- 3 Nisan 2023
- 487
- 382
- 38
-
- Konu Sahibi Derdimvarr
hayırlısı ve en güzeli seni bulacak canım içini ferah tut sabırla bekle bakalımMaalesef 1,20 - 5 içinde cikti. Yükseleceğini sanmıyorum allahtann hayirlisi
Ponçikoo sana çok dua ediyorum arkadaşım. Gümbür gümbür başlaben de yarın tedaviye başlayacağım dün regl oldum yarın sabaha randevu verdiler nasıl bir süreç olacak merak ve heyecan içindeyim dualarınızı bekliyorumumarım sizler de en kısa zamanda bize güzel haberlerinizi vereceksiniz
sağol canımPonçikoo sana çok dua ediyorum arkadaşım. Gümbür gümbür başlagelişmelerden habersiz bırakma bizi. Bol şans
Eh ne yapalım birileri ayakta kalmalı ki düşenleri toplasınsağol canımsenin enerjine hayranım hepimize lazım bu enerjiden ve pozitif yaklaşımdan
Rabbimden hayırlısıÜzme kendini Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. Gün gelecek hepimizin gönül bahçeleri yeşerecekinanıyorum
Aminnn Allah razı olsun insallahİnsAllah bir umut mucize olur yükselir belki geç döllenir ama tutunur Allah'ım insAllaah yükseltsin
hayırlısı ve en güzeli seni bulacak canım içini ferah tut sabırla bekle bakalım
Rica ederiz canimSabah sabah beni mutlu ettiniz arkadaşlar. Hepinize teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım ben yeni evli değilim o yüzden femara ve Klomen hakkında çok tecrübe edindim diyebilirim bu 5 yıl içinde ve evet malesef ergenlikten beri pcos/pko var bende doktor o yüzden ohss ihtimalini de söyledi tabi ki her ilacın yan etkisi olduğu gibi sadece bilgilendirme amaçlı yani olmayadabilir oladabilir o şekilde ama bu yöntem ile yumurtaları büyütüp toplattıran var mı merak ettim doğrusu çünkü sonradan duyduğum birşey bu doktora o yüzden sorma şansım olmadı zaten bu yola da tam olarak girmedik bilen varsa sevinirimSelam canım femara ve klomen ile ilgili bilgi sahibi değilim ama çoook fazla arkadaş var şimdi yetişirler sana. Ben ohss ile ilgili yazmak istedim. Ön görüşme yaptığında vajinal muayene oldun mu? Polikistik over olabileceğin söylendi de mi ohss korkun var? Ohss çok fazla yumurtanın olması durumunda fazla uyarılma ile gerçekleşen bir durum. Eğer pcos değilsen korkma diyecektim. Benim de yumurta sayım fazla idi hatta bir taraftan hiç yumurta toplayamadım dedi hocam. Ona rağmen çok rahattım sonrasında
Teşekkür ederim canımKuzum teşekkür ederim6. günümdeyim nasip bakalım. Ben de tek embriyo ile yola çıktım o da Allah nasip ederse benimle şuan hiç sıkma canını Rabbim neylerse güzel eyler. Bir sürü sağlıklı yumoşun olsun haberlerini bekliyoruz
İnşallah çok güzel olacak. Güzel düşün güzel olsunTeşekkür ederim canımcuma toplama olucak insaAllah.3-4 yumurta buyudu sadece.onlarda ilk tedavideki gibi yavaş büyüdüler.17.gun toplama olacak..İnsaAllah güzel kaliteli embriyolar olarak yine bana gelirler
Selam kuşum tedavin hayırlı olsun. Hiç korkma gözünde büyütme, sonunda kavuşacağın mercimeği düşünMerhaba kızlar hepimizin duaları kabul olsun inşallah sağlıklı sıhhatli bebeklerimiz olsunben evlendikten 2 ay sonra hamile kaldım fakat boş gebelikmiş 9 ocak 2023 de kürtaj oldum bir daha hamile kalamadım eşimde ve bende bir sorun yok amh değerinde sperm testin de ve hsg de vs hamile kalmamam için bir sebep olmadığını söylediler ama kalamadım tüp bebek tedavisine başladık doktorun önerisiyle çünkü bu 2. Evliliğim ilk evliliğimden bu yana 8 yıl oldu ve ben 1 kez hamile kaldım sadece doktor kızlığın bozulalı yani kadın olalı 8 yıl olmuş ve hiç çocuğun olmamış biz 5 sene sonrasına tüp bebek öneririz dedi eşim de tır şöförü olduğu için her zaman yanımda olamıyor boşuna bekleme bence doğal yoldan olmasını dedi bu ay 19 şubatta tedaviye başladık iğnelerimi aldım 6 gün gonol f 225 doz yaptım pazar günü gonol f 225 ve oxotide 250 başladım yarım saat arayla yapıyorum dün kontrole gittim 15 16 tane yumurtan var gibi duruyo haftasonu yumurta toplamaya gideriz gibi dedi yarın tekrar kontrole gideceğim tarihi kesinleştircez bugün gonol f 200 e düşürdü ozotide 250 devam bakalım bizim sonucumuz be olacak kötü düşünmek istemiyorum umarım emeklerimizin karşılığını alırız
İnşallah canım teşekkür ederimSelam kuşum tedavin hayırlı olsun. Hiç korkma gözünde büyütme, sonunda kavuşacağın mercimeği düşünYumurta sayın çok yeterli inşallah 5. güne sağlıkla giderler. Bu süreci bir arkadaş şöyle tanımlamış çok hoşuma gitti "tamamlanması zahmetli bölümler gibi, her seferinde bir level atlıyor ve bir sonraki leveli geçebilmek için sabırla bekliyoruz, hep bekliyoruz bir şeyleri" ne kadar hoş değil mi? Her şey güzel olacak ve başaracaksın
Bugunn13. Gün sonuç bekliyorum suan. Her an çağırabilirlerRica ederiz canim
Kaç gün oldu şuan
bugün randevum vardı sabah tahlil yaptılar bir hormon değerim yüksek çıktığı için tedaviye önümüzdeki ay başlayacağız şuanda hormon değerini düşürmek için bir ilaç verdi ayrıca 4-5 tane gelişecek yumurta görüyorum bunun sayısını arttırmaya yardımcı bir vitamin vereceğim dedi bakalım ilaçları kullanıp sonraki reglimde gideceğim, şuanda beklemedeyim anlayacağınızPonçikoo sana çok dua ediyorum arkadaşım. Gümbür gümbür başlagelişmelerden habersiz bırakma bizi. Bol şans
Geç olsun güç olmasın canım. Her nasip vaktine esirdirbugün randevum vardı sabah tahlil yaptılar bir hormon değerim yüksek çıktığı için tedaviye önümüzdeki ay başlayacağız şuanda hormon değerini düşürmek için bir ilaç verdi ayrıca 4-5 tane gelişecek yumurta görüyorum bunun sayısını arttırmaya yardımcı bir vitamin vereceğim dedi bakalım ilaçları kullanıp sonraki reglimde gideceğim, şuanda beklemedeyim anlayacağınız
hiç olumsuzu düşünmr canım böyle olduysa vardır bir sebebi elbet daha iyisi olacağındandır gerçekten bak, ben neler yaşadım bir bilsen ama hala umudumu kaybetmedim sen de asla ama asla kaybetme çünkü herşey çok güzel olacak buna İNANBenim sonucum tekrar negatif çıktı. Psikolojin iyi olunca gel dediler. 2. Adetimde giderim insallah
Kuzum hepimiz bir umut ışığı arıyor ve bekliyoruz. İyiyi de duymak var kötüyü de. Hocamın cümlesini kulağıma küpe yaptım ''En kötüsünü bekle ama en iyisi için ümitlen'' iyi hissedecek ve yola devam edeceğiz. Dualarım seninle arkadaşımBenim sonucum tekrar negatif çıktı. Psikolojin iyi olunca gel dediler. 2. Adetimde giderim insallah