2019 Aralık ayinda amh 0.4 çıktı ultrasonda 5 6 yumurta görülüyor idi. Eşimde sperm sayısı 1,5 milyomdu ileri giden sıfırdı. Dediler yüzde yuz tüp bebek. 2020 Ocak ayında tam tedaviye başlıyorduk ki pandemi dolayısıyla bölüm kapandı ara vermek zorunda kaldık. 2020 Mayıs ayında tekrar acildi özele gittik. Umut dolu olarak içeri girdim ve ultrasonda görülen yumurta 1 di. Dr o da %80 boş çıkar dedi başlamak istiyor musunuz. Şu şu ilaçları alırsınız dedi. Elimize fiyat listesi verdi çıktık. Yaşadığım o boşluğu duyguları ifade edemem kelimelere dökülmez ya. Uçuk rakamlar elimize verildi tek bir yumurta için mücadele verecektim ve o da bos çıkabilirdi.
Eşim yapalım dedi ya Allah dedik başladık. 1. Opu oldu 1 yumurtam dolu çıktı dollendi ve döndürüldü.(3.gun)
Hemen ardından 2. Opu oldu bu sefer 2 yumurta oluştu dolu çıktı ve dollendi. Donduruldu (3.gun)
Daha sonra en son oluşan iki embriyo transfer edildi. İkisi de tutundu fakat birinin kalbi 8. Haftada durdu. Şu an kalan diğer bebeğimin geleceği günü dualar ederek bekliyorum. Allah büyük. Şu Ramazan'ın hürmetine dualarını et.. eminim Rabbim geri çevirmez. Ben 10 yumurtam çıktı diye üzülenleri okuyordum diyordum ben ne yapayım
Allah'ım bu nasıl bir yük. Ama mucize olacak ise oluyor. Allah yardımcın olsun. İnşallah sana moral olmuşum dur