tüp bebek tedavim(HAMİLEYİM:))

merba sbıhamazı cok tesekkurler ıyı dıleklerın ıcın ınsallah sende dogal yontemle hamıle kalırsın burada sızlerle bu sorunumu paylasmak benı rahatlatıyosüprizzzzz

rumoş ben daha yeni buldum bu siteyi yazıştıkça ve okudukça yalnız değilim diyorum bilmiyorum ben daha tedavi de hangi aşamaya kadar gidecem ve bebeğimi ne zaman kucağıma alacağım veya alabilecek miyim inşallah hepimiz en kısa sürede bu muradımıza kavuşuruz

terecim sana bir sorum olacaktı. dr.uma çok güveniyordum demişsin bir sakıncası yoksa adını söyleyebilir misin henüz dr kontrolünde normal yollarla hamile kalmaya çalışıyorum hani olmaz da tüp bebek yaptırmamız gerekirse aklımda olsun

merhaba
tabiki dr um ismini veririm
prof. dr. hakan şatıroğlu ankara üniversitesi kadın doğum böl. başkanı
ben özel kliniğine gidiyorum
herşeydende çok memnunum
nette araştırırsan gerçekten çok iyi bir dr olduğunu görürsün canım
inşallah gerek kalmazda normal yolla hamile kalırsın canım
sevgiler...a.s.

arkadaşlar merhaba
bugün yine kan verdim ve değerlerim beklenenden yüksek çıktı.
4 haftalıkmış bebişimiz:asigim:
pazartesi ultrosonda görücez
inşallah herşey yolunda gider
sizlere yine burdan haber veririm
allah inşallah en kısa zamanda bu mutluluğu herkeze yaşatır...

a.s.a.s.a.s.

canım terecıgım senın adına cok sevındım ınsallah hersey hep yolunda gıder hayırlı saglıklı evlat olur yalnız sen sonucu ne zaman aldın 4 haftalık oldumu masalah

tercıgım bıde tedavı surecını anlatırmısın mesela nasıl basladınız hangı tahlıler basladı 3.de bende hıc tahlıl yapılmadan adetımın 3..gunu ılacalra baslandı kısa protokoldu cevaplarsan sevınırım

terecim verdiğin bilgi için teşekkür ederim inşallah doğum haberlerini de alırız buradan ve inşallah bende senin gbi hamileyim arkadaşlar diyebilirim

ınsallah canım kesecıklerını gorursun az cok yapılan ıslem aynı yalnız 3gunu hormon testı yapılmadı en cok bunaa takılıyorum cunku 2de yapmıstı bunda yapmdı rahım ıcı fılmı nasıl cektırdın ben daha once hıstereskopı yaptırdım acaba aynı fılmdenmı bahsedıyoruz yoksa her tedavının bır parcasımı acaba cevap verdıgın ıcın teskur canım

cnm merhaba, öncelikle çok tebrik ediyorum inşallah sağ salim kucağına da alırsın bebişini/ bebişlerini a.s. bu arada aynı dra gidiyoruz, ben de temmuzun ilk haftasında aşılama için tedaviye başlıycam kısmetse, belki kontrollerde karşılaşırız yerimseniben
bişiy sorcam, senle devamlı hakan hoca mı ilgilendi, yoksa batu bey mi ??

ilk kontrollerimi hep hakan bey yaptı daha sonra batu bey ve cihan bey ilgilendi.
yumurta toplama işlemini batu bey yaptı.transferimi hakan bey yaptı.
ben genelde akşam saatleri gidiyorum hakan bey orda oluyor muayeneden sonra birşey sormak istersen hakan bey mutaka ilgileniyor.ama onun haricinde son kontrollerimi genelde batu ve cihan bey yaptı canım.
senin de tedavinde başarılar canım allah rast getirsina.s.

arada fazla bi zaman yoksa horman testlerini tekrarlamaya gerek görmemiştir belki dr un.bu arada hsg yani rahim içi film bu tarz tedavilere başlarken mutlaka yaptırılması gereken bir test.bana zamanında yapılsaydı şimdi bu durumda olmazdım canım.rahmin içine bir sıvı veriliyor bu sıvının dolaştığı yerler izleniyor.sonrada bir tıkanıklık yada yapısal bir bozukluk olduğunda ortaya çıkıyor.ona göre bir tedavi yapılıyor canım.benim hsg sonucunda tüp bebekten başka seçeneğim olmadığı ortaya çıktı.sol tüpüm tıkalıydı sağ tarafta da çikolata kistim vardı.bir sıvı istedikleri gibi dağılmamıştı bu da iyi bişey değilmiş.
yani anlayacağın yararlı bir şey bu arada bu film 3 sene geçerliliği var sen daha önce çektirdiysen onun için tekrarlatmamıştır canıma.s.

ben hsg yaptirdigimda yumurlalarimin spermi kabul etmedigi anlasildi ve doktorlar bana tup bebekten baska sans vermedi

ben hsg yaptirdigimda yumurlalarimin spermi kabul etmedigi anlasildi ve doktorlar bana tup bebekten baska sans vermedi

tüp bebek için o kadar çok neden var ki canım herkezde ayrı bir dert .allah hepimizin yardımcısı olsun.benimde yumurtalar değil ama kistim engelliyordu spermin geçişini zaten diğer tarafta tıkalıydı.
umudunu kaybetme ama bak benim tedavim başarılı oldu inşallah allah tamamına erdirir. yüce rabbim herkeze nasip etsin
sevgiler canım...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…