- 19 Ekim 2021
- 76
- 40
- 34
-
- Konu Sahibi Derdimvarr
ayyy çok heyecanlı bolca istirahat et bakalım dualarım seninle herşey çok güzel olacak Allahın izniyleKızlarımmmm bugün transfer oldumhoca 11 gün sonra kan verelim dedi. Rabbim hepimizin yanında olsun
Çok teşekkür ederim canımayyy çok heyecanlı bolca istirahat et bakalım dualarım seninle herşey çok güzel olacak Allahın izniyle❤
Hayırlı olsun. İnşallah güzel haberi de verirsiniz.Kızlarımmmm bugün transfer oldumhoca 11 gün sonra kan verelim dedi. Rabbim hepimizin yanında olsun
Yaa neden senin 11 gün sonra da bana 14 gün verdiler off. Ignem bitiyo diye 13. Gün yapılacak bu arada hayırlı olsunnnn aklımdaydın senin için girip bakayım dedim burayaKızlarımmmm bugün transfer oldumhoca 11 gün sonra kan verelim dedi. Rabbim hepimizin yanında olsun
Kuzummm teşekkür ederim senin de hayırlı olsun sağlıkla görelim hepimiz pozitifleriYaa neden senin 11 gün sonra da bana 14 gün verdiler off. Ignem bitiyo diye 13. Gün yapılacak bu arada hayırlı olsunnnn aklımdaydın senin için girip bakayım dedim buraya
Valla yalan söyleyemeyeceğim ben tuvalet ve yemek dışında pek kalkmıyorum çok yatmak da iyi değil dedi doktorum arada evde ufak turlar atıp geri uzanıyorum korkuyorum çünkü. Transfer gününü saymazsak bugün 3.gun benim. Senin kaç?Bu arada ben silip supurmuyorum ama dışarı çıkıyorum arabaya biniyorum. Kimisi evde dur yat dinlen diyor ama bilemiyorum of
Ya bende yemek yaptım bugün çamaşır asıyorum katliyorum . Makineden esim çıkartıyo . Çoğunlukta sagolsun o yapiyo ama ben bi kaç kez disari cijtim bazen pismanda oldum ama. Benm bugün 9. Günüm 4 gun sonra test zamaniValla yalan söyleyemeyeceğim ben tuvalet ve yemek dışında pek kalkmıyorum çok yatmak da iyi değil dedi doktorum arada evde ufak turlar atıp geri uzanıyorum korkuyorum çünkü. Transfer gününü saymazsak bugün 3.gun benim. Senin kaç?
Sen baya ilerdesin ben daha ilk günlerim diye titiz davranıyorum. Senin gibi 9. günde falan ayaklanmış, işimle ilgileniyor olurum zaten. İçin rahat olsun kendini yormadan rutin yaşamına dön. Hiç kaset test falan yaptın mı?Ya bende yemek yaptım bugün çamaşır asıyorum katliyorum . Makineden esim çıkartıyo . Çoğunlukta sagolsun o yapiyo ama ben bi kaç kez disari cijtim bazen pismanda oldum ama. Benm bugün 9. Günüm 4 gun sonra test zamani
Yapmadım amaa erken gebelik testim var. Yapmaya da korkuyorum acikcasiSen baya ilerdesin ben daha ilk günlerim diye titiz davranıyorum. Senin gibi 9. günde falan ayaklanmış, işimle ilgileniyor olurum zaten. İçin rahat olsun kendini yormadan rutin yaşamına dön. Hiç kaset test falan yaptın mı?
Bekle canım zaten az kalmış direkt kanda öğren, umarım bebişin seninledirYapmadım amaa erken gebelik testim var. Yapmaya da korkuyorum acikcasi
Ah ah baskılar sonucu yaotim negatif gordum erken geblikte .Bekle canım zaten az kalmış direkt kanda öğren, umarım bebişin seninledirdualarım seninle
Kuzum keşke bekleseydin dur hemen düşürme modunu kanda çıkabilir testlere çok güvenmemek lazımAh ah baskılar sonucu yaotim negatif gordum erken geblikte .
Maşallah canım sağlıkla al bebeğini kucağına inşallahMerhaba! Ben 6. Haftadayım ve hergün lekelenmelerim oluyor geçen günde kanamam oldu. Böyle olup sağlıklı doğum yapan var mı
Benimde umudum kan testi allahtan hayirlisi insallahKuzum keşke bekleseydin dur hemen düşürme modunu kanda çıkabilir testlere çok güvenmemek lazım
Güzel haberlerini bekliyorumBenimde umudum kan testi allahtan hayirlisi insallah
Danıştım canım tüp bebeklerde olabiliyor istirahat et dedi ama tine endişeliyimMaşallah canım sağlıkla al bebeğini kucağına inşallahdoktorunla konuştun mu? Onun görüşünü alman daha doğru olur diye düşünüyorum. Lekeyi önemsiz görebiliriz belki ama kanama oldu ise mutlaka dokoruna danış