Kızlar ben çok zor durumdayım acil yardımınıza ihtiyacım var.kaynanam bütün gün çocuk baskısı yapıyo.hem yaşımdan dolayı hemde fazla kilolarımdan dolayı bebeğim olmuyo.doktorum tüp bebek önerdi.iyi bir merkezde biran önce başla dedi. Nereye gitmeliyim ne yapmalıyım hiç bilmiyorum
Ah arkadaşlar çok zor bi süreç, araştır araştır artık doktorlarım tıp oku diyorlar. Geçen gün bi doktorum kitap yaz dedi. Gülüştük.
Öncelikle benim artık gece uykularım kesinlikle yok ki fosur fosur uyurdum.
Kadınlar kulübü arkadaşım oldu.
Doktorlar artık ben herşeyi yalayıp tuttuğum için simdi sıralıyorum toplam sperm, hareketli sperm, ileri hareketli sperm, yerinde hareketli sperm, tpmss, sperm morfolojileri... Gelelim kadına amh, fsh, tsh, prolaktin, crp, rahimmiş, tüplermis, yumurtalarmiş ve bunlara ait tüm operasyonlar detayları. Artık ezbere tum değer sonuçlarımı izleyeceğimiz yolları konuşuyoruz. Daha doğrusu anlatıyorum doktorlarımın karşısında birden sesim kısılıyor, gözlerim doluyor. Yada kendimi tutuyorum ordan çıkar çıkmaz yoğun aglama seanslarim basliyorum. Gorseniz bi yerimi kestiler sanırsınız. Ve cok zor birde operasyon gecirdim.
Ben birde çevreden gelen ki kimse ile görüşmüyorum ama bi gorumcem esime ne zaman hala oluyorum die sorduğunda yada yazdığında eşimde bunu bana söylediğinde geçen gün sunu dedim. KİM SORARSA BUNDAN SONRA ÇOCUK YAPACAĞIMIZ GÜN SANA MUTLAKA HABER VERECEGİZ, İSTERSEN GEL BAŞIMIZI BEKLE DİCEM DEDİM. Öncelikle herkesin ağzını kapa, ikincisi cevrende tü bebek ile ugrasan ama psikolojisi bitmis insanları uzal tut. Beni öyle biri daha da hasta etti.
Su an daha iyiyim.
Ben Süleymaniye devlet hastanesinde tüp bebek merkezinde tedaviye bi ay sonra başlayacağım.
Bir an once tedavine basla ben boyle bir sene bekledim zaman kaybetme.
İstanbuldaysan merkez seçeneği cok fazla.
Ben nerdeyse hepsine gittim.
Her zaman yazabilirsin.