Çok iyi olmuş en son öyleydiniz zaten, biraz kafayı rahatlatın, tüp bebek nasıl aşılama nasıl fln onlara da da bakma, takviyelerini al devam et canımBen hiçbir şey yapmıyorum bu ara. Ocak ayına kadar süre verdik eşimle kendimize olmazsa tüp bebek
Aynen öyle yapıcam zaten kafamızın bir köşesinde duruyor. İstanbula gelicez doktora da tam karar vermedik araştırıyorum şuan. Sen hangi şehirdesin canımÇok iyi olmuş en son öyleydiniz zaten, biraz kafayı rahatlatın, tüp bebek nasıl aşılama nasıl fln onlara da da bakma, takviyelerini al devam et canım
Ben Ankara'dayımAynen öyle yapıcam zaten kafamızın bir köşesinde duruyor. İstanbula gelicez doktora da tam karar vermedik araştırıyorum şuan. Sen hangi şehirdesin canım
Eşimde dün Ankara'ya gidelim gibi bir şeyler söyledi hangi doktor canım. Fikir olsun bana da. Memnun musunBen Ankara'dayım
Özele geliyorumEşimde dün Ankara'ya gidelim gibi bir şeyler söyledi hangi doktor canım. Fikir olsun bana da. Memnun musun
Çok normal. Zaten biz kendimizi ekstra ekstra dinlediğimiz için belirti arıyoruz ya da belirti hissetmek istediğimiz için varmış gibi oluyor. 3. günde belirti göstermemesi çok doğal.Kızlar bugün transfer günü ile birlikte 3.günüm hiç belirti yok2. Tüp bebek ilki negatif oldu ilkinde hep Batman oluyordu bunda hiç belirti yok normal mi acaba ?
Teşekkür ederim canım içim rahatladı ilki negatif oldu onda hep batma falan oluyorduÇok normal. Zaten biz kendimizi ekstra ekstra dinlediğimiz için belirti arıyoruz ya da belirti hissetmek istediğimiz için varmış gibi oluyor. 3. günde belirti göstermemesi çok doğal.
En doğal ve normal haliyle transferden 2-3 hafta içinde belirti olur deniliyor ki normal gebelik ile kıyaslandığında transferin 3. günü gebelik belirtisi için çok çok erken. Şuan daha kendine tutunacak yer seçiyor minnako, endişelenme
O hiç belli olmaz, çoğu insanın hiçbir belirtisi olmuyor ama pozitif geliyorTeşekkür ederim canım içim rahatladı ilki negatif oldu onda hep batma falan oluyordu
İnşallah canımO hiç belli olmaz, çoğu insanın hiçbir belirtisi olmuyor ama pozitif geliyor