• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek tedavimde neler yaptim

Merhaba öncelikle hayırlı olsun bende 4 senelik evliyim ve son 1,5 senedir hep bu konular üzerine ameliyatlar Ve tedavi gördüğüm için sonuçları iyi olan herkes için çok seviniyorum ve bana hep umut veriyor kolay süreçler değil maalesef bende aynı sıkıntıdan dolayı ameliyat oldum filmler ilaçlar derken pandemi tamda tedavimi aksatacak derken çok iyi bir doktor ile tanıştım ve diğer doktorumun aslında oyaladığını anladım çünkü normal yolla gebe kalamayacaktım neyse çok şükür tedavi süreci başladı ve geçen perşembe transferim yapıldı şimdi istirahat devam edilen iğne ve ilaçlar Rabbim herkese nasip etsin beklemesi zor sabır işi tabi ki ben transfer sonrası herkes mutlaka belirti ağrı yaşıyormu onu merak ediyorum aslında benim çok hafif kasık ağrılarım var o kadar ilk transferim ve yaşım 38 tedirgin olmamak elde değil 🙏🏻 Sizin düşüncenizi merak ediyorum
Insallah hayirlisiyla guzel sonuclanir Allah emeklerinizi bosa vermesin insallah. Belirti kendinizde aramayin bos yere strese sokmaktan baska bi ise yaramiyo. Ve herkeste belirti farkli oluyo bazi kisilerde hic olmayip ama sonuc pozitif oluyo . Umarim sizinde guzel sonuclanir

Insallah hayirlisiyla guzel sonuclanir Allah emeklerinizi bosa vermesin insallah. Belirti kendinizde aramayin bos yere strese sokmaktan baska bi ise yaramiyo. Ve herkeste belirti farkli oluyo bazi kisilerde hic olmayip ama sonuc pozitif oluyo . Umarim sizinde guzel sonuclanir
Merhabalar öncelikle yanıt verdiğiniz için teşekkürler🌹 şükürler olsun dün testim pozitif çıktı 🙏🏻 Rabbim isteyen herkese bu duyguyu mutluluğu nasip etsin o kadar zor süreçler ki böyle ortamlarda birbirimize destek olmak en iyisi çünkü tedavi süresince manevi destek çok önemli 🌸

Merhabalar öncelikle yanıt verdiğiniz için teşekkürler🌹 şükürler olsun dün testim pozitif çıktı 🙏🏻 Rabbim isteyen herkese bu duyguyu mutluluğu nasip etsin o kadar zor süreçler ki böyle ortamlarda birbirimize destek olmak en iyisi çünkü tedavi süresince manevi destek çok önemli 🌸
Cok sevindim Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin insallah. Ilk uc ay cok onemli dusuk tehlikesinden oturu lutfen cok dikkat edin olur mu sizi strese sokacak herseyden uzak durun agir kaldirmayin bol bol dinlenin

Cok sevindim Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin insallah. Ilk uc ay cok onemli dusuk tehlikesinden oturu lutfen cok dikkat edin olur mu sizi strese sokacak herseyden uzak durun agir kaldirmayin bol bol dinlenin
Amin cümlemize inşallah elimden geldiğince dikkat ediyorum umarım böylede devam eder 🙏🏻

Kizlar merhabalar ben 3 yillik evliyim ve polikistikover hastasiyim . Tup bebek tedavim cok sukur pozitif sonuclandi ve ben hep burdan arastirma yapardim. Söz vermistim sonucum pozitif olursa bende post paylasip aklinda soru isareti olanlara yardimci olmak icin. Sorusu olan varsa tedavimde ne kullandim, nelere dikkat ettim, transfer zamani ne yaptim, sonucumu ne zaman ogrendim, degerim nasil artti seve seve cevap veririm. Emek veren, isteyen herkese Rabbim en kisa zamanda hayirlisi ile nasip etsin insallah
Merhaba annasın faydası nedir tam olarak

Kızlar merhaba 🙏🏻 dilerim darısı başıma . Sizin kaçıncı gün embriyolari idi yazabilir misiniz ve tek mi çift mi koydurdunuz ?
Merhaba öncelikle dileyen herkese nasip olur inşallah 🙏🏻 Benimde 5. Gün sağlıklı 4 embriyom donduruldu ve yaklaşık 1 ay sonra transferim yapıldı bu yöntem sayesinde rahim dinlendirilmiş ve ilaçlarla hazırlanmış oluyor 1 hafta önce kesemizi gördük çok şükür hayırlısıyla haftaya kalp atışlarını dinleyeceğiz 🙏🏻

Hayırlı akşamlar bende bi soru sormak istiyorum size transfer günü baba adayının da hastanede olması gerekir mi yardımcı olur musunuz . Eşim uni işe başladı opu sırasında bile zar zor izin aldı tekrar izin alma sı çok zor

Back