Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

ay canım benim ben malesef negatif sonucumu aldım:S ama tekrar ne olacak diye doktorla görüşmüştük...bakalım tekrar ne zaman yaparız?

canım bende negatif sonucumu aldım çarşamba günü.çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyo biyerde.bana dr en az 3 ay beklememei söylemişti sen görüştün mü doktorunla?bide genetik test istedi.bugün adet oldum artık bitince tekrar görüşcez doktorla.Umarım herşey en kısa zamnda düzelir canım.bizde meleğimize kavuşmak dileğiylee

bizde eşimde sayı problemi var canım.sayı çok düşük. o yüzden hemen tüp bebek denemesi yaptık. bakalım ilkinde olmadı ama ikincisinde umutluyum inş. şu testleri yaptırıp, sonuçalr emız çıkarsa tekrar dondurulmuşalrla deneyeceğiz inş.

kızlar lutfennnnn yardım edin bana istanbul da üsküdar a yakın devletle anlaşması olan bır doktor adı lutfeeeeeennn :26::26::26:

Kızlar bugün 13.gün değerim 1828 çıktı dondurulmuş tek ve 5.gün embriyosuydu normal mi sizce????Allah herkesin gönlüne göre versin.Aminn.

canım hayırlı olsun değerin çok güzelmiş benimde 13. gün değerim 834 bugün 19. günüm inş. Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayıda nasip eder.

canım çok üzüldüm ama sen yinede umudunu kaybetme inş. bi dahaki sefere seninde yüzün gülecektir Rabbim yardımcın olsun.

herkese merhaba,
geçen hafta burda sizinle mutluluğumu paylaşmıştım, hamileyim. fakat bugün müthiş kanamam var sabahtan beri kesilmedi. sabah gittik beta hcg ye bakıldı herhangibir düşüş yok olması gerektiği gibi artmış değerim. ama çook karnım ağrıyor ve şakır şakır kanamam var. böyle birşey yaşayan duyan var mı? çok korkuyoum bişey olacak diye...

canım çok üzüldüm ama sen yinede umudunu kaybetme inş. bi dahaki sefere seninde yüzün gülecektir Rabbim yardımcın olsun.

canım çok sağol,ben bugün iyiym.üzüldüm ama elimden bişey gelmiyoo.rabbim inşallah bizlerede nasip eder.Seninde inşallah sağlıklı sıhatli bir bebğin olur...

kızlar lutfennnnn yardım edin bana istanbul da üsküdar a yakın devletle anlaşması olan bır doktor adı lutfeeeeeennn :26::26::26:

canım benimmm sorunu tam anlayamadım ama doktorun muane hanesine mi gitmek istiyorsun yoksa devlet hastanesimi çünkü muanehaneler in devletle anlaşması olmaz devlet hastanesi ise zaten zeynep kamil var. benim doktorum eski zeynep kamilin doktoru istersen ona bir git oda seni ordan birine yönlendirir çünkü tam gün yasası çıkınca artık hem muanehane hem hastane olmuyorrr biliyosunnn

canım bendaha önce yazmıştım diye açıklama yapmadım.benım tüp bebek tedavisi gördüğüm klınık özel oldugu için muayene ücreti çok yüksek bu sebeple artık normal kadın dogum uzmanına gıtmek istıyorum .emekli sandıgı veya sgk ıle anlaşması olan özel hastane istıyorum bana doktor adı tavsiye edın istedım.teşekkur ederım canım sana da

kusura bakma caınm önce yazdığın yazıyı gözden kaçırmışım herhalde bende doktorun özel muane hanesine gidiyorummmoda uygun sayılmaz fiyatı 170 uygunsa düşüne bilirsin canım yoksada hastane ararsın tekrar

kızlar sabah biraz kanamam oldu doktpra gittik ve bebeklerimden birinin kesesini göremedik onun kanamasıymışş 1 haftadır evde yatıyordum 1 hafta daha gitmiycekmişim hamile arkadaşlarımı şiddetle dinlenmelerini kendileri,ni zorlamamalarını tavsiye ediyorumm biz elimizden geleni yabalımmm GERİSİ ALLAHA KALMIŞŞŞ

minecim çok geçmiş olsun.canım bir tane olsun sağlıklı olsun inşallah.sakın üzülme kendine dikkat et.
benim de dün biraz kanamam oldu.kan rengi değil ama lekelenme tarzında.ben de çok korktum.jeli 3e çıkarttık.bi de iğne oldum.geçti şimdi şükür ama dünden beri hiç kalkmadan yatıyorum bende.haftaya da rapor verecek doktorum.
dediğin gibi rabbimin takdiri ama biz üstümüze düşeni yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…