Tup bebek tedavisi az yumurta rezervi

Bilmiyordum canım, ama bazen bilmek daha fazla stress yaratıyor senin transfer bu ay olacak mı?

Bilmiyordum canım, ama bazen bilmek daha fazla stress yaratıyor senin transfer bu ay olacak mı?
Hayir olmayacak.
Transfer nasip olursa mayis adetimden sonra yapılacak.
Sizin nasil olacak? 3. Gun embriyosu mu 5. Gun embriyosu olarak mi değerlendirilecek?
Bu arada durumunuz nasil iyisinizdir inş ' ALLAH

moraliniz bozulmasın lütfen, dr un yaklaşımı çok garip geldi, sizi motive edeceğine daha da moralinizi bozmuş, benim iki folikül vardı dr kaçırmayalım hemen başlayalım dedi, sonra ilaçlarla üçe çıktı, neyse opu oldu 2si boş biri dolu çıktı ve o dolu olan döllendi, orta kalite bile olsa ilk defa bi embriyo elde ettik. Bu arada 1,5 yıl ara vermiştik biz, ilk defa bu dr a gittik, yaklaşımı çok pozitif ve sizden de inanmanızı istiyor. Gerçekten de öyle pozitif olalım ki herşey pozitif olsun inşallah bu arada embriyoyu dondurduk ve yola devam ediyoruz inşallah hepimizin sağlıklı güzel gebelikleri olsun

İyiki iptal etmemişsiniz çünkü o iki yumurta bizim durumumuzdaki hastalar için altın değerinde, bende 4 yıldır sadece bi tane görünmüştü ve döllenmemişti, şimdi 3 göründü 1 döllendi,hala ne olacağı belli değil ama lütfen umudunuzu kaybetmeyin, moral bizim için her şey

Merhaba,
Doktorun yaklaşımı bana da çok tuhaf geldi. Doktor benim o raporu ne şartlarda aldığımı 6 ay nasil surejli hastaneye gidip geldiğimi sırf anne olabilmek için defalarca bicak altina yattığımi bilmiyor tabii.
Iptal etmedim. Doktor havuz yapalım dedi şimdilik bu sekilde gidebildiğimiz yere kadar gidelim dedim.
Ultrasonda 5 gorundu 4 toplandı sadece 2 tanesi döllendi. Henuz 2. Gun bekliyoruz bakalım. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.
Sizin transfer ne zaman?

Bana da moral oldun Sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini

Sırayla okuyorum, çok mutlu oldum bunu gördüğüme

Ben de transfer yok canım, dondurduk bekliyor, bu ay adetten sonra histereskopi yapacak polipler varmış, embriyo tutunmasını etkiliyormuş, riske atmaya gerek yok alalım dedi dr. Daha sonraki adette de yine takip yapacak, folikül görürse ki inşallah görür, o zaman yine aynı süreç devam edecek, bizim durumundakiler için embriyo havuzu oluşturması çok mantıklı geldi bize, şansımızı arttırıyor ve motivasyon için de çok iyi geliyor

ALLAHIM benim gibi bekleyen herkese güzel haberler almak nasip etsin. Elim kalbimde telefon bekliyorum hergün.
Canım geçen hafta ben de öyleydim ve tek bi yumurtam vardı,35 yaşındayım ve ilk defa bunu yaşıyorum, bu bile çok garip kim bilir gebelik süreci ve annelik nasıl bi heyecan olacak, Allahım inşallah güzel sonuçlarla arasınlar seni

Evet doktorda bana tavsiye etmişti ama devletten aldığım rapora ilaclari yazmadan ve kullandirmadan önce söylese idi belki düşünürdüm.
Ama tam ilaclari kullandim bakti yumurta az iptal edelim dedi bende etmedim.
Hakknizda hayirlisi olsun keske doktorlar daha anlayışlı olsa ve empati yapabilse ama nerde

Bu arada dr ın kimdi, imkan varsa ikinci de başkasına git dr önemli, enerjinizin tutması gerekiyor moral için, ama eğer imkanın yoksa devam edeceksen de onun söylediklerine hiç kulak asma, Allah verecekse o dr da diğerleri de hepsi sadece birer vesile

Amin güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Yarin 3. Gun mesela yine bu gece uyku yok bana.
Hani şöyle birsey olsa mesela yumurta 3 gune geldiğinde bu artik böyle gider deseler ama öyle birşey söz konusu değil. 5. Gune kadar risk devam ediyor.

Doktorum Ali Osman Koyuncuoğlu.
Zaten kimsenin söylediğini takmamaya çalışıyorum süreç zaten maddi manevi yorucu.
Sizin doktorunuz kim ?

Uyumamazlık etmemeliyiz, erkenden uyuyup özellikle saat 23.00 01.00 aralığındaki melatonin hormonunun salgılanmasına izin vermeliyiz, yumurta kalitesini arttırıyormuş, bi de sabah erken kalkıp yürüyüş yapmak gerekiyor yürüyüşte yumurtalık üzerindeki baskıyı azaltıp kan dolaşımını arttırıyor, bi ay yürüdükten sonra gittim dr a ben ve hiç olmayan folikül 3 tane olmuş, denekki iyi geliyor yürümek. Sen uyu dinlen dua et gerisi Allah a emanet, herşey olacağına varıyor lütfen kendini yıpratma, hayat çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…