Tüp bebek tedavimde neler yaptim

Insallah hayirlisiyla guzel sonuclanir Allah emeklerinizi bosa vermesin insallah. Belirti kendinizde aramayin bos yere strese sokmaktan baska bi ise yaramiyo. Ve herkeste belirti farkli oluyo bazi kisilerde hic olmayip ama sonuc pozitif oluyo . Umarim sizinde guzel sonuclanir

Merhabalar öncelikle yanıt verdiğiniz için teşekkürler şükürler olsun dün testim pozitif çıktı Rabbim isteyen herkese bu duyguyu mutluluğu nasip etsin o kadar zor süreçler ki böyle ortamlarda birbirimize destek olmak en iyisi çünkü tedavi süresince manevi destek çok önemli

Cok sevindim Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin insallah. Ilk uc ay cok onemli dusuk tehlikesinden oturu lutfen cok dikkat edin olur mu sizi strese sokacak herseyden uzak durun agir kaldirmayin bol bol dinlenin

Cok sevindim Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin insallah. Ilk uc ay cok onemli dusuk tehlikesinden oturu lutfen cok dikkat edin olur mu sizi strese sokacak herseyden uzak durun agir kaldirmayin bol bol dinlenin
Amin cümlemize inşallah elimden geldiğince dikkat ediyorum umarım böylede devam eder

Merhaba annasın faydası nedir tam olarak

Kızlar merhaba dilerim darısı başıma . Sizin kaçıncı gün embriyolari idi yazabilir misiniz ve tek mi çift mi koydurdunuz ?
Merhaba öncelikle dileyen herkese nasip olur inşallah Benimde 5. Gün sağlıklı 4 embriyom donduruldu ve yaklaşık 1 ay sonra transferim yapıldı bu yöntem sayesinde rahim dinlendirilmiş ve ilaçlarla hazırlanmış oluyor 1 hafta önce kesemizi gördük çok şükür hayırlısıyla haftaya kalp atışlarını dinleyeceğiz

Hayırlı akşamlar bende bi soru sormak istiyorum size transfer günü baba adayının da hastanede olması gerekir mi yardımcı olur musunuz . Eşim uni işe başladı opu sırasında bile zar zor izin aldı tekrar izin alma sı çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…