- Konu Sahibi Meltemmmm44
-
Kizlar merhabalar ben 3 yillik evliyim ve polikistikover hastasiyim . Tup bebek tedavim cok sukur pozitif sonuclandi ve ben hep burdan arastirma yapardim. Söz vermistim sonucum pozitif olursa bende post paylasip aklinda soru isareti olanlara yardimci olmak icin. Sorusu olan varsa tedavimde ne kullandim, nelere dikkat ettim, transfer zamani ne yaptim, sonucumu ne zaman ogrendim, degerim nasil artti seve seve cevap veririm. Emek veren, isteyen herkese Rabbim en kisa zamanda hayirlisi ile nasip etsin insallah
Surece baslamadan once zaten esinin degerlerine bakiyolar spermiogram testi ile. Ama uzulmenize gerek yok zaten tup bebekte en kaliteli spremler ciple secilip aliniyo.ben hergun meryem suresi okumaya calistim zaten çocuk icin okunuyo kesinlikle okumanizi tavsiye ederim. Rabbim hayirla sonuclandirsin insallahÖncelikle Allah sağlıkla mutlulukla kucağınıza almayı onu büyütmeyi nasip etsin. Bana da yardımcı olur musunuz lütfen eşimin sperm değerleri düşük bende de yumurtlama sorunu var düzensiz yani 25 yaşındayım bu ay Tüp Bebek tedavisine başlayacaz Allah izin verirse
Size sorum sürece nasıl başladınız başlamadan önce,başlayınca neler yaptınız siz ve eşiniz okuduğunuz belli Bi dua var mı
Teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim saolunSurece baslamadan once zaten esinin degerlerine bakiyolar spermiogram testi ile. Ama uzulmenize gerek yok zaten tup bebekte en kaliteli spremler ciple secilip aliniyo.ben hergun meryem suresi okumaya calistim zaten çocuk icin okunuyo kesinlikle okumanizi tavsiye ederim. Rabbim hayirla sonuclandirsin insallah
Igne olma surecinde ben hic almadim ama transfer icin oncesinden baslanilan ve transferden sonra da devam eden ilaclarla aniden 4 kilo aldim onun sebebide ilaclarin kortizonlu olmasiİğne olma sürecinde kilo aldınız mı ?
Sizin adınıza çokk sevindim allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin size bagıslasın bende size birkaç soru sormak istıyorum öncelikle sunu soleyim o kadar güzel seyler yazmıssın o kadar güzel anlatmışsın ki umut oldun tesekkürler. Bende pcos hastasıyım tüp bebek tedavisine başladık eşimin morfoloji problemi var ilaçlar igneler flan yumurtalar büyüdü bugun toplama işlemi oldu 16 tane benimki azmı acaba. Bide pazartesi sonucu bildircez dedi ama rahim dinlensin dondurcam başarı sansı yuksek oluyor dedi senin ne kadar dondurdu lar bide transfer işlemi ne zaman oluyor süreç nasıl işliyor. Çok sey sordum farkındayım ama son olarak ananas ve Havuç yumurta büyümede mi yediniz yoksa toplama işlemi ile transfer arasında mi transfer oncesi nelere dikkat ettiniz. Çok uzun oldu şimdiden tesekkür ederim Allah razı olsunKizlar merhabalar ben 3 yillik evliyim ve polikistikover hastasiyim . Tup bebek tedavim cok sukur pozitif sonuclandi ve ben hep burdan arastirma yapardim. Söz vermistim sonucum pozitif olursa bende post paylasip aklinda soru isareti olanlara yardimci olmak icin. Sorusu olan varsa tedavimde ne kullandim, nelere dikkat ettim, transfer zamani ne yaptim, sonucumu ne zaman ogrendim, degerim nasil artti seve seve cevap veririm. Emek veren, isteyen herkese Rabbim en kisa zamanda hayirlisi ile nasip etsin insallah
Guzel dilekleriniz icin bende size cok tesekkur ederim . Rabbim sizlerinde gonlune gore versin insallahSizin adınıza çokk sevindim allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin size bagıslasın bende size birkaç soru sormak istıyorum öncelikle sunu soleyim o kadar güzel seyler yazmıssın o kadar güzel anlatmışsın ki umut oldun tesekkürler. Bende pcos hastasıyım tüp bebek tedavisine başladık eşimin morfoloji problemi var ilaçlar igneler flan yumurtalar büyüdü bugun toplama işlemi oldu 16 tane benimki azmı acaba. Bide pazartesi sonucu bildircez dedi ama rahim dinlensin dondurcam başarı sansı yuksek oluyor dedi senin ne kadar dondurdu lar bide transfer işlemi ne zaman oluyor süreç nasıl işliyor. Çok sey sordum farkındayım ama son olarak ananas ve Havuç yumurta büyümede mi yediniz yoksa toplama işlemi ile transfer arasında mi transfer oncesi nelere dikkat ettiniz. Çok uzun oldu şimdiden tesekkür ederim Allah razı olsun
Yani yemeseniz bence daha iyi olurMerhaba kızlar paketli gıdalar yedinizmi bu süreçte ben çikolata ve biskuvi tarzı şeyleri çok olmasada yiyorum ve hergün bir Türk kahvesi içiyorum başkada bir alışkanlığım yok doktorumda bişey demedi bu konuda benimde sormak işime gelmedisizce çok etkilimidir bunlar hiç bilmiyorum
Rica ederimTeşekkür ederim canım verdiğin bilgilerden dolayı
Hayirla kucagina al insallah canimRica ederim
Iste benim belirtilerim tipki bu anlattigin gibiydi adet sancim oluyodu ertesi gun kalkiyodum hicbisey yoktu diyodum tutmamis olabilir mi sonra diyodum amaaann meltem senin kuzun annesi gibi gucludur karnima elimi koyup konusuyodumHayirla kucagina al insallah canimbelirtilerin nelerdi onlari merak ettim ben benim bugun 7.gunu transferin 4 5 6 gunlerde adet sancisi vardi hafiften bugun hic bise yok ve cok moralim bozuk sanci gectigine gore tutmadimi acaba diye
Ay gercekten senin de mi bi oluyodu agri bi olmuyodu ben bugun agladim oturup olmadi diye cok etkilendim tutamadim kendimi tabi stres bi yandan. Benim de 5.gun embriyosuIste benim belirtilerim tipki bu anlattigin gibiydi adet sancim oluyodu ertesi gun kalkiyodum hicbisey yoktu diyodum tutmamis olabilir mi sonra diyodum amaaann meltem senin kuzun annesi gibi gucludur karnima elimi koyup konusuyodumo yuzden beni dinlersen hic belirti arama kendini strese sokmaktan baska ise yaramiyo cunku bazi insanlarda hic belirti olmuyo bazilarinda oluyo ama sonucu negatif oluyo herkesin fizyolojisi farkli tepki veriyo demem o ki . Senin kacinci gun embriyosu transfer edildi . Benim 5. Gun embriyosu 7. Gunde test yaptim bhcg 6.90 cikmisti kendini belli etmisti
Ayy hayiiiiirr sakin aglama bebegi cok etkiliyo benim hala agrilarim bi giriyo bi cikiyo 5. Hafta icindeyim suan hala diyorum acaba olmadi mi diyeAy gercekten senin de mi bi oluyodu agri bi olmuyodu ben bugun agladim oturup olmadi diye cok etkilendim tutamadim kendimi tabi stres bi yandan. Benim de 5.gun embriyosukorkuyorum test yaptirmaya hele agri gecti diye hepten korku sarmisti
Bugun tum gun hic agrim olmadi en son dayanamadim aglamayim dedim ama olmadiAyy hayiiiiirr sakin aglama bebegi cok etkiliyo benim hala agrilarim bi giriyo bi cikiyo 5. Hafta icindeyim suan hala diyorum acaba olmadi mi diyeeger korkuyosaniz 12. Gunu bekleyin tam kesin ciksin erkenden yaparsaniz negatif cikarsa tamamen uzulursunuz cunku tutunmaya bagli ona gore bhcg yukseliyo simdi negatif.cikipta sonra pozitif cikabilir. Ama siz su an bile agliyosaniz o yuzden mutlaka zamaninda test yapin
Yok yok bak ben yolculuk yaptim kanamam oldu bu kezde dusuk.olacak diye agrim olmasin diye dua ediyodum yani zamani geldiginde olmasin diye de dua edeceksinBugun tum gun hic agrim olmadi en son dayanamadim aglamayim dedim ama olmadikafam kazan gibi oldu dusunmekten sanirim gununde yapmam en dogrusu haklisin canim
Ay hadi insallahYok yok bak ben yolculuk yaptim kanamam oldu bu kezde dusuk.olacak diye agrim olmasin diye dua ediyodum yani zamani geldiginde olmasin diye de dua edeceksinbende haftaya bugun bebisi gormeye gidecem hergun bebek dusmesin diye igne vuruyorum banada dua edin olur mu
Sagolasin hepimiz hayirlisiyla saglikli bi sekilde bebislerimizi kucagimiza alalim Allah im insallaaaahhhhAy hadi insallahRabbim hayirla kucagina almayi nasip etsin canim ederim tabiki
AminnnnSagolasin hepimiz hayirlisiyla saglikli bi sekilde bebislerimizi kucagimiza alalim Allah im insallaaaahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?