- 5 Temmuz 2020
- 40
- 46
- 3
- 31
- Konu Sahibi Meltemmmm44
-
Tebrik ederimm saglikla alin kucaginiza bebeginizi nelere dikkat ettiniz bende yeni basladim tedaviye igne kullaniyorum suanda ozel merkezde.i yaptirdiniz ilk denemenizmiydiKizlar merhabalar ben 3 yillik evliyim ve polikistikover hastasiyim . Tup bebek tedavim cok sukur pozitif sonuclandi ve ben hep burdan arastirma yapardim. Söz vermistim sonucum pozitif olursa bende post paylasip aklinda soru isareti olanlara yardimci olmak icin. Sorusu olan varsa tedavimde ne kullandim, nelere dikkat ettim, transfer zamani ne yaptim, sonucumu ne zaman ogrendim, degerim nasil artti seve seve cevap veririm. Emek veren, isteyen herkese Rabbim en kisa zamanda hayirlisi ile nasip etsin insallah
Cok tesekkur ederim amiiinn hepimiz insallah. Evet ozel merkezde yaptirdim ve cok sukur ilk deneme de pozitif sonuc aldik.Tebrik ederimm saglikla alin kucaginiza bebeginizi nelere dikkat ettiniz bende yeni basladim tedaviye igne kullaniyorum suanda ozel merkezde.i yaptirdiniz ilk denemenizmiydi
Benim ozellikle dikkat ettigim seyler ilaclarimi ve ignelerimi mutlaka ama mutlaka saatinde almalisiniz cunku hormonlarin salgilandigi saatlere gore kullanmanizi oneriyo doktorunuz zaten. Ve hergun bir dilim ananas, yatmadan once bir tane havuc yedim ben.Ayaklarinizi mutlaka sicak tutun bunun yumurtlar uzerine gercekten cok etkisi var. Ve agir isler yapmayin stresten mutlaka uzak durunCok tesekkur ederim amiiinn hepimiz insallah. Evet ozel merkezde yaptirdim ve cok sukur ilk deneme de pozitif sonuc aldik.
Ben üniversite hastanesinde yaptiriyorumCok tesekkur ederim amiiinn hepimiz insallah. Evet ozel merkezde yaptirdim ve cok sukur ilk deneme de pozitif sonuc aldik.
Allah sizinde emeklerinizi bosa vermesin insallah saglikla kucaginiza alirsiniz bebeklerinizi. Ben universite hastanelerine karsi degilim cunku herkesin maddi durumu farkli . Evet ozel hastanelerde ilgi alaka daha farkli oluyor ama sonucta Rabbimin nasip edecegi bisey. Ben tedaviye basladigim ilk gunden itibaren hep pozitif dusundum bebegim olacak diye sizde oyle dusunun lutfen cunku siz ne dusunurseniz vucudunuz sizi ona hazirlarBen üniversite hastanesinde yaptiriyorum
Bende ignelerimi saatinde yaptrmaya calisiyorum ananas yiyebilrim denicem stres malesef tup bebege basladigimdan beri de cok fazla gerginim pazartesi kontrolum var doktora soylicem ilaclarin seyrini degistirmicek bir rahatlatici bisey onerirse bitkisel yada normalbkullanmaknistiyorum ve ben 15 yillik evliyim yasim 35 ilk denememizBenim ozellikle dikkat ettigim seyler ilaclarimi ve ignelerimi mutlaka ama mutlaka saatinde almalisiniz cunku hormonlarin salgilandigi saatlere gore kullanmanizi oneriyo doktorunuz zaten. Ve hergun bir dilim ananas, yatmadan once bir tane havuc yedim ben.Ayaklarinizi mutlaka sicak tutun bunun yumurtlar uzerine gercekten cok etkisi var. Ve agir isler yapmayin stresten mutlaka uzak durun
Maddiyattan dolayi orda basladik allah hayirlisini nasip etsin Amin insallah allah razi olsun cok tesekkur ederimAllah sizinde emeklerinizi bosa vermesin insallah saglikla kucaginiza alirsiniz bebeklerinizi. Ben universite hastanelerine karsi degilim cunku herkesin maddi durumu farkli . Evet ozel hastanelerde ilgi alaka daha farkli oluyor ama sonucta Rabbimin nasip edecegi bisey. Ben tedaviye basladigim ilk gunden itibaren hep pozitif dusundum bebegim olacak diye sizde oyle dusunun lutfen cunku siz ne dusunurseniz vucudunuz sizi ona hazirlar
Kefir de icebilirsiniz bana onuda doktorum onermisti arada onuda iciyodum ben. Sizi mutlu eden seyleri yapmayi deneyin ve mutlaka kendinize bir ugras bulun stresi sizden uzak tutmasi icin. Mesala ben bol bol örgu ördum cunku hep pozitif olacak diye kendimi avuttum sizde boyle seyler deneyebilirsiniz , yuruyus yapabilirsiniz, sevdiginiz insanlarla bulusabilirsiniz fakat kahve ve cayi minimum duzeyde tuketmek sarti ila ve paketli gida kesinlikle tuketmeyeceksinizBende ignelerimi saatinde yaptrmaya calisiyorum ananas yiyebilrim denicem stres malesef tup bebege basladigimdan beri de cok fazla gerginim pazartesi kontrolum var doktora soylicem ilaclarin seyrini degistirmicek bir rahatlatici bisey onerirse bitkisel yada normalbkullanmaknistiyorum ve ben 15 yillik evliyim yasim 35 ilk denememiz
Agziniz bal yesinAllah sizinde emeklerinizi bosa vermesin insallah saglikla kucaginiza alirsiniz bebeklerinizi. Ben universite hastanelerine karsi degilim cunku herkesin maddi durumu farkli . Evet ozel hastanelerde ilgi alaka daha farkli oluyor ama sonucta Rabbimin nasip edecegi bisey. Ben tedaviye basladigim ilk gunden itibaren hep pozitif dusundum bebegim olacak diye sizde oyle dusunun lutfen cunku siz ne dusunurseniz vucudunuz sizi ona hazirlar
Rica ederim akliniza takilan ne olursa sorabilirsinizMaddiyattan dolayi orda basladik allah hayirlisini nasip etsin Amin insallah allah razi olsun cok tesekkur ederim
Allah gonlunuzdekini hayirlisiyla gercege donustursun insallahAgziniz bal yesinbebeklerinizi demissiniz belkide allah soyletti tevafuk oldu gonlumden gecenindile getirmissiniz
Ozlel merkezlerle universite cok farkli hic konusmuyorlar sasece size ilaci verip boyle boyle kullancaksiniz bu kadar soruyorumda cevap aliyorum mesela 3 gundur kullandigim ignenin dozunu yukselltiler sundan sundan dolayi demiyorlar sordum hemsire hanimla muatap oluyorsunuz doktora muayne.(stajyer doktor tabi uzman degil) olduktan sonra o yaziyor ilaclari neden dedim yumurtalariniz fazla gelismemis dedi igne kullanmaniza ragmen oyizden yukselltik dediKefir de icebilirsiniz bana onuda doktorum onermisti arada onuda iciyodum ben. Sizi mutlu eden seyleri yapmayi deneyin ve mutlaka kendinize bir ugras bulun stresi sizden uzak tutmasi icin. Mesala ben bol bol örgu ördum cunku hep pozitif olacak diye kendimi avuttum sizde boyle seyler deneyebilirsiniz , yuruyus yapabilirsiniz, sevdiginiz insanlarla bulusabilirsiniz fakat kahve ve cayi minimum duzeyde tuketmek sarti ila ve paketli gida kesinlikle tuketmeyeceksiniz
Ananas aklimda hemen alicam yarin ✔Rica ederim akliniza takilan ne olursa sorabilirsiniz
Aminn inşallah allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıAllah gonlunuzdekini hayirlisiyla gercege donustursun insallah
Genelde zaten cok yuksek dozla baslanmiyo cunku yumurtalar cok gelisip rahimi patlatabilir ve bunu hicbir doktor goze alamaz o yuzden dusuk dozla basliyolar yavas yavas artiriyolar endiselenmeyinOzlel merkezlerle universite cok farkli hic konusmuyorlar sasece size ilaci verip boyle boyle kullancaksiniz bu kadar soruyorumda cevap aliyorum mesela 3 gundur kullandigim ignenin dozunu yukselltiler sundan sundan dolayi demiyorlar sordum hemsire hanimla muatap oluyorsunuz doktora muayne.(stajyer doktor tabi uzman degil) olduktan sonra o yaziyor ilaclari neden dedim yumurtalariniz fazla gelismemis dedi igne kullanmaniza ragmen oyizden yukselltik dedi
150*150*75 vuruluyorum 3 toz 2 su seklindeGenelde zaten cok yuksek dozla baslanmiyo cunku yumurtalar cok gelisip rahimi patlatabilir ve bunu hicbir doktor goze alamaz o yuzden dusuk dozla basliyolar yavas yavas artiriyolar endiselenmeyin
Ben ilk baslarda gunde bi kez 225 gonalf le basladim fakat polikistiklerde yumurta cok oldugu icin tup bebekte biraz daha sanslilar cabuk cevap veriyo sonrasinda 180 e dusurduler gonalf I150*150*75 vuruluyorum 3 toz 2 su seklinde
Merhabalar. Çok sevindim sizin adınıza. Inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Sanirim henüz doğum yapmadınız. Benim bir kaç sorum olacaktı. Hangi ilaçları kullandınız. Yumurta kalitesi için ilaç verdi mi doktor. Bir de transfer hemen yapıldı mi acaba. Son günlerde hep ertelendi iki ay sonrasına bırakıldı diye duyuyorumKizlar merhabalar ben 3 yillik evliyim ve polikistikover hastasiyim . Tup bebek tedavim cok sukur pozitif sonuclandi ve ben hep burdan arastirma yapardim. Söz vermistim sonucum pozitif olursa bende post paylasip aklinda soru isareti olanlara yardimci olmak icin. Sorusu olan varsa tedavimde ne kullandim, nelere dikkat ettim, transfer zamani ne yaptim, sonucumu ne zaman ogrendim, degerim nasil artti seve seve cevap veririm. Emek veren, isteyen herkese Rabbim en kisa zamanda hayirlisi ile nasip etsin insallah
Aminnn hayirlisiyla insallah . Evet henuz cok yeni kese gormeye dahi gitmedikMerhabalar. Çok sevindim sizin adınıza. Inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Sanirim henüz doğum yapmadınız. Benim bir kaç sorum olacaktı. Hangi ilaçları kullandınız. Yumurta kalitesi için ilaç verdi mi doktor. Bir de transfer hemen yapıldı mi acaba. Son günlerde hep ertelendi iki ay sonrasına bırakıldı diye duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?