Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

canım transferim oldu bugün 16.günüm ve hamileyim çoğul gebelik hayırlısı bakalım allah kucağıma almayı nasip eder inşallah benim ikinci denememdi sonucum pozitif

hayırlı olsun çok sevindim benimde bugün 17. günüm Allaha şükürler olsun hamileyim 4. denmem bu merak ettim çoğul gebelik olduğunu nasıl anladınız ki değerin kaçtı benim 15. gün değerim 1304

SUSESI canım haber vermedin inşallah güzel haberi aldığın içindir bu suskunluğun Allahım gönlünün muradını nasip etmiştir inşallah canım

Kızar beni merak edip sorduğunuz için hepinize ayrı ayrı yeşekkür ederim.Ben test sonuçarım kocaman bir sıfırr:KK14::KK14::KK14::KK14:bugün kendimi hiç iyi hisstmiyorum.dr genetik test istedi ben duygularımı kaybettim.allah sabır versin benim gibi olan herkese.

Kızar beni merak edip sorduğunuz için hepinize ayrı ayrı yeşekkür ederim.Ben test sonuçarım kocaman bir sıfırr:KK14::KK14::KK14::KK14:bugün kendimi hiç iyi hisstmiyorum.dr genetik test istedi ben duygularımı kaybettim.allah sabır versin benim gibi olan herkese.

canım geçmiş olsun...bende aynı aşamalardan geçtim ilk denemem de tutmayınca ıkıncı denemede genetik testler ve hsg çekildi sorun çıkmadı sonra üçüncü deneme de ise histeroskopi ameliyatı oldum.şimdi çok şükür testler sonucu hamile olduğumu öğrendim haftaya da keseye bakılacak..
canım sen her zaman için umutlu ol güçlü ol.inşalah sen de en kısa zamanda hayırlı ve güzel haberlerını bızımle paylaşırsın

canım benim çok üzüldüm ama kendini lütfen yıpratma herşeyde vardır bi hayır bi araştırılsın bakalım umarım genetik testin temiz çıkar da bir sonraki tedavinde bebeğin tutunur inşallah Allah sabır versin ne kadar zor olsada yaşanılması gerekenin önüne geçilmiyor canım:KK50:

Çok üzüldüm cnm ama herşeyde vardır bir hayır bak genetik test istemiş doktorun inşş birşey çıkmaz ama çıkarsa bile ona göre önem alınır ona göre ilaçlar kullanılır ve bebişin gelir cnm.
Kendini çok fazla yıpratma lütfeen .

Kızlar hepinizden allah razı olsun.Dünden beri durup durup ağlıyorum ama biliyorum bugünlerde geçecek.Şİmdi duygu yoğunluğu yaşıyorum hazır değildim belkide bu sonuca.Ama nasipten ötesi olmuyor işte biz elimizden geleni tıpın bize sunduğu imkanları zorlayarak denemye devam edicez.Ama bi noktadan sonrası ne bizim elimizde ne de tıpın.işte orası kader Allah kaderimzde ne yazdıysa onu yaşıyoruz.Hepimiz inşallah o güzel kokulu meleğimize kavuşuruz.

Kızlar hepinizden allah razı olsun.Dünden beri durup durup ağlıyorum ama biliyorum bugünlerde geçecek.Şİmdi duygu yoğunluğu yaşıyorum hazır değildim belkide bu sonuca.Ama nasipten ötesi olmuyor işte biz elimizden geleni tıpın bize sunduğu imkanları zorlayarak denemye devam edicez.Ama bi noktadan sonrası ne bizim elimizde ne de tıpın.işte orası kader Allah kaderimzde ne yazdıysa onu yaşıyoruz.Hepimiz inşallah o güzel kokulu meleğimize kavuşuruz.

canım benim seni çok iyi anlayanlardan biriyim emin ol.bende çok üzüldüm ama dediğin gibi nasipten öteye geçilmiyo malesef .allah bizmde yüzümüzü güldercek bi gün inş.umudunu yitirme sakın .

Arkadaşlar çok önemli bişey soracağım aşılama nedir ve tüp bebekten farkı nedir?aşılamada kaç günde koyuluyor rahime?tüp bebekte kaç günde?

nolur umudunuzu yitirmeyin.ben de bugünleri görürmüyüm acaba diyodum.
şimdi doktordan geldim.kesemizi de gördük,kalp atışlarımızı da duyduk şükürler olsun rabbime.:nazar::nazar::nazar:
allahım herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.ultrasondayken bile dua ettim.isteyen bekleyen herkes için.

Arkadaşlar çok önemli bişey soracağım aşılama nedir ve tüp bebekten farkı nedir?aşılamada kaç günde koyuluyor rahime?tüp bebekte kaç günde?

aşılama tüp bebekten önceki aşama canım.yumurta toplama falan olmuyo.aynı iğnelerle yumurtalar uyarılıyor.yeterli olgunluğa ulaştıktan sonra sperm alınıp yumurtalara gönderiliyor.

bahar32 bana tüp bebek dediler ama bugün aşılama yapmıştık 2. de tüp dediler. ama yumurtalarım toplandı ve embriyo trasnferi 2 gününde yapıldı ve hep embriyo diye bahsettiler acaa kandırıldımmı diye düşünüyorum şimdi?arkadaşlar bu konuda daha iyi açıklama yaparsanız sevinirim!

aşılamada tek embriyo transfer etme diye birşey varmı?acil cevap ona göre konuşacağım drla arkadalar!

bahar32 bana tüp bebek dediler ama bugün aşılama yapmıştık 2. de tüp dediler. ama yumurtalarım toplandı ve embriyo trasnferi 2 gününde yapıldı ve hep embriyo diye bahsettiler acaa kandırıldımmı diye düşünüyorum şimdi?arkadaşlar bu konuda daha iyi açıklama yaparsanız sevinirim!

canım bana da 2 kez aşılama yapıldı .ama yumurta toplama falan olmadı.yumurtalar uyarıldı iğnelerle.olgunlaşınca çatlatma iğnesi oldum.36 saat sonra da sperm alınıp ince ve uzun iğne gibi bişiyle spermler transfer edildi.
benim bildiğim bu ama farklı da oluyo mu tam olarak bilmiyorum canım.peki ücreti ne kadar tuttu aşılama dediklerinin merak ettim

canım bana da 2 kez aşılama yapıldı .ama yumurta toplama falan olmadı.yumurtalar uyarıldı iğnelerle.olgunlaşınca çatlatma iğnesi oldum.36 saat sonra da sperm alınıp ince ve uzun iğne gibi bişiyle spermler transfer edildi.
benim bildiğim bu ama farklı da oluyo mu tam olarak bilmiyorum canım.peki ücreti ne kadar tuttu aşılama dediklerinin merak ettim

canım ilaçlarla berbaer 6000 i buldu ama 3240 tl tüp için yatırdık hastaneye? sözde tüp 5000 küsurmuş.kafam allak bullak oldu!benim yumurtalarım ı topladılar hatta ben uyumadım sarı su şeklinde gördüm tüpün içinde!ve embrşyo dediler hep!

canım moral bozmak yok hemen. bende aynı şeylerı yaşadım senınle. moral bozulunca değişen bişey olmuyor. bendende test istedi doktor bırde hsg. inşALLAH bu aşamaları bırlıkte aşıp bırlıkte gusel haberleri alacağız

canım ilaçlarla berbaer 6000 i buldu ama 3240 tl tüp için yatırdık hastaneye? sözde tüp 5000 küsurmuş.kafam allak bullak oldu!benim yumurtalarım ı topladılar hatta ben uyumadım sarı su şeklinde gördüm tüpün içinde!ve embrşyo dediler hep!

şimdi ilaçlarla beraber 6000tl tutan işleme aşılama dediler öylemi
yoksa ben mi yanlış anladım

Son düzenleme:
şimdi ilaçlarla beraber 6000 tutan aşılama dediler öylemi
yoksa ben mi yanlış anladım

evet canım ama sorun çözüldü yardımcı hemşire yanlış söyledği için ortalık karışmış! tüp yapmışlar drla görüştüm şimdi hemşire aşılama demiş bende diyprum bunlar embrşyo dondurmaktan bahsedşyorlardı bu nediye! bakalım ne olacak!

evet canım ama sorun çözüldü yardımcı hemşire yanlış söyledği için ortalık karışmış! tüp yapmışlar drla görüştüm şimdi hemşire aşılama demiş bende diyprum bunlar embrşyo dondurmaktan bahsedşyorlardı bu nediye! bakalım ne olacak!

şimdi oldu canım.:emir_bebek:
hayırl olsun:nazar:.inşallah güzel haberlerini alırız.ne zaman test tarihin.:KK19:

X