Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

kızlar hamile olup olmadığımı yarın öğrenicem dualarınızı eksik etmeyin inşallah hayırlısıyla hamileyimdir

Kızlar bugün 13.gün değerim 1828 çıktı dondurulmuş tek ve 5.gün embriyosuydu normal mi sizce????Allah herkesin gönlüne göre versin.Aminn.

Son düzenleme:
Kızar beni merak edip sorduğunuz için hepinize ayrı ayrı yeşekkür ederim.Ben test sonuçarım kocaman bir sıfırr:KK14::KK14::KK14::KK14:bugün kendimi hiç iyi hisstmiyorum.dr genetik test istedi ben duygularımı kaybettim.allah sabır versin benim gibi olan herkese.

çok üzüldüm :KK59: ama canım kendini üzme hakkında hayırlısı neyse o olsun

Kızar beni merak edip sorduğunuz için hepinize ayrı ayrı yeşekkür ederim.Ben test sonuçarım kocaman bir sıfırr:KK14::KK14::KK14::KK14:bugün kendimi hiç iyi hisstmiyorum.dr genetik test istedi ben duygularımı kaybettim.allah sabır versin benim gibi olan herkese.

bnm bu 3. denemem 1. ve 2. si tutmadı duygularını iyi bilirim bnde çok üzülmüştüm ama yapcak bişi yok bidaha deneme yaparsan inş. tutar

inş. yarın haberleri aldığımda hayırlısıyla olumlu sonuçlarla gelirim inş. allah bütün ollmayanlara hayırlısıyla nasip etsin yarın bakalım ne olcak

kızlar hamile olup olmadığımı yarın öğrenicem dualarınızı eksik etmeyin inşallah hayırlısıyla hamileyimdir

inşallah güzel haberlerle gelmek nasip olur canım

Kızlar bugün 13.gün değerim 1828 çıktı dondurulmuş tek ve 5.gün embriyosuydu normal mi sizce????Allah herkesin gönlüne göre versin.Aminn.

ne güzel çıkmış değerin tebrik ederim inşallah kat be kat artar değerin Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder

olmadı nasip degilmiş :KK43:((

hayırlısı değilmiş canım Allahım bir dahakine nasip eder inşallah üzme kendini herşey nasip

kızlar dün benim 17.gunumdu hamileyim haberini paylaşmıştım sizlerle.ama akşam üzeri kanamam başladı gece de devam etti koyu renkli bır kanama oldu.şimdi çok korkuyorum neler oluyor dıye?doktorumu aradım beni öğlenleyın muayene etti.ama bişey söylemedi ben de korkumdan soramadım.dınlen haftaya tekrar gel dedi.bana rapor verecek bır hafta daha dınlen ayakta durma dedı.
kızlar bur durumu yaşayan oldu mu aranızda bılıyorsanız beni aydınlatın.bırde ben istanbul a yenı geldim doktor falan tanımıyorum .bana tavsiye edebılecegınız üsküdara çok uzak olmayan emekli sandığı ıle anlaşmalı bır doktor var mı lutfen bana öncü olun artık maddi olarakta dayanacak gücüm kalmadı...

kızlar dün benim 17.gunumdu hamileyim haberini paylaşmıştım sizlerle.ama akşam üzeri kanamam başladı gece de devam etti koyu renkli bır kanama oldu.şimdi çok korkuyorum neler oluyor dıye?doktorumu aradım beni öğlenleyın muayene etti.ama bişey söylemedi ben de korkumdan soramadım.dınlen haftaya tekrar gel dedi.bana rapor verecek bır hafta daha dınlen ayakta durma dedı.
kızlar bur durumu yaşayan oldu mu aranızda bılıyorsanız beni aydınlatın.bırde ben istanbul a yenı geldim doktor falan tanımıyorum .bana tavsiye edebılecegınız üsküdara çok uzak olmayan emekli sandığı ıle anlaşmalı bır doktor var mı lutfen bana öncü olun artık maddi olarakta dayanacak gücüm kalmadı...

Canım dikkat et kendine sırtüstü yatmaya çalış.Belki düşük tehlikesi atlatıyorsundur.Ben hiç yaşayamadım ama kanama için öyle diyolar genelde.Çok fazla ayakta kalmamaya çalış artık evişleri falan yapma derim.ben istanbulu hiç bilmem orda oturan arkadaşlar bilgi verirler sana.aeol..

canım moral bozmak yok hemen. bende aynı şeylerı yaşadım senınle. moral bozulunca değişen bişey olmuyor. bendende test istedi doktor bırde hsg. inşALLAH bu aşamaları bırlıkte aşıp bırlıkte gusel haberleri alacağız

Canım iki gündür kafam çok kötüydü.Bugün geçmişi kapattım dedim kendi kendime.Herşeye sil baştan yeniden başlıyacaz inşallah.bana dr 3 ay bekle dedi bu arada genetik test istedi işte.Hsg daha ince çekilmişti benim.şimdi adteim bitince dr la tekrar ayrıntılar hakkında görüşcez bakalım bizi hangi
süreçler bekliyor.Ama inşallah rabbim daha fazla bekletmeyip bu arda doğal yolla veriverir bize inşallh.
Biz nedensiz infertilite grubundayız sizin problem neydi canım?çok özel değilse tabiikinee..

X