitifsiniz maaş 'ALLAH
Birgun bu küçük sayıların hayatımda bu kadar büyük önem arz edeceğini hic bilemezdim.
Benim tek sorunum hicbirseyi düzenli yapamayişim
Doktorum Ali Osman Koyuncuoğlu.
Zaten kimsenin söylediğini takmamaya çalışıyorum süreç zaten maddi manevi yorucu.
Sizin doktorunuz kim
naptın canım hadi bize güzel haberler ver, iki adet kaliteli embriyom var de bizeNe kadar pozitifsiniz maaş 'ALLAH
Birgun bu küçük sayıların hayatımda bu kadar büyük önem arz edeceğini hic bilemezdim.
Benim tek sorunum hicbirseyi düzenli yapamayişiminşallah
O zaman düzene girmek için bugünden başlamanın zamanı gelmiş, disiplin insanı mutlu ediyorhayatı herşeyiyle yaşıyoruz o yüzden aldığımız her nefes çok kıymetli anne olsakta olamasakta hayat çok güzel, bunaldığında balkona çık ve gökyüzüne bakıp derin bi nefes al, hayatının artılarını düşün ve güzel bi uyku Çek ben artık bugünlük çıkıyorum, akşamları cep telefonu kullanmayı da bırakmalıyız hayırlı geceler arkadaşım üzme kendini, değmiyor
Naptın canım hadi bize güzel haberler ver iki adet kaliteli embriyonun oluştuğunu söyle inşallahDoktorum Ali Osman Koyuncuoğlu.
Zaten kimsenin söylediğini takmamaya çalışıyorum süreç zaten maddi manevi yorucu.
Sizin doktorunuz kim ?
Çok şükür canım, maaşallah, üzülme olacak hep buna İnan, kötü seçenekleri hep rafa kaldır ve olumlu tarafından bak ki zaten muhteşem bi gelişme bu inan, sayı değil kalite önemli bi sürü orta kalite olacağına iyi kalite tek embriyo çok daha şanslı bunu unutma, içini ferah tut, tez zamanda daha güzel haberler bekliyoruz inşallahMerhaba,
2 embriyodan biri iyi diğerinin gelişimi yavaş. Yarin belli olacak tam durumları. Duanızı eksik etmeyin
Dün 5. Gun idi. Arayip embriyolarin gelişiminin durduğunu söylediler. Yine de 6. Gune kadar bekleteceklermis bazen embriyo geriden gelebiliyormus. Çok üzgünüm. Çünkü gelişim göstermeyip 6. Gün gelişen embriyo hiç duymadım.Çok şükür canım, maaşallah, üzülme olacak hep buna İnan, kötü seçenekleri hep rafa kaldır ve olumlu tarafından bak ki zaten muhteşem bi gelişme bu inan, sayı değil kalite önemli bi sürü orta kalite olacağına iyi kalite tek embriyo çok daha şanslı bunu unutma, içini ferah tut, tez zamanda daha güzel haberler bekliyoruz inşallah
ALLAH güzel sonuçlar almayi nasip etsinKızlar 5.gün 4aa embriyosu transferim bu sabah gerçekleşti.Dualarınızı eksik etmeyin
Amin inşallahALLAH güzel sonuçlar almayi nasip etsin
Doktorunuz kimAmin inş ' ALLAH haklisiniz bazen doktorlar çat diye yüzümüze söyleyince iste böyle moralimiz bozuluyor
Ali Osman KoyuncuoğluDoktorunuz kim
Canım çok üzüldüm, ama sonuç ne olursa olsun umudumuzu yitirmek yok, şimdi zamanı değilse daha sonra olmayacağı anlamına gelmiyor bı, yılmadan devam edeceğiz ki inşallah 6. Gün devam etmişlerdirDün 5. Gun idi. Arayip embriyolarin gelişiminin durduğunu söylediler. Yine de 6. Gune kadar bekleteceklermis bazen embriyo geriden gelebiliyormus. Çok üzgünüm. Çünkü gelişim göstermeyip 6. Gün gelişen embriyo hiç duymadım.
İnşallah güzelce tutunur sağlıkla kucağına alırsın canım inşallah bizlere de Umur olurKızlar 5.gün 4aa embriyosu transferim bu sabah gerçekleşti.Dualarınızı eksik etmeyin
5. Gün embriyosu çok iyiyinin bir altı iyi kalitedeİnşallah güzelce tutunur sağlıkla kucağına alırsın canım inşallah bizlere de Umur olurbu Arada 4aa embriyosu ne demek, ben sadece iyi orta kalite olarak biliyorum da
Merhaba,Canım çok üzüldüm, ama sonuç ne olursa olsun umudumuzu yitirmek yok, şimdi zamanı değilse daha sonra olmayacağı anlamına gelmiyor bı, yılmadan devam edeceğiz ki inşallah 6. Gün devam etmişlerdirbenim dört sene de bi defa tek yumurta ile bi döllenme denenip olmadığı için ben folikül olmasına bile öyle mutlu oluyorum ki, ne olursa olsun umudumuzu yitirmek yok, Allah hayırlısıyla bize de nasip etsin inşallah
Merhaba,Herkese Merhaba
Benim de amh değerim 0.06 çıktı. Rutin kontrolde anlaşıldı. Bebek yapmayı daha düşünmüyorduk, henüz 9 aylık evliyim. Doktor da hiç tüp bebek yapmalısın acele etmelisin vs demedi. Bu kadar düşük olan hormon neymiş diye araştırınca fark ettim yumurta rezervi olduğunu. Tecrübeli kişilerden yorum bekliyorum. Ben ne yapmalıyım?
Hiç canını sıkma canım ablamında yumurta rezervi azdı yani doktor zorla iki tane yumurta bulmuştu birini dondurdu yedek diğerini transfer yaptı ama çok şükür tuttu bebeği stres yapma ne olursa olsun Allah'a çok dua et olacağı varsa olur umudunu yitirme salatü Tefriciye başla oku 41 yasin hatmi oku günlük 707 defa ya varis çek 100 defa Allahümme ya evvelü çek 818 defa estağfurullah çek olacağına inan gerisini Allah'a bırak insalhh olur canım hep umutlu ol unutma Allah varken umut hep var rabbim kucağını doldursunMerhabalar,
8 nisan itibariyle tüp bebek tedavisine basladim. Düşük amh nedeniyle (0.78). Doktor ilk ultrason muayenesinde 5 yumurta gördü. 225 menapour + 2.5 mg letu ( günde iki kez ) kullandim. 12 nisan da ilk kontrolde sadece 2 yumurtamin geliştiğini söyledi doktor. Digerleri büyümez artik dedi. Istersen tedaviyi iptal edelim dedi ben iptal etmek istemedim.
5 günlük kullanım sonrasi letuyu bıraktım. 225 menapura devam ve ayriyeten günde 1 adet cetroride devam dedi.
İlaçlara devam ediyorum fakat umudum azaldı. Benim durumumda olup opu da 2 den fazla yumurtası gelişen oldu mu ? Lütfen tecrübeli olanlar yorum yapsın moralim çok bozuk.
Mesajınız için çok teşekkür ederim. Hep dua ediyorum inş ' ALLAH isteyen herkese içinde de bana nasip olurHiç canını sıkma canım ablamında yumurta rezervi azdı yani doktor zorla iki tane yumurta bulmuştu birini dondurdu yedek diğerini transfer yaptı ama çok şükür tuttu bebeği stres yapma ne olursa olsun Allah'a çok dua et olacağı varsa olur umudunu yitirme salatü Tefriciye başla oku 41 yasin hatmi oku günlük 707 defa ya varis çek 100 defa Allahümme ya evvelü çek 818 defa estağfurullah çek olacağına inan gerisini Allah'a bırak insalhh olur canım hep umutlu ol unutma Allah varken umut hep var rabbim kucağını doldursun