- 19 Ekim 2018
- 615
- 466
- 37
-
- Konu Sahibi Esmerbrokoli
Amin inş 'ALLAH.Cok iyi yapmsisinn canim..insallah sifa olmustur ..hepsi..kaliteli embriyolarin olusur..l arginin ilacini hic duymadim..o ne ilaci acaba..bilgi verebilrimisin..arisutunu hangi marka kullandin..ben egricayiri kullaniyorum..benimde 2 ay oldu suan..tekar kullanmaya baslayali..1 ay daha kullanicam..nasip olursa..tedavii olucam..
Merhaba,Siz ne zaman toplatacaksiniz acaba
Yok istemedi canım son kontrolün ne zamandi ölçümlerin nasıldı? Benim bugundu ve sağda 6 ve 7 buçuk solda 13 14 15 dedi cuma günü tekrar kontrolMerhaba,
Cumartesi toplama işlemi olacak. Doktor sizden kan tahlili istedi mi ? Benden istemedi sadece ultrason ile bakti o kadar.
Benim son kontrolüm bugundu. 19 mm sagda ve solda 2 adet folikül vardi. 1 tanede 15 mm solda vardi ona biraz şüphe ile yaklaştı doktor ama toplayacagini söyledi.Yok istemedi canım son kontrolün ne zamandi ölçümlerin nasıldı? Benim bugundu ve sağda 6 ve 7 buçuk solda 13 14 15 dedi cuma günü tekrar kontrol
İnşallah canım güzel sonuclar alırızBenim son kontrolüm bugundu. 19 mm sagda ve solda 2 adet folikül vardi. 1 tanede 15 mm solda vardi ona biraz şüphe ile yaklaştı doktor ama toplayacagini söyledi.
Yarin 1 adet cetroride, gece 1 de ovitrelle, 1 adet gonapeptyl vurulacak. Cumartesi yumurta toplama olacak inş ' ALLAH.
Inş ' ALLAHİnşallah canım güzel sonuclar alırız
Nerede tedavi görüyorsunuz kaçıncı denemeniz acaba?Inş ' ALLAH
ardi. 1 tanede 15 mm solda vardi ona biraz şüphe ile yaklaştı doktor ama toplayacagini söyledi.
Yarin 1 adet cetroride, gece 1 de ovitrelle, 1 adet gonapeptyl vurulacak. Cumartesi yu
Ilk denemem Ali Osman Koyuncuoğlu num hastasıyım.Nerede tedavi görüyorsunuz kaçıncı denemeniz acaba?
32 yaşındayım.Merhaba yumurta az olmasi onemli ama yas cok daha onemli diyorlar, eger gencseniz 3 yumurta dan biri in tutma olasiligi gayet yuksek gibi baska bir sebep yoksa tabi.
O kim ben pek bilmiyorum:) Bende Adana'da üniversite hastanesinde başladım. Herkese güzellikler getirsin Ramazan ayıIlk denemem Ali Osman Koyuncuoğlu num hastasıyım.
Önemli olan yumurta kalitesi az evvel burada okudum 10 yumurtası olmuş ama hepsinin içi boş çıkmış. Yine burada okudum tek bir yumurta ile gebe kalmış.Merhaba yumurta az olmasi onemli ama yas cok daha onemli diyorlar, eger gencseniz 3 yumurta dan biri in tutma olasiligi gayet yuksek gibi baska bir sebep yoksa tabi.
Bize de nasip olur inş 'ALLAHÖnemli olan yumurta kalitesi az evvel burada okudum 10 yumurtası olmuş ama hepsinin içi boş çıkmış. Yine burada okudum tek bir yumurta ile gebe kalmış
İnşallah canım doktorun sana hiç tavsiyede felan bulundu mu? Sen neler yapıyorsun bu süreçteBize de nasip olur inş 'ALLAH
Evet bulundu. Öncesinde ari sutu polen inofolic omega takviyesi önerdi. Hepsini aldim ayrica wm multifer kullandim yumurta kalitesi için bol su içtim ve yürüdüm.İnşallah canım doktorun sana hiç tavsiyede felan bulundu mu? Sen neler yapıyorsun bu süreçte
Sizin de ilk tedaviniz mi acabaEvet bulundu. Öncesinde ari sutu polen inofolic omega takviyesi önerdi. Hepsini aldim ayrica wm multifer kullandim yumurta kalitesi için bol su içtim ve yürüdüm.
Evet ilk tedavim.Sizin de ilk tedaviniz mi acaba
Şuan iğnenin kaçıncı gündesiniz acaba kaç yumurtanız oluştuEvet ilk tedavim.
8 nisanda başladim iğneye dün son ignemdi. 2 yumutram oluştu 19mm biri sagda biri solda ve bir tanede sonradan gelismeye başladı solda15mm.Şuan iğnenin kaçıncı gündesiniz acaba kaç yumurtanız oluştu
Ya bende 6 Nisan da başladım hala devam.igneye8 nisanda başladim iğneye dün son ignemdi. 2 yumutram oluştu 19mm biri sagda biri solda ve bir tanede sonradan gelismeye başladı solda15mm.
Yumurtam az inş ' ALLAH sonucum güzel olur.