ay canım benim ben malesef negatif sonucumu aldım:S ama tekrar ne olacak diye doktorla görüşmüştük...bakalım tekrar ne zaman yaparız?
kızlar hamile olup olmadığımı yarın öğrenicem dualarınızı eksik etmeyin inşallah hayırlısıyla hamileyimdir
Canım iki gündür kafam çok kötüydü.Bugün geçmişi kapattım dedim kendi kendime.Herşeye sil baştan yeniden başlıyacaz inşallah.bana dr 3 ay bekle dedi bu arada genetik test istedi işte.Hsg daha ince çekilmişti benim.şimdi adteim bitince dr la tekrar ayrıntılar hakkında görüşcez bakalım bizi hangi
süreçler bekliyor.Ama inşallah rabbim daha fazla bekletmeyip bu arda doğal yolla veriverir bize inşallh.
Biz nedensiz infertilite grubundayız sizin problem neydi canım?çok özel değilse tabiikinee..
tebrıkler alalh tamamına erdırsın
kızlar bugün sonucu aldım hamileyimmalllah tüm olmayanlara nasip etsin
kızlar bugün sonucu aldım hamileyimmalllah tüm olmayanlara nasip etsin
Kızlar bugün 13.gün değerim 1828 çıktı dondurulmuş tek ve 5.gün embriyosuydu normal mi sizce????Allah herkesin gönlüne göre versin.Aminn.
Kızar beni merak edip sorduğunuz için hepinize ayrı ayrı yeşekkür ederim.Ben test sonuçarım kocaman bir sıfırrbugün kendimi hiç iyi hisstmiyorum.dr genetik test istedi ben duygularımı kaybettim.allah sabır versin benim gibi olan herkese.
canım çok sevindim çok güzel bir haber bu inş. sağlıkılı bi şekilde kucağınada alırsın.
canım çok üzüldüm ama sen yinede umudunu kaybetme inş. bi dahaki sefere seninde yüzün gülecektir Rabbim yardımcın olsun.
kızlar lutfennnnn yardım edin bana istanbul da üsküdar a yakın devletle anlaşması olan bır doktor adı lutfeeeeeennn :26::26::26:
canım benimmm sorunu tam anlayamadım ama doktorun muane hanesine mi gitmek istiyorsun yoksa devlet hastanesimi çünkü muanehaneler in devletle anlaşması olmaz devlet hastanesi ise zaten zeynep kamil var. benim doktorum eski zeynep kamilin doktoru istersen ona bir git oda seni ordan birine yönlendirir çünkü tam gün yasası çıkınca artık hem muanehane hem hastane olmuyorrr biliyosunnn
canım bendaha önce yazmıştım diye açıklama yapmadım.benım tüp bebek tedavisi gördüğüm klınık özel oldugu için muayene ücreti çok yüksek bu sebeple artık normal kadın dogum uzmanına gıtmek istıyorum .emekli sandıgı veya sgk ıle anlaşması olan özel hastane istıyorum bana doktor adı tavsiye edın istedım.teşekkur ederım canım sana da
kızlar sabah biraz kanamam oldu doktpra gittik ve bebeklerimden birinin kesesini göremedik onun kanamasıymışş 1 haftadır evde yatıyordum 1 hafta daha gitmiycekmişim hamile arkadaşlarımı şiddetle dinlenmelerini kendileri,ni zorlamamalarını tavsiye ediyorumm biz elimizden geleni yabalımmm GERİSİ ALLAHA KALMIŞŞŞ