Tüp bebek tedavimde neler yaptim

Darısı başımıza inşallah. Igneler çok yordu mu sizi. Ben asilama da menopur kullandım. Bazı hamsiler bi hayli acitiyordu. Tüp bebekte hem dozu fazla hem sayisi fazla sanirim iğnelerin. Yaa çok soru soruyorum ama bir kaç şey daha sormak istiyorum. Siz nerde yaptırdınız tuo bebeği. Kaç tane yumurtanız oluştu.

Ben sonunun hep guzel olacagini dusundugum icin yormadi beni severek yapiyodum hatta .hayir igneler ve dozlar kisinin yumurtalarina bakilarak karar verilio.Bana baska ignelerde yazilmasina ragmen gerek kalmadi kullanmaya.ben elazig medicalpark ta yaptim. 28 tane yumurta topladilar benden 25 tanesini dollediler 7 tanesi besinci gun birinci kalite oldu. Transfer gunu 4 taneyi cozdurup en iyi iki tanesini transfer ettiler geri kalan uc tane de hastanede dondurulmus olarak kalacak .Allah nasip ederse ikincisi icin

Ha birde zaten transferden bir sure oncesinden de yine ilaclara baslaniyo ben gunde 18 tane ilac kullaniyodum estrofem, progestan fitil, aspirin, dekort,tetra,glifor,kan sulandirici enox igne , folik asit ve bunlardan tetra ve dekort haricinde kullaniyorum hala yani transfer icinde kan sulandirici igne kullanacaksiniz bu.kez

Maşallah ne kadar güzel sıkıntılı bir dönem olarak düşünmemişsiniz, sizin anlattıklarızla yüzüm güldü çok icten sevindim. Bize de dua edin olur mu. Gebesiniz ve duanız kabul olur inşallah. Bende sizin için güzel dileklerde bulunucam. Her şey gönlünüzce olsun ❤❤❤

Inanin aklima gelen her dk emek veren isteyen herkese bol bol dua ediyorum .Rabbim sizlerinde gonlunde ne varsa en kisa zamanda en.guzel sekliyle nasip etsin insallah. Benimkinide saglicakla kucagima almami nasip etsin insallah

Merhaba hayırlı olsun öncelikle ben uzun protokol icindeyim lucrin dayl flakon un 2.gunundeyim ve kanamam oldu bu normal mi

Başka sorumda neler yaptınız mesel özellikle yedginiz içtiğiniz bişi oldu mu evde iş yaptiniz mi normal bı şekilde uyku düzeniniz nasıl oldu değişti mi hayatınız da bı farklılık yaptınız mı bu süreçte yoksa aynı mi kaldı herşey tekrar hayırlı olsun masslahh

Merhaba hayırlı olsun öncelikle ben uzun protokol icindeyim lucrin dayl flakon un 2.gunundeyim ve kanamam oldu bu normal mi
Sizin igneniz farkli ama icerik olarak hemen hemen hepsi ayni bende ignelerimi kullanirken doktorum kanaman olabilir endiselenme demisti bana .cok sukur benim olmadi ama boyle seyler olabiliyomus o yuzden endiselenmeyin

Yeme bicimimi degistirdim evet. Paketli gida kesinlikle tuketmemek gerekiyo asitli seyler tuketmemek gerekiyo.hergun bir dilim ananas yedim yatmadan bi adet havuc yedim arada kefir ictim. Bol sebze tuketmeye dikkat ettim. Zaten agir isler yapmak agirlazim seyler kaldirmak yasak yumurtalar etkilendigi icin.uyku duzenimde bi degisiklik olmadi. Dedigim gibi ben bunu bi tedavi olarak gormedim hic kendimi strese sokmamaya calistim hep mutlu olmaya çalışin sizi mutlu eden seylerle ugrasin gercekten ben stresin hormonlar uzerinde cok etkisi olduguna inaniyorum. Ve ayaklarinizi sicak tutun

Teşekkürler saoll dikkat edecem dediklerine

Yeni ilaçlar asıl tüp bebek tedavisi iğneleri varmis onlara baslicaklar birde benim ki uzun protokol sizinki de öyle miydi toplam tedavi ne kadar sürdü

Ben de internetten bakıyorum Dr bana uzun protokol demişti ben 21gunluk dkh ile başladım o bitti şimdi lucrin iğneye başladım yarın gidecem hastaneye bu hafta asıl tüp Bebek iğneleri varmis onlara baslicam lucrin 28,iğne kullanmam gerekiyomus günde 2 tane olacak şekilde sonra nasıl devam edecek bakicaz senin kısa protokol belki ben de yumurta rezervi azdı esimdde sperm az ondan belki biz 1 aydır vitamin aliyoz bı de

Olsun canim sonu guzel olsun insallah hayirli haberler alalim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…