tüp bebek tedavim(HAMİLEYİM:))

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! çok Ama çok Sevindim Canim.allah Anali Ve Babali Büyütsün Inşallah.sağlikla Ve Hayirlisiyla Kucağina Aldiğin Haberleride Böle Verir Bizleride Sevindirirsin.allaha Emanet Ol.kendine Iyi Bak.a.s.

terecigim gözün aydın allahım kucagımızada almayı nasip etsin güzelim bende 2 tüp bebek denememde hamile kaldım şu an hamileyim .allahım isteyen tüm kullarına nasip etsin .dualarımızı kesmeyelim .

amin canım
allah dileyen herkeze bu mutluluğu nasip etsin inşallah.senin adına da çok sevindim canım ben hala inanamıyorum hamile olduğuma:1rolleyes:bu uzun meşakatli tedavilerimizin sonucu inşallah hep sevinç gözyaşlarıyla sonuçlanır
sevgilerimle...

tere'cim çok sevindim. inşallah sorunsuz bir gebelik ve güzel bir doğum geçirirsin. Allah analı babalı büyütsün. darısı bütün isteyipte olmayanlara.
iyi günler, sağılcakla kal.

canım teşekkürler
allah bu güzelliği herkeze nasip etsin inşallah
sevgiler...a.s.

tebrik ederim terecim hayırlısıyla inşallah kucağınada alırsın.artık kendine çok dikkat et minicik bir can taşıyorsun.kendine iyi bak

meraba tere ben yenı bır uyeyım 3 asılama 2tup bebek denedım maalesef olumsuz su an 3.denenememın sonucunu beklıyorum ama ne yazıkkı tum adet belırtılerım basladı transferden nıye olmuyı bılmıyorum nerde yanlıs yapıyorum bılmıyorum yalnız transferden sonrakı gunlerını nasıl gecırdın bılgı verırsen sevınırım ben sureklı yatıyorum bu konuda bılgı vermek ısteyenler oursa sevınırım:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

meraba adaaylaarda benımde 28 ınde belı olacak sen ne yaptırdın tup bebekmı asılamamı

tebrik ederim terecim hayırlısıyla inşallah kucağınada alırsın.artık kendine çok dikkat et minicik bir can taşıyorsun.kendine iyi bak

canım çok teşekkür ederim
inanki daha alışamadım duruma
bazende sakınılan göze çöp batar denirya onun için çok sakınmıyorum kendimi
ağır işlerden kaçıp günün büyük bölümünü dinlenerek geçiriyorum zaten hep uykum olduğu için uyuyarak doğurucam herhalde:1rolleyes:
darısı tüm dileyenlerin başına inşallah
sevgiler...

merhaba canım
öncelikle inşallah hayırlı haberlerini alırız ve olumsuzluğa kapılma
ben transferden sonra tuvalet haricinde hiç kalkmadan 2 gün yattım
sonraki 4 gün boyuncada yemek yemek tuvalet ve ralar dolaşmak için kalktım
sonra da yavaş yavaş normal hayatıma döndüm ama ev işi yapmadım sağolsun annem yanımdaydı anlayacağın aylak aylak dolaştım sadece:)
1 hafta sonra dışarı çıkıp gezip dolaştım alışverişimi yaptım ama asla ağır kaldırmadım yorulduğum anda oturdum dinlendim yemeğime dikkat ettim doğal gıdaları tüketmeye dikkat ettim
onun haricinde de düşünmemeye fazla kafamı takmamaya çalıştım
evde yalnız kalmadığım için sıkılmadım canım
başka işlerle uğraşıp değişik konularda sohbetler ettim ve bol bol dua ettim
bu arada kendine evde oyalanacak işler bulabilirsim ben mesela iki tane kapı süsü yaptım ve her daim yanımda olan arkadaşlarıma hediye ettim
inan kafanı dağıtacak bişeyler bulursan senin için çok yararlı olur
çünkü tedavinin en önemli parçası moral
başka sorun olursa cevaplamaya hazırım
sevgiler...a.s.

yanıtladıgın ıcın cok teşekkurler ınsallah allah tamamınada erdırır sanırım senı ılk denemem benımkı 3. bu yuzden cok yorgunum hep hayırlısını ver dıye dua edıyorrum am uzulmemek elde degıl be guzelım yınede 28 ını beklıyorum hanı allahtan umıt kesılmez derler ya ınsallah bu sefer yanılıyorumdur tabı hayırlısı ıse

ınsallah hayırlı sonuc alırsın
ınsallah bende
ne gıbı belırtılerın var benım maalesef adet belırtılerım var

evet canım ilk denememdi bu konuda çok şanslıyım her gün şükrediyorum
tabiki üzülmemek elde değil benimde çok umutsuzluğa kapıldığım ağladığım zamanlar oldu hele de test sonucunu için dr umdan beklediğim telefon bir türlü gelmek bilmedi ve hayatım boyunca o saatleri unutmayacağım
allaha hep ne olur allahım bu saatleri gülümseyerek hatırlayayım kötü haberi aldığım gün olarak hatırlamayayım diye dua ettim.gerçekten her aşaması çok zor ve yıpratıcı
ama şu hayatta her şey bizler için
iyi de kötü de
içini ferah tut olur mu
moralini bozma ve hep iyiyi düşün
bu arada ben 1 hafta boyunca adet sancısı çektim halada ara ara çekiyorum
bu seni umutsuzluğa sürüklemesin lütfen
sevgiler...a.s.

lutfen terecıgım smear testı hakkında bılgı verırmısın ben bugune kadar hıc yaptırmadım ve duymadım doktorumda boyle bısey onernmedı

lutfen terecıgım smear testı hakkında bılgı verırmısın ben bugune kadar hıc yaptırmadım ve duymadım doktorumda boyle bısey onernmedı

smer testi cinsel hayatı olan tün kadınların senede bir kerede yaptırması gereken bir testtir.
yapılması çok kolay ağrı yada acı hissetmezsin
rahim ağzı dokusundan örnek alınır ve incelenir.
rahim ağzı kanseri ve bir kaç çeşidi için önlemdir.düzenli yapıldığı taktirde bir sorun olursa erken müdahale sansı verir canım
korkulacak bir şey değil
ama her kadının yaptırması gereken test
bir çok dr bunun takibini yapmaz
senelik olarak sen hatırlatırsan dr yapar.
küçük bir aparatla örnek alınıyor ve 1 gün içinde sonuç çıkıyor canım
sevgiler...a.s.

cok tesekkurler terecıgım doktorıum hıc bundan bahsetmedı ınşallah bende senın gıbı sevınırın benım ıçın dua edersen sevınırım cunku hamılelerın duası kabul olurmus sımdıden sagol:1hug:

canım benim allah sana ve tüm dileyenlere en kısa zamanda anneliği nasip eder inşallah tüm iyi dileklerim sizlerle
sevgiler...a.s.

herkese gunaydın offfffffff offffffffffffffff su adet sancılarım benı öldürecek allahım ne olur bu sefer yanılayım:çok üzgünüm:

merhaba rumoş bende bebek için çabalayanlardanım daha aşılama falan yapılmadı gonal-f kullanacam bu ay ve normal yollarla hamile kalmayı deneyeceğiz. inşallah canım bu ağrıların bebişten dolayı olan ağrılardır herşeyin hayırlısı olsun. insan her tedavi başarısızlığında umudunu biraz daha yitiriyor ama sakın mücadeleden vazgeçme ve bebeğini kucağına alacağın günün umuduyla yaşa.... güzel haberlerini bekliyorum

Sağlıkla doğduğunu hep beraber görürüz inşallah bize bebe versin Allah'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…