Tüp Bebek Sürecim

Merhaba bende Antalya tüp Bebek surecindeyim yumurta toplamam 30 Mart gerceklesicek .kaç gün sonra transfer oluyor. Hemsireye sordum bir buçuk ay rahîm dinlendirme hazırlama olur dedi yardımcı olabilirmisiniz kafam karıştı

Ben ilkini 2 sene önce yaptırdım evet benimde diğer aya kalmıştı çünkü yumurta toplama da ilaçlar ve işlemden sonra vücut yoruluyor. O yüzden beklemek daha iyi canım

Ben ilkini 2 sene önce yaptırdım evet benimde diğer aya kalmıştı çünkü yumurta toplama da ilaçlar ve işlemden sonra vücut yoruluyor. O yüzden beklemek daha iyi canım
Teşekkür ederim gerçekten öyleymiş yumurta toplamadan sonra hala kendime gelemedim

o kadar çok heyecanlandım ki mutlu sonu okuyunca bizde bu ay başlıycaz allahın izni ile çalışdığınızı yazmıştınız iş yerinde açık açık söylediniz mi bu sürece başladığınızı?
bende konuşmak istiyorum da

Maşallah yazdıklarınızı zevkle okudum sonu güzel bitmiş banada çok büyük umut oldunuz benimde ilk denememde miyomum varmış ve birşey olmaz diye söylemediler bile varlığını sonra farklı bi hastanede öğrendim miyomun olduğunu ameliyat olmam gerektiğini olmazsam düşer yada tutunamayabilir dediler ve ameliyat oldum ameliyat öncesi yumurtalarım toplandı donduruldu şimdi bayramdan sonra tedaviye başlayacam inşallah sizin gibi güzel sonuçlar alırım bende birilerine umut olurum

Tıpkısının aynısı olmuş o zaman benim de ameliyat öncesi yumurtalarım donduruldu bayram sonrası da transferim oldu inşallah sizinki de güzel sonuçlanır duamdasınız

Mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın. Evet açık açık tüp bebek sürecine başşayacağımı söyledim, ilk deneme yaptığım klinik zaten iş yerime çook yakındı öğle arasında vs gidip dönüyordum transfer zamanı da rapor almıştım. İkinci denememde patronum biraz hoşlanmadı olmuyorsa artık zorlama gibi ama yine de sağolsun izin veriyordu. Biraz daha uzak bi yer olduğu gidip dönemeyeceğim için çıkıştan 1 saat-2 saat önce çıkıyordum. Transfer zamanı yine rapor aldım

Tıpkısının aynısı olmuş o zaman benim de ameliyat öncesi yumurtalarım donduruldu bayram sonrası da transferim oldu inşallah sizinki de güzel sonuçlanır duamdasınız
Aynen bende çok benzettim hikayenizi benimkine umarım güzel sonuçlar alırız Allah razı olsun sizde evladınızı sağlıcakla kucağınıza alın inşallah

Her şeyi bu kadar ayrıntılı ve özenle anlattığınız için öncelikle çok teşekkür ederim. Uzun bir sürecin böyle güzel sonlanmasına çok mutlu oldum. Bebeğinizi sağlıklı bir şekilde büyütün inşallah
Benimde bu ay transferim olacak, sadece bir adet dondurulmuş yumurtam var umarım bn de sizin gibi mutlu sona ulaşırım

Dualarımdasınız inşallah gönlünüzün muradına kavuşursunuz malesef çekmeyen bilmiyor çeken halden anlıyor bu durumları yaşamış biri olarak hamile olduğumu öğrendiğimden beri tek duam allah aratmasın kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum

Allah razı olsun sizdensonuç hakkında bilgi vereceğim, ben de sabırsızlıkla ve merakla bekliyorum

Sonuna kadar okudum. Sürecin gerçekten kalbime dokundu.inancın, mücadelen, o güzel umudun o kadar sevindim ki senin adına. Rabbim evladına güzel, hayırlı, mutluluk ve sağlık dolu ömürler nasip etsin inşallah

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz güzel sözleriniz beni çok mutlu etti amin inşallah allah isteyen herkese aratmadan versin

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz güzel sözleriniz beni çok mutlu etti amin inşallah allah isteyen herkese aratmadan versin
Rica ederim ne demeka min inşallah Şuan ben de bu süreç içindeyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Günaydın ben bişey sorucam tüp bebek tedavisiyle yumurta transfer edildi bugün transferin 6. Günün fitili yaparken hiç zorlamıyordum ama son iki gündür fitili koyarken zorlanıyorum vajinam daralmış zor giriyor önce yoktu bu hamilelik belirtisimi regli belirtisimi yada neden oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…