Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

canım transferim oldu bugün 16.günüm ve hamileyim çoğul gebelik hayırlısı bakalım allah kucağıma almayı nasip eder inşallah benim ikinci denememdi sonucum pozitif

canım çoğul gebelik olduğunu keseleri görmeden mı söyledi doktor ,benım de 15.günüm ama doktorum sonucu değerlendirirken sadece pozitif oldugunu söyledi değerim çok yüksek ama doktorum bu konuda yorum yapmadı,degerın kaçtı senın?

kızlar mrb ben aranıza yeni geldim.8 yıllık evliyim 1.tüp bebek deneyimimde rahatsızlandığım için dondurulmuş embriyo konuldu 2 tane ama tutmadı .bu ay ikinciyi denedik bugün transferimin 11.günü ve sabah kalktığımda regli olduğumu gördüm ve çok üzüldüm ağlıyorum burda sizin yazdıklarınzla moral buluyorum bu sefer baya umutluydum herşey yolunda gitti ama tutunamadı demekki çok üzgünüm.çok dular ettik ama olmadı bu sferde bu son şansımdı ama olmadı.

geçmiş olsun canım adına üzüldüm.ama kendini bır an önce toparlamaya çalış.kısmet bu denemeye değilmiş diye düşün...ben de daha önce herşey çok yolunda olmasına rağmen negatif sonuçlar almıştım.ama her seferinde bır sonrakı deneme için moral topluyordum..sende canım bir daha ki sefer için dua et

Moralim bozuk canım neden bilmiyorum hemen test günüm gelsede bu bunalımdan çıksam :KK59: :KK59: :KK59:

aynen bende öyleyim ama ilk 2 denememe göre daha rahatım sanki bu sefer oldu gibi bir his var içimde çünkü ilk iki denememde hiç ağrım yoktu bu denememde hem kasıklarım hemde göğüslerimde şişlik ve ağrı var bide arada midem bulanıyo inşallah vardır kızlar lütfen dualarınızı esirgemeyin:KK61:

canım transferim oldu bugün 16.günüm ve hamileyim çoğul gebelik hayırlısı bakalım allah kucağıma almayı nasip eder inşallah benim ikinci denememdi sonucum pozitif

:nazar:gözünaydın canım dediğin gibi inşaallah kucağına alırsın banada dua edersen sevinirim bende bu cuma günü test yaptırıcam

Canım ne oldu dur şimdiden fenalaşma..senin kaçıncı günündü sende benim gibi test gününü bekliyordun sanırım.Benim 10.günüm perşembe test günüm.Evde idrar testi yapmaya ccesaret edemiyorum korkuyorum nedense.Bende şimdilik herhangi bi belirtide yok benimde kafam karışık aslında ama genel olarak sakinim.Bugün ilk defa dışarı çıktım biraz yürüdüm geldim iyi geldi bana.Sen de üzme kendini lütfen Rabbim hayırısını verir inşallah
canım sen transferini hangi gün yaptırdın?

Ahsen canım bende beklemedeyim 10 şubatı bekliyom az kadı benimde ama içimde benimde bi tedirginik var.kendim test yapmayada korkuyom hayırlsı bakalım.Sen neler yapıyon?hangi aşamadaydın ?

bende beklemedeyim benimde 11 şubat sakın kendin test yapma ben ilk denememde idrardan test yaptım sonuç negatif çıktı çok kötü oldum hemde çoğu kişide idrar testinde çıkmıyo bence doktorunun dediği günü bekle ben öyle yapıcam.ben şuan annemlere geldim burada vakit geçirmeye çalışıyorum arada dışarı çıkıyorum strese girmemeye çalışıyorum...

Geçen yaz bir arkadaşla tanışmıştım acıbademde tüp bebek denemişler ve hamileydi.Sizin hakkınızdada hayırlısı olur inşallah. Ben geçen hafta izmir özel İrenbe hasatanesinde denedim yarın kanda baktırmya başlayacağım .herkeze hayırlı evlatlar versim rabbim...:KK3:slm

slm canım inşaallah sende hamilesindir yarın bize bildir sonucu hayırlı haberlerini bklyrz...:80:

kızlar mrb ben aranıza yeni geldim.8 yıllık evliyim 1.tüp bebek deneyimimde rahatsızlandığım için dondurulmuş embriyo konuldu 2 tane ama tutmadı .bu ay ikinciyi denedik bugün transferimin 11.günü ve sabah kalktığımda regli olduğumu gördüm ve çok üzüldüm ağlıyorum burda sizin yazdıklarınzla moral buluyorum bu sefer baya umutluydum herşey yolunda gitti ama tutunamadı demekki çok üzgünüm.çok dular ettik ama olmadı bu sferde bu son şansımdı ama olmadı.

canım çok üzüldüm ama hayırlısı buymuş demekki. benımde ilk denemem olumsuz sonuçlandı. senı çok iyi anlıyorum ama üzülünce işler değişmiyor. lütfen toparla kendini. bırakma hemen. bu arada neden son şansındı?

canım çok üzüldüm ama hayırlısı buymuş demekki. benımde ilk denemem olumsuz sonuçlandı. senı çok iyi anlıyorum ama üzülünce işler değişmiyor. lütfen toparla kendini. bırakma hemen. bu arada neden son şansındı?

çünkü maddi manevi eşimde bende yıprandık.fazla ısrar etmeye gerek yok diye düşünüyoruz.2 deneme yaptık yeter diyorum ben .

kızlar ben dr mu aradım ilaçları ben kesmiştim ama sakın kesme dedi.senin test tarihine var dedi.ben regli olduğumu söyledim oda nasıl kanamn diye sordu normel regli kanaması gibi dedim.olsun dedi test yaptırana kadar kesme ilaçlarını dedi ama benim hiiiiiiiiiiiiççççççççççççç umudum yok artık sıkmıyorum kendimi.belki test yaptırrım ama sonuç belli.:KK59:

çünkü maddi manevi eşimde bende yıprandık.fazla ısrar etmeye gerek yok diye düşünüyoruz.2 deneme yaptık yeter diyorum ben .

Ooooo cnm hemen pes ediyorsun 3. 4. denemede bebeğine kavuşan çok arkadaşlarımız var bu biraz sabır işi :))
Maddi manevi gücünüzü topladığınız zaman tekrar denersiniz merkezini değiştir bence :KK71:

kızlar ben dr mu aradım ilaçları ben kesmiştim ama sakın kesme dedi.senin test tarihine var dedi.ben regli olduğumu söyledim oda nasıl kanamn diye sordu normel regli kanaması gibi dedim.olsun dedi test yaptırana kadar kesme ilaçlarını dedi ama benim hiiiiiiiiiiiiççççççççççççç umudum yok artık sıkmıyorum kendimi.belki test yaptırrım ama sonuç belli.:KK59:

Gördün mü bana inanmadın ama doktorunda aynı şeyi söylemiş :) hadi bakalım kan testini sabırsızlıkla belkliyorum cnm benim :KK71:

Ah canım benim lütfen bırakma kendini hemencik,yarın mutlaka kan testi yaptır ondan sonra karar verirsin ne yapacağna.Hem öyle pes etmek yok biraz zaman geçsin kendini toparlayınca herşeyi baştan düşünürsünüz.Ama inşallah bunlara gerek kalmaz test sonucunda bize müjdei haberi verirsinn

çok teşekürler arkadaşlar moral verdiğiniz için testi yaptırcam inş bakalım biraz toparladım kendimi olumsuz olsada kısmet değilmiş ne yapalım.

Kızlar benim test günüm perşembe günü idi ama o gün memleketten misafirler gelcek oldu süpriz yani.Ama kimse bimiyo benim tedavi gördüğümü eğer testim olumsuz olursa ben kendimi o gün toparlayamam.Ben de yarın 11. günümde kan testi yaptırmaya karar verdim.Yarın nasipse öğrenicem çıkar demi ya bi gün önceden.çok stresliyim ya sonucu duymaktan korkuyom neddense.Kendimi herşeye hazırlamıştım oysa zaman yakınlaşınca işte böye karmaşık duygulardayım:KK61::KK61:

canım çok sağolasın inşallah hamişimdir.sen neler yapıyorsun?

napim canım doğum kontrol hapımın bitmesini bekliyorum 17sinde son hapımı içeceğim sonra adet olmayı bekleyeceğim adet olunca da drumu arayıp 2.gün kontrole gideceğim sonrasında da transfer için gün belirleyecek sanırım dondurulmuşlarımla olacak 2.tedavim hayırlısı olsun hakkımızda

16 şubat hayatım :KK31: :KK31:

az kalmış az kalmış inşallah güzel haberlerle geliceksin cnaım

:nazar:gözünaydın canım dediğin gibi inşaallah kucağına alırsın banada dua edersen sevinirim bende bu cuma günü test yaptırıcam

2 güncük kaldııııııı hadi bakalım canım Allahım inşallah meleğini snaa nasip etmiştir ve hiç ayırmaz sizleri inşallah

iyi yapmışsın cnaım testi görmeden hiçbirşey belli olmaz keşke bi mucize olsa Allahım hakkında herşeyin hayrılısını versin inşallah canım

Kızlar benim test günüm perşembe günü idi ama o gün memleketten misafirler gelcek oldu süpriz yani.Ama kimse bimiyo benim tedavi gördüğümü eğer testim olumsuz olursa ben kendimi o gün toparlayamam.Ben de yarın 11. günümde kan testi yaptırmaya karar verdim.Yarın nasipse öğrenicem çıkar demi ya bi gün önceden.çok stresliyim ya sonucu duymaktan korkuyom neddense.Kendimi herşeye hazırlamıştım oysa zaman yakınlaşınca işte böye karmaşık duygulardayım:KK61::KK61:

bişi olmaz 1 gün önceden inşallah güzel haberlerle gelirsin canım

:))) Şuan eminim büyük bir heyecanla sonucunu bekliyorsun tatlım inşş pozitif olacak :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71::KK71: Seni bekliyoruz biz burda :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71: Bol şans

canım ya maddi açıdan tabiki zorluyor bu durum, ancak eğer bi şekilde maddiyat el verirse, nette araşırırsan biraz zaten hemen karşına çıkar, 7.denemesinde gebe kalan bayanlar var.nolur hemen pes eme..

X