canım transferim oldu bugün 16.günüm ve hamileyim çoğul gebelik hayırlısı bakalım allah kucağıma almayı nasip eder inşallah benim ikinci denememdi sonucum pozitif
Kızar beni merak edip sorduğunuz için hepinize ayrı ayrı yeşekkür ederim.Ben test sonuçarım kocaman bir sıfırrbugün kendimi hiç iyi hisstmiyorum.dr genetik test istedi ben duygularımı kaybettim.allah sabır versin benim gibi olan herkese.
Kızar beni merak edip sorduğunuz için hepinize ayrı ayrı yeşekkür ederim.Ben test sonuçarım kocaman bir sıfırrbugün kendimi hiç iyi hisstmiyorum.dr genetik test istedi ben duygularımı kaybettim.allah sabır versin benim gibi olan herkese.
Kızlar hepinizden allah razı olsun.Dünden beri durup durup ağlıyorum ama biliyorum bugünlerde geçecek.Şİmdi duygu yoğunluğu yaşıyorum hazır değildim belkide bu sonuca.Ama nasipten ötesi olmuyor işte biz elimizden geleni tıpın bize sunduğu imkanları zorlayarak denemye devam edicez.Ama bi noktadan sonrası ne bizim elimizde ne de tıpın.işte orası kader Allah kaderimzde ne yazdıysa onu yaşıyoruz.Hepimiz inşallah o güzel kokulu meleğimize kavuşuruz.
Arkadaşlar çok önemli bişey soracağım aşılama nedir ve tüp bebekten farkı nedir?aşılamada kaç günde koyuluyor rahime?tüp bebekte kaç günde?
bahar32 bana tüp bebek dediler ama bugün aşılama yapmıştık 2. de tüp dediler. ama yumurtalarım toplandı ve embriyo trasnferi 2 gününde yapıldı ve hep embriyo diye bahsettiler acaa kandırıldımmı diye düşünüyorum şimdi?arkadaşlar bu konuda daha iyi açıklama yaparsanız sevinirim!
canım bana da 2 kez aşılama yapıldı .ama yumurta toplama falan olmadı.yumurtalar uyarıldı iğnelerle.olgunlaşınca çatlatma iğnesi oldum.36 saat sonra da sperm alınıp ince ve uzun iğne gibi bişiyle spermler transfer edildi.
benim bildiğim bu ama farklı da oluyo mu tam olarak bilmiyorum canım.peki ücreti ne kadar tuttu aşılama dediklerinin merak ettim
canım ilaçlarla berbaer 6000 i buldu ama 3240 tl tüp için yatırdık hastaneye? sözde tüp 5000 küsurmuş.kafam allak bullak oldu!benim yumurtalarım ı topladılar hatta ben uyumadım sarı su şeklinde gördüm tüpün içinde!ve embrşyo dediler hep!
şimdi ilaçlarla beraber 6000 tutan aşılama dediler öylemi
yoksa ben mi yanlış anladım
evet canım ama sorun çözüldü yardımcı hemşire yanlış söyledği için ortalık karışmış! tüp yapmışlar drla görüştüm şimdi hemşire aşılama demiş bende diyprum bunlar embrşyo dondurmaktan bahsedşyorlardı bu nediye! bakalım ne olacak!