Tüp bebek sürecinizi paylaşabilir misiniz?

326

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
62
51
88
Arkadaşlar tüp bebek transferi olanlar yaşını, ne için tüp bebek olduğunu, embriyo kalitesini ve ne zaman test yaptığını yazabilir mi ? Sonucu da paylaşırsanız sevirim. Ben perşembe günü (yani dün) 5.gün embriyosu transferi oldum. 5aa olarak söylediler. Yaşım 29. Sebepsiz infertilite. Çok heyecanlıyım. İlk denemem.

Merhaba sağlıkla bebek sahibi olursunuz inşallah. Siz nerede yaptırdınız ben bu ay çatlatma yaptım ama olumsuz yine sanırım yaşım 28 . Fiyatlar nasıldı

Merhaba sağlıkla bebek sahibi olursunuz inşallah. Siz nerede yaptırdınız ben bu ay çatlatma yaptım ama olumsuz yine sanırım yaşım 28 . Fiyatlar nasıldı
Teşekkür ederim inşallah isteyen herkese. Biz Samsun medikalparkta yaptırdık. İlaçlar işlem vs toplam 60-65 bin civarı tuttu. Biz direkt tüp bebek tedavisine başladık. Aşılamanın şansı daha düşük dediler. Beklemekten çok yorulmuştuk zaten. Bu sebepten direkt tüp bebek tercih ettik.

Daha önceki yorumlarınızı okudum gerçekten çok yorucu bu süreç psikolojim çok bozuldu 2 senelik evliyim yarısı bu stresle geçti adet tarihi beklemek okadar sıktıki gerçekten tüp bebek diye gittim bahçeciye erken dedi yapmadı çatmala iğnesi verdi biliyorum Buda olumsuz olucak . Sanırım regliden sonra bende yaptırıcam kesin olarak maddi açıdan korkuyorum işte Allah kolaylıkla evlat sahibi olmayı nasip etsin lütfen güzel haberi alınca yazın buraya umutlanmak beni yatıştırıyor

Yazarım tabi ki sonucu. Hissettiğinizin nasıl bir duygu olduğunu çok iyi anlıyorum. Doktordan doktora değişiyor tedavi yolu. Bizim doktorumuz bize bırakmıştı. Allah hepimize yardım etsin gönlümüze göre versin inşallah.

28 yaşındayım şu an tüp bebek tedavisine geçen sene başlamıştık. Eşimde varikosel vardı ama değerleri kötü değildi ameliyat oldu değerleri de düzeldi ama yine de olmadı bizim. Benim de hiçbir şeyim yoktu kist miyom vs hiç yoktu kan tahlillerim de normaldi ama bir doktor amh testi ver dedi testi verdim 1 çıktı sonuç. Yaşına göre az dedi doktor ama bu değerle olan da var dedi velhasıl biz bir şekilde geçen sene tüp bebeğe başladık. 6 embriyom vardı biri 4ba idi onun dışındakilerin hepsi 4bc idi. İlk 2 transferim tek embriyo son 2 transferimde 2 şer embriyo transfer edildi ve böylece embriyolarımız bitti. Bu transferlerin sadece biri biyokimyasaldı gerisi negatifti ama son transferimde pozitifi gördük çok şükür ikizdi biri devam etti. Çok şükür şu an 4bc kalitede embriyo ile 16 haftalık hamileyim ve kızım olacak inşallah. Ben bu süreçte çok yoruldum ve yıprandım 1 sene içinde toplamda 4 transfer yaşadım ama çok şükür şu an hayalimi yaşıyorum Allah isteyen herkese nasip etsin.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Öncelikle rabbim pozitif sonuç almayı nasip etsin ben 30 yaşındayım sebebsiz inf ilk deneme de pozitif sonuç aldım . Kesemi gördüm. Ben 9. Günde kanda öğrendim

Reactions: 326
Slm bir şey sormak istiyorum bir ay sonra transfer olucum ben birtane düşünüyorum esim 2 tane diyor siz kactane birak dilar

Slm bir şey sormak istiyorum bir ay sonra transfer olucum ben birtane düşünüyorum esim 2 tane diyor siz kactane birak dilar
35 yaş altına tıbben 2 tane konulması yasak demişti doktorum. Olumsuz bir kaç deneme sonrası da çift transfer yapıyorlar sandırım 35 yaş altına.

Merhaba, benimde 5. Gün embriyosu eşimin değerleri azdı sadece bizde direk tüp bebek tedavisine başladık. Aşılama hiç yapmadık zaman kaybetmek istemedik. Yaşımız 30. Bugün transferimin 6. Günü. Duanıza ihtiyacım var. Kasık ağrılarım var ilk günden beri, yürüdükçe artıyor bazen dinlenmeyi tercih ediyorum. Salı günü 1 hafta olacak. Kan testi versem mi diye düşünüyorum

İnşallah pozitifi görürsün. Benimde Salı günü 6.gün olacak. Ben cuma günü test yapmayı düşünüyorum. Çok erken yapıp negatif çıkarsa moralim bozulur diye. Moralin bozulmazsa yapabilirsin. Bazen 12. Günde pozitif çıkıyormuş çünkü.

Mayis ayında başladık tedaviye ve taze transfer oldum. 3 haz. Transfer 9 haz günü de kan verdim. Bu şekilde öğrendim yani 6. Günüydü. Fakat o güne göre değerim düşüktü bi kaç gün sonrasında tutulduğunu düşündüm. Yani 6. Gün çıkmayıp 8 9. Günlerde belli olanlar var. 31 yaşındayım bizde de hiç sorun yoktu 2 asilama sayısız yumurta takibi sonrasında tüp denedik.

Ne güzel hemen hemen aynı anda öğreneceğiz sonucu inşallah ikimizde çok güzel haberler alırız. 5. Günde idrarda denedim negatif çıktı ama moralim bozulmadı çünkü herkes diyor çıkmaz diye :))

Reactions: 326
Selamlar herkese, tüp bebek sürecine başlıyoruz yarın kısmetse. Ben de bir sorun yok çok şükür eşimde sayı ve hız sorunu var. Şunu çok merak ediyorum. Yumurtlarımda büyüme çatlamada bir sorun yok, ben yine de bu süreçte ilaç iğne kullanacak mıyım. Kullanacaksamda düşük dozda olur değil mi? Benim durumda olan arkadaşlar var mı acaba?

Sonucun ne oldu

Öncelikle rabbim pozitif sonuç almayı nasip etsin ben 30 yaşındayım sebebsiz inf ilk deneme de pozitif sonuç aldım . Kesemi gördüm. Ben 9. Günde kanda öğrendim
HAYIRLI OLSUN BENDE PCOS VAR VE BOYUMA GORE KILOM VAR KILO ETKILI MI

HAYIRLI OLSUN BENDE PCOS VAR VE BOYUMA GORE KILOM VAR KILO ETKILI MI
Kilo etkili elbette ama kg varken de kalan var . Kiloyu en baş da kendi sağlığın için vermelisin . İlerisini düşünerek kendine dikkat etmelisin . Ben 54 kg ile tedaviye başladım 1 ayda 59 u gördüm . Hayatımda gördüğüm en tavan kg şuan mesala . Garip geliyor . Önce sağlık gerisi hallolur .

merhaba bizimde sebepsiz infertilite sizin amh değeriniz eşinizin spermi her şey normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…