Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

minecim çok geçmiş olsun.canım bir tane olsun sağlıklı olsun inşallah.sakın üzülme kendine dikkat et.
benim de dün biraz kanamam oldu.kan rengi değil ama lekelenme tarzında.ben de çok korktum.jeli 3e çıkarttık.bi de iğne oldum.geçti şimdi şükür ama dünden beri hiç kalkmadan yatıyorum bende.haftaya da rapor verecek doktorum.
dediğin gibi rabbimin takdiri ama biz üstümüze düşeni yapalım

sağol canım hayırlısı bizde öyle dedik bide canım sen jeli günde 3 tanemi kullanıyosun bana doktorum günde 1 tane dedi acaba neden öyle oldu merak ettim bende bu haftada gidemiycem yatmam gerektiğini söyledi 2. kese tam anlamıyla düşmedi onun kanamasıymış buuu

sağol canım hayırlısı bizde öyle dedik bide canım sen jeli günde 3 tanemi kullanıyosun bana doktorum günde 1 tane dedi acaba neden öyle oldu merak ettim bende bu haftada gidemiycem yatmam gerektiğini söyledi 2. kese tam anlamıyla düşmedi onun kanamasıymış buuu

aman dikkat et kendine canım.yavaş hareket et.kekik adaçayı maydonoz hurma yeme dedi doktorum bana sen de dikkat et.boşver işi falan.şu kritik haftaları atlatınca allahın izniyle başlarız işimize.
ben zaten sabah akşam kullanıyordum jeli.3e çıkardılar işte.ama önceki doktorum günde bi defa kulladırıyordu.neye göre değişiyor miktarı bilmiyorum ki.ama sen içini ferah tut.

aman dikkat et kendine canım.yavaş hareket et.kekik adaçayı maydonoz hurma yeme dedi doktorum bana sen de dikkat et.boşver işi falan.şu kritik haftaları atlatınca allahın izniyle başlarız işimize.
ben zaten sabah akşam kullanıyordum jeli.3e çıkardılar işte.ama önceki doktorum günde bi defa kulladırıyordu.neye göre değişiyor miktarı bilmiyorum ki.ama sen içini ferah tut.

sağol canım iyi dileklerin için teşekkür ederimmm valla öyle yapıp yatacam aşağı

bişey sorcam kızlar cvp veririseniz sevinirim
ilaçsız tüp bebek transverimin bugun 10 günü ve biraz önce çamaşırıma kokulu su gibi bişey geldigini fark ettim bu nedir acaba olurmu tuhaflıkmı var..

kızlar sabah biraz kanamam oldu doktpra gittik ve bebeklerimden birinin kesesini göremedik onun kanamasıymışş 1 haftadır evde yatıyordum 1 hafta daha gitmiycekmişim hamile arkadaşlarımı şiddetle dinlenmelerini kendileri,ni zorlamamalarını tavsiye ediyorumm biz elimizden geleni yabalımmm GERİSİ ALLAHA KALMIŞŞŞ

canım geçmiş olsun...aman dıkkat canım yorma kendini yat dınlen.bende de 17.gün kanamam oldu çok korktum doktorum yatmamı dınlenmemi söyledi.coraspini içmememi söyledi..yarın da okul açılyo ama rapor alacam gıtmeyecem ..şuanda bebeklerimiz daha önemli çunku.doktorun bu kanamaya neden olanın ne olduğunu söyledi mi.benim doktorum pek rahat çünkü hiç bişey söylemedi olur oyle deyip geçiştırdı.
burdan da anne adaylarına seslenmek istıyorum bende şiddetle tavsiye edıyorum neler çektik ve çekmeye devam ediyoruz bu uğurda hiç bişey bebeklerinizden daha önemli değildir lutfen dınlenın yormayın kendinizi.dinlenin ki yormayın kı zorlamayın ki kendinizi bebeklerımıze dunyaya gelme şansını arttıralım.....ALLAH TA YARDIMCIMIZ OLSUN

kızlar sabah biraz kanamam oldu doktpra gittik ve bebeklerimden birinin kesesini göremedik onun kanamasıymışş 1 haftadır evde yatıyordum 1 hafta daha gitmiycekmişim hamile arkadaşlarımı şiddetle dinlenmelerini kendileri,ni zorlamamalarını tavsiye ediyorumm biz elimizden geleni yabalımmm GERİSİ ALLAHA KALMIŞŞŞ

canım alah diğer bebeğini sana bağışlasın inşallah. genelde ikiz gebeliklerde böyle oluyo.benimde iki z ama tek yumurta bi tanesi gelişmemiş şuan kan pıhtısı şeklinde onun rahimde yok olmasını bekliyorum bende:KK43: neyseki diğeri şuan sağlıklı ..bana dr belki az kanama olabilir olmayabilirde dedi öyle bekliyorum....güzel sağlıklı bi hamileleik diliyorum hepimize..

canım geçmiş olsun...aman dıkkat canım yorma kendini yat dınlen.bende de 17.gün kanamam oldu çok korktum doktorum yatmamı dınlenmemi söyledi.coraspini içmememi söyledi..yarın da okul açılyo ama rapor alacam gıtmeyecem ..şuanda bebeklerimiz daha önemli çunku.doktorun bu kanamaya neden olanın ne olduğunu söyledi mi.benim doktorum pek rahat çünkü hiç bişey söylemedi olur oyle deyip geçiştırdı.
burdan da anne adaylarına seslenmek istıyorum bende şiddetle tavsiye edıyorum neler çektik ve çekmeye devam ediyoruz bu uğurda hiç bişey bebeklerinizden daha önemli değildir lutfen dınlenın yormayın kendinizi.dinlenin ki yormayın kı zorlamayın ki kendinizi bebeklerımıze dunyaya gelme şansını arttıralım.....ALLAH TA YARDIMCIMIZ OLSUN

canım aynen benimkide o rahatlıktaydı neden olarak bişey demedi ama bu haftada yatıyosun dolanmıyosun işe gitmiyossun dedi ama seninde dediğin gibi benim bebğim önemli şuanda

canım alah diğer bebeğini sana bağışlasın inşallah. genelde ikiz gebeliklerde böyle oluyo.benimde iki z ama tek yumurta bi tanesi gelişmemiş şuan kan pıhtısı şeklinde onun rahimde yok olmasını bekliyorum bende:KK43: neyseki diğeri şuan sağlıklı ..bana dr belki az kanama olabilir olmayabilirde dedi öyle bekliyorum....güzel sağlıklı bi hamileleik diliyorum hepimize..

canım teşekkür ederim aynı durumdayız benimde anlattığın şekildeki gibi oldu

arkadaşlar öncelikle herkesin kandili mübarek olsun.Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah.
benim de cuma günü kanamam oldu çok az.panikledik deli gibi. doktorumu aradım hemen , telaş yok proluton 500 iğne oluyorsun ve hemen yatıyorsun dedi gelelim dedim şehrin bir ucundan öbür ucuna arabayla gelip riske atma iğneni ol,kanaman geçmezse gelirsin ama şimdi yarım saat arabayla gelmek yerine iğne ol ve istirahat et hemen dedi.
kanamam da kesildi Allaha şükür. cuma cts pazar yattım nerdeyse kımıldamadan, bugün kontrolüm vardı, ikiz gebeliklerde olabilir dedi çok önemsemedi beni de rahatlattı. hem bebeklerimin ikisini de gördüm kalp atışlarını duydum Rabbime binlerce kere şükürler olsun herşey yolunda 2 hafta sonra kontrolüm var yine. neden oldu kanama diye sordum belki yoruldun farketmedin ayata durdun dedi şimdi işteyim ekstra rapor vermeye gerek görmedi. keseler rahim ağzından uzakta riskli bir durum yok dedi. ama ne olur dikkat edin ben işte ayaklarımı uzattım öyle iş yapıyorum kendinize dikkat edin arkadaşlar.

canım Allahım diğer evladına can versin sonuna kadar inşallah yat dinlen

canım aynen benimkide o rahatlıktaydı neden olarak bişey demedi ama bu haftada yatıyosun dolanmıyosun işe gitmiyossun dedi ama seninde dediğin gibi benim bebğim önemli şuanda

üzme kendini canım çok şükür diğerine bişi olmamış Allahım bu evladına can versin inşallah drunun dediği gibi dinlen sende

arkadaşlar öncelikle herkesin kandili mübarek olsun.Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah.
benim de cuma günü kanamam oldu çok az.panikledik deli gibi. doktorumu aradım hemen , telaş yok proluton 500 iğne oluyorsun ve hemen yatıyorsun dedi gelelim dedim şehrin bir ucundan öbür ucuna arabayla gelip riske atma iğneni ol,kanaman geçmezse gelirsin ama şimdi yarım saat arabayla gelmek yerine iğne ol ve istirahat et hemen dedi.
kanamam da kesildi Allaha şükür. cuma cts pazar yattım nerdeyse kımıldamadan, bugün kontrolüm vardı, ikiz gebeliklerde olabilir dedi çok önemsemedi beni de rahatlattı. hem bebeklerimin ikisini de gördüm kalp atışlarını duydum Rabbime binlerce kere şükürler olsun herşey yolunda 2 hafta sonra kontrolüm var yine. neden oldu kanama diye sordum belki yoruldun farketmedin ayata durdun dedi şimdi işteyim ekstra rapor vermeye gerek görmedi. keseler rahim ağzından uzakta riskli bir durum yok dedi. ama ne olur dikkat edin ben işte ayaklarımı uzattım öyle iş yapıyorum kendinize dikkat edin arkadaşlar.

senin iki mercimekte iyi maşallah Allahıma inşallah sonuna kadar böyle güzel devam eder canım

Kızlar herkesin kandilini kutluyorum..Bu gece semaya açılan ellerin boş dönmemesini,dudaklardan dökülen dileklerin kabul olmasını diliyorum.Bizleride unutmayın arkadaşlar birbirimize dua edelim.dualarımızın kabul oması dileğiyle...

slm canım benimde 22. günüm ve 2.denememde gebe kaldım ama doktorumun demesi çok büyük bir zoru başardığım düzenli olarak saatınde jelimi ve iğnemi vurdum sabahları aç karnına kara üzüm pekmezi içtim sabah aksam 1 bardak süt sütten 1 saat sonrada kefir içtim bol bol ananas ve meyve yedim ve doktor bu kadar sağlıklı kese nadir görürüm dedi devam ve tabiki kraliceler gibi bol bol dinlendim kafam çok rahattı bebeği hiç düşünmedim allaha şükür ikizlerim olacak allahın izniyle rahat ol kafanda kötü şeyler kurma iyi beslen gerisi allahın izniyle olur geçmiş olsun canım:KK49:

samara Rabbim sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin bebeklerinin :emir_bebek:Benim ilk denememde Rabbim yüzüme güldü:nazar:
Ben de beslenmeme dikkat ediyorum kuru üzüm ceviz mutlaka hergün yiyorum haftada 2 kez balık yeşil sebze ve meyveden oluşan bir listem var midem izin verdiğince uyuyorum. mide bulantım yemek görünce başlıyor :KK1: aşırı iştahsızım ve tedaviden bu yana 1,5 kilo verdim normalde de zayıfım zaten kendimi zorluyorum yemek için.
7.haftadayım 2 kesem de iyi şükürler olsun, günde 1 kez jl kullanıyorum ve folik asit+B12 vitamini alıyorum şimdilik.Çay kahve kola ve tüm abur cuburu çikolata dahil çıkardım hayatımdan Allahtan sigaramız içkimiz hiç yoktur eşimle benim.
Allah hepimizin bebeciklerini kucağına almayı nasip etsin; henüz bebecikleri olmayanların da en kısa zamanda dualarını kabul etsin inşallah .
öptüm canım

Arkadaşlar merhaba. Benim iki aşılama ve 1 tüp den sonra bu 2.tüp denemem, sonuç pozitif ve şimdilik betahcgler iyi yükseliyor. ancak endişe duyduğum şey kasık ağrıları. embriyo transferinden beri nerdeyse her gün oluyordu ve günde bir kaç kez batma tarzında. ancak bu gün bir kez ve çok kısa sürdü. bu kasık ağrıları illa hergün olacak mı ve ne kadar sürüyor. tecrübeli olanlar varsa lütfen cevap yazsın . azalması veya geçmesi kötüye mi işaret. deli olucam . nette de fazla bilgi yok.

herkese merhaba,
sizi ilk tüp bebek denememden beri takip ediyorum verdiğiniz çoğu bilgiyi inanın kendi doktorumdan bile alamadım.ilk tüp bebeğim tuttu.ancak 3.gün kanamam oldu ve bebeğimi kaybettim.şimdi dondurulmuş bebeğimi transfer ettiler.yarın 12.günüm doluyor.biraz endişem var.geçen sefer ki gibi bir kasık ağrım var umarı tutmuştur ve bu kez düşük yaşamam.sizlerden istğim şu.ben istanbulda yaşıyorum.şu anki hastanem ve doktorumdan hiç ama hiç memnun değilim.burada adlarını teşhir etmek istemem.belki memnun kalanlar vardır ancak ricam bana iyi bir doktor ve hastane tavsiye etmeniz.ben ilk denememi ssk yardımıyla yaptım.belki hastanenin ilgisiz ve yanlış yönlendirmesi bu yüzdendir.benim için bu saatten sonra ssk anlaşmalı olmasına bile gerek yok .

birde merak ediyorum bana tek embryo konuluyor.burada takip ettiğim kadarıyla çoğunuz çoğul gebelik yaşıyorsunuz ya da çift embryo nakli yaşıyorsunuz.merak ettiğim acaba hastane mi yönlendiriyor yoksa sizler mi rica ediyorsunuz.bana tek embryo nakledildi.belki iki tane olsaydı farklı olurdu.cevaplar için şimdiden teşekkürler..

herkese merhaba,
sizi ilk tüp bebek denememden beri takip ediyorum verdiğiniz çoğu bilgiyi inanın kendi doktorumdan bile alamadım.ilk tüp bebeğim tuttu.ancak 3.gün kanamam oldu ve bebeğimi kaybettim.şimdi dondurulmuş bebeğimi transfer ettiler.yarın 12.günüm doluyor.biraz endişem var.geçen sefer ki gibi bir kasık ağrım var umarı tutmuştur ve bu kez düşük yaşamam.sizlerden istğim şu.ben istanbulda yaşıyorum.şu anki hastanem ve doktorumdan hiç ama hiç memnun değilim.burada adlarını teşhir etmek istemem.belki memnun kalanlar vardır ancak ricam bana iyi bir doktor ve hastane tavsiye etmeniz.ben ilk denememi ssk yardımıyla yaptım.belki hastanenin ilgisiz ve yanlış yönlendirmesi bu yüzdendir.benim için bu saatten sonra ssk anlaşmalı olmasına bile gerek yok .

birde merak ediyorum bana tek embryo konuluyor.burada takip ettiğim kadarıyla çoğunuz çoğul gebelik yaşıyorsunuz ya da çift embryo nakli yaşıyorsunuz.merak ettiğim acaba hastane mi yönlendiriyor yoksa sizler mi rica ediyorsunuz.bana tek embryo nakledildi.belki iki tane olsaydı farklı olurdu.cevaplar için şimdiden teşekkürler..
canım merhaba. yaşadığın olumsuzluklar inşALLAH geride kalmıştır ve inş. bu defakı denemen pozitif sonuçlanır ve sonuna kadar öle devam eder.
bu embriyo meselesi şöyleymiş. yaş 35ten küçük ise, ilk iki denemede yasal olarak 1tane embriyo konuluyor. 3.den sonra çift. ancak yaş 35 ten büyük ise ilkındede çift konulabılıyor.
istanbulda oturuyorum bende. pendıkte. ancak tedavımı avrupa yakasında bir merkezde oldum. ilk denememde başarısız olduk. şimdi dondurulmuşlarla deneyeceğiz inş. eğer düşünürsen merkezimin adını verebilirim.

kızlar çook kötüyüm.6.hafta gebeliğimde ama hiç bişey yiyemiyorum bır yudum su bile içsem felaket oluyorum mide bulantısı inanılmaz.sersem gibiyim baş dönmesi oluyo uyukluyorum resmen bayılır gıbı oluyorum 15 dakıka sonra uyanduğımda kalbim ağzımdan çıkacak gıbı oluyor.sanki tansiyon düşüyor gıbı ellerım titriyor köpük köpük çıkartıyorum sonrasında...kızlar bu doğal süreç mi
Evde bır aydır tek başıma yatıyorum psıkolojım bozuldu galiba kalbim duracak sanıyorum ölecem dıye korkuyorum...

kızlar çook kötüyüm.6.hafta gebeliğimde ama hiç bişey yiyemiyorum bır yudum su bile içsem felaket oluyorum mide bulantısı inanılmaz.sersem gibiyim baş dönmesi oluyo uyukluyorum resmen bayılır gıbı oluyorum 15 dakıka sonra uyanduğımda kalbim ağzımdan çıkacak gıbı oluyor.sanki tansiyon düşüyor gıbı ellerım titriyor köpük köpük çıkartıyorum sonrasında...kızlar bu doğal süreç mi
Evde bır aydır tek başıma yatıyorum psıkolojım bozuldu galiba kalbim duracak sanıyorum ölecem dıye korkuyorum...[/QUOT

canım bende 6. haftamdayım ama senin anlattığın belirtilerin hiç birini yaşamadım mide bulantılarım bile yeni yeni başladı. oda anlık gelip geçiyor dinlenmene bak su iç bol bol canım hayırlısı çok çok geçmiş olsun

ben de 7.haftadayım ve ikiz gebelik olmasına rağmen ara sıra rahatsız edici boyutta ama genelde hafif mide bulantılarım var kusma falan olmuyor ama inanılmaz bir iştahsızlığım var zorla yemek yiyorum geçen hafta uykum felaketti heryerde uyukluyordum bu hafta biraz daha normale döndüm. ben de kalp çarpıntısı var nefes nefese oluyorum haliyle ama Allaha şükür günlük hayatımı etkileyecek rahatsızlıklarım yok..

Sana kolay gelsin canım geçmiş olsun .

Son düzenleme:
en zor zamanlar bunlar Rabbim herkese kolaylık, bebişlerimize sağlık versin.

Son düzenleme:
X