Tüp Bebek Sürecim

Onu takma bende de olmuştu buradaki herkeste oluyor onu hamilelik ya da adet belirtisi olarak algılama. Çünkü ben aşılama yaptırdığımda da olmuştu tutmadı aşılamam hamile değildim. Şimdi tüp bebek tedavisinde de fitil atarken aynı şeyi yaşadım ama hamileyim. Sen parmağınla iyice ileri atmaya çalış canım

Herkese merhaba 29 ağustosta 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi yapıltırıcı işlemi de yapıldı sadece adet ağrısı gibi ağrım var normal mi

Herkese merhaba 29 ağustosta 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi yapıltırıcı işlemi de yapıldı sadece adet ağrısı gibi ağrım var normal mi
Bence normal canım, bol su iç doktorunun dediklerini uygula, maalesef regli belirtileri ile gebelik belirtileri hemen hemen aynı o yüzden hep muallakta kalıyoruz, umarım sana sımmsıkı tutunur bebiko:)

Kizlarr nasilsiniz ? Size bisey sorucam tup bebek tedavisinde inelerden dolayi kilo aliniyor mu ?
Selamlar, ben almadım hatta şaşırdım çünkü kilo almaya müsait bir vücudum vardı. Fakat şöyle ki zaten beslenmene fln da çok dikkat etmen gerekiyor. Aslında biraz da senin hormon seviye ve düzenlerin ile ilgili bir şey.
Belki de iğnelerle beraber direk şişmiyorsundur da zamanla metabolizma yavaşlıyodur fln oralara çok hakim değilim.

Asilama sirasinda max 2 kilo aldim ama adet olduktan sonra hemen yine kiloma dondum
Yurt disinda yasiyorumm once kiloyu soruyorlar fazla kiloda iyi dil dediler ama biz esimle kilolu degiliz tup bebekte fazla igne olmana soriyim dedim aliniyorsaa az bi ineyim die dusundum

Sen nasilsinn canmm senin durumun nasill gidiyorr ??

O kadar güzel ve detaylı yazmıssınki okurken agladımm Allah banada yaşatır umuyorum benzer süreçlerden geçiyorum aşırı detayların için çok çok tesekkurler canım hayattada sana böle rehberlik eden kişiler yanında olsun

Canım doktorun kimdi adı soyadı ? Başarılı bir doktor ise görüşmek isterim

Yaa çok teşekkür ederimm çok naziksin çok duygulandım güzel dileğine inşallah en kısa zamanda müjdeni alırsın canım amin
Canım doktorun kimdi adı soyadı ? Başarılı bir doktor ise görüşmek isterim
Tolga Ecemiş doktorum, çok çok başarılı biri gözüm kapalı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…