Tup bebek tedavisi az yumurta rezervi

Uyumamazlık etmemeliyiz, erkenden uyuyup özellikle saat 23.00 01.00 aralığındaki melatonin hormonunun salgılanmasına izin vermeliyiz, yumurta kalitesini arttırıyormuş, bi de sabah erken kalkıp yürüyüş yapmak gerekiyor yürüyüşte yumurtalık üzerindeki baskıyı azaltıp kan dolaşımını arttırıyor, bi ay yürüdükten sonra gittim dr a ben ve hiç olmayan folikül 3 tane olmuş, denekki iyi geliyor yürümek. Sen uyu dinlen dua et gerisi Allah a emanet, herşey olacağına varıyor lütfen kendini yıpratma, hayat çok güzel 🤗
Ne kadar pozitifsiniz maaş 'ALLAH 🧿
Birgun bu küçük sayıların hayatımda bu kadar büyük önem arz edeceğini hic bilemezdim.
Benim tek sorunum hicbirseyi düzenli yapamayişim

Birgun bu küçük sayıların hayatımda bu kadar büyük önem arz edeceğini hic bilemezdim.
O zaman düzene girmek için bugünden başlamanın zamanı gelmiş, disiplin insanı mutlu ediyor 🤗 hayatı herşeyiyle yaşıyoruz o yüzden aldığımız her nefes çok kıymetli anne olsakta olamasakta hayat çok güzel, bunaldığında balkona çık ve gökyüzüne bakıp derin bi nefes al, hayatının artılarını düşün ve güzel bi uyku Çek 🤩 ben artık bugünlük çıkıyorum, akşamları cep telefonu kullanmayı da bırakmalıyız 😔 hayırlı geceler arkadaşım üzme kendini, değmiyor 🥰😘🙋🏼‍♀️

Doktorum Ali Osman Koyuncuoğlu.
Zaten kimsenin söylediğini takmamaya çalışıyorum süreç zaten maddi manevi yorucu.
Sizin doktorunuz kim
naptın canım hadi bize güzel haberler ver, iki adet kaliteli embriyom var de bize 🤗🧿 inşallah 🙏🏽

O zaman düzene girmek için bugünden başlamanın zamanı gelmiş, disiplin insanı mutlu ediyor 🤗 hayatı herşeyiyle yaşıyoruz o yüzden aldığımız her nefes çok kıymetli anne olsakta olamasakta hayat çok güzel, bunaldığında balkona çık ve gökyüzüne bakıp derin bi nefes al, hayatının artılarını düşün ve güzel bi uyku Çek 🤩 ben artık bugünlük çıkıyorum, akşamları cep telefonu kullanmayı da bırakmalıyız 😔 hayırlı geceler arkadaşım üzme kendini, değmiyor 🥰😘🙋🏼‍♀️
Doktorum Ali Osman Koyuncuoğlu.
Zaten kimsenin söylediğini takmamaya çalışıyorum süreç zaten maddi manevi yorucu.
Sizin doktorunuz kim ?
Naptın canım hadi bize güzel haberler ver iki adet kaliteli embriyonun oluştuğunu söyle inşallah 🙏🏽 🧿🤗

Merhaba,
2 embriyodan biri iyi diğerinin gelişimi yavaş. Yarin belli olacak tam durumları. Duanızı eksik etmeyin

Merhaba,
2 embriyodan biri iyi diğerinin gelişimi yavaş. Yarin belli olacak tam durumları. Duanızı eksik etmeyin
Çok şükür canım, maaşallah, üzülme olacak hep buna İnan, kötü seçenekleri hep rafa kaldır ve olumlu tarafından bak ki zaten muhteşem bi gelişme bu inan, sayı değil kalite önemli bi sürü orta kalite olacağına iyi kalite tek embriyo çok daha şanslı bunu unutma, içini ferah tut, tez zamanda daha güzel haberler bekliyoruz inşallah 🙏🏽🤗

Çok şükür canım, maaşallah, üzülme olacak hep buna İnan, kötü seçenekleri hep rafa kaldır ve olumlu tarafından bak ki zaten muhteşem bi gelişme bu inan, sayı değil kalite önemli bi sürü orta kalite olacağına iyi kalite tek embriyo çok daha şanslı bunu unutma, içini ferah tut, tez zamanda daha güzel haberler bekliyoruz inşallah 🙏🏽🤗
Dün 5. Gun idi. Arayip embriyolarin gelişiminin durduğunu söylediler. Yine de 6. Gune kadar bekleteceklermis bazen embriyo geriden gelebiliyormus. Çok üzgünüm. Çünkü gelişim göstermeyip 6. Gün gelişen embriyo hiç duymadım.

Dün 5. Gun idi. Arayip embriyolarin gelişiminin durduğunu söylediler. Yine de 6. Gune kadar bekleteceklermis bazen embriyo geriden gelebiliyormus. Çok üzgünüm. Çünkü gelişim göstermeyip 6. Gün gelişen embriyo hiç duymadım.
Canım çok üzüldüm, ama sonuç ne olursa olsun umudumuzu yitirmek yok, şimdi zamanı değilse daha sonra olmayacağı anlamına gelmiyor bı, yılmadan devam edeceğiz ki inşallah 6. Gün devam etmişlerdir 🙏🏽🥺 benim dört sene de bi defa tek yumurta ile bi döllenme denenip olmadığı için ben folikül olmasına bile öyle mutlu oluyorum ki, ne olursa olsun umudumuzu yitirmek yok, Allah hayırlısıyla bize de nasip etsin inşallah 🙏🏽 🤗

Canım çok üzüldüm, ama sonuç ne olursa olsun umudumuzu yitirmek yok, şimdi zamanı değilse daha sonra olmayacağı anlamına gelmiyor bı, yılmadan devam edeceğiz ki inşallah 6. Gün devam etmişlerdir 🙏🏽🥺 benim dört sene de bi defa tek yumurta ile bi döllenme denenip olmadığı için ben folikül olmasına bile öyle mutlu oluyorum ki, ne olursa olsun umudumuzu yitirmek yok, Allah hayırlısıyla bize de nasip etsin inşallah 🙏🏽 🤗
Merhaba,
5.gün gelişimi gerileyen embriyo 6. Gun gelişim gösterdi ve blastokist aşamasına geldi donduruldu. Benim icin 1 embriyomun dahi dondurulabilmesi öyle güzel bir olay ki anlatamam.
Embriyologlar embriyolara puan veriyormuş 1 den 10 a kadar. Benim embriyoma 6 verdiler. Hatta üstüne basa basa sordum 2. Kalite mi diye ama değilmiş 1. Kalite dediler. Gerci bu iş kaliteye bakmıyor bunun bilincindeyim fakat galiba insan merak ediyor.
Doktorum da bir kez daha yumurta toplama yapalım bunun yanına bir tanede daha kaliteli embriyo olursa çok güzel olur diye ısrar ediyor bakalim. Gerçi ilaclarimda var tekrar yumurta toplamaya yetecek bakalim Henuz karar vermiş değilim ne yapmam gerektiği konusunda. Tek istediğim şu 5 gun beklerken o kadar çok gerildim ki o gerginliği unutmak.

Herkese Merhaba
Benim de amh değerim 0.06 çıktı. Rutin kontrolde anlaşıldı. Bebek yapmayı daha düşünmüyorduk, henüz 9 aylık evliyim. Doktor da hiç tüp bebek yapmalısın acele etmelisin vs demedi. Bu kadar düşük olan hormon neymiş diye araştırınca fark ettim yumurta rezervi olduğunu. Tecrübeli kişilerden yorum bekliyorum. Ben ne yapmalıyım?

Herkese Merhaba
Benim de amh değerim 0.06 çıktı. Rutin kontrolde anlaşıldı. Bebek yapmayı daha düşünmüyorduk, henüz 9 aylık evliyim. Doktor da hiç tüp bebek yapmalısın acele etmelisin vs demedi. Bu kadar düşük olan hormon neymiş diye araştırınca fark ettim yumurta rezervi olduğunu. Tecrübeli kişilerden yorum bekliyorum. Ben ne yapmalıyım?
Merhaba,
Bence doktora gidip ultrasonda kac folikül görüldüğünü öğrenmelisin. Amh ve folikül sayisi uyumlu ise tup bebek tedavisine baslamalisin.

Merhabalar,
8 nisan itibariyle tüp bebek tedavisine basladim. Düşük amh nedeniyle (0.78). Doktor ilk ultrason muayenesinde 5 yumurta gördü. 225 menapour + 2.5 mg letu ( günde iki kez ) kullandim. 12 nisan da ilk kontrolde sadece 2 yumurtamin geliştiğini söyledi doktor. Digerleri büyümez artik dedi. Istersen tedaviyi iptal edelim dedi ben iptal etmek istemedim.
5 günlük kullanım sonrasi letuyu bıraktım. 225 menapura devam ve ayriyeten günde 1 adet cetroride devam dedi.
İlaçlara devam ediyorum fakat umudum azaldı. Benim durumumda olup opu da 2 den fazla yumurtası gelişen oldu mu ? Lütfen tecrübeli olanlar yorum yapsın moralim çok bozuk.
Hiç canını sıkma canım ablamında yumurta rezervi azdı yani doktor zorla iki tane yumurta bulmuştu birini dondurdu yedek diğerini transfer yaptı ama çok şükür tuttu bebeği stres yapma ne olursa olsun Allah'a çok dua et olacağı varsa olur umudunu yitirme salatü Tefriciye başla oku 41 yasin hatmi oku günlük 707 defa ya varis çek 100 defa Allahümme ya evvelü çek 818 defa estağfurullah çek olacağına inan gerisini Allah'a bırak insalhh olur canım hep umutlu ol unutma Allah varken umut hep var rabbim kucağını doldursun 🤲🤲😍

Hiç canını sıkma canım ablamında yumurta rezervi azdı yani doktor zorla iki tane yumurta bulmuştu birini dondurdu yedek diğerini transfer yaptı ama çok şükür tuttu bebeği stres yapma ne olursa olsun Allah'a çok dua et olacağı varsa olur umudunu yitirme salatü Tefriciye başla oku 41 yasin hatmi oku günlük 707 defa ya varis çek 100 defa Allahümme ya evvelü çek 818 defa estağfurullah çek olacağına inan gerisini Allah'a bırak insalhh olur canım hep umutlu ol unutma Allah varken umut hep var rabbim kucağını doldursun 🤲🤲😍
Mesajınız için çok teşekkür ederim. Hep dua ediyorum inş ' ALLAH isteyen herkese içinde de bana nasip olur

X