- 27 Kasım 2010
- 182
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar selam. transferimin ( transfer günü hariç ) 6.günü bugün. ilk 2-3 gün ağrım bayağı hissettiriyordu kendini.şimdi ise daha hafif ve şişkinliğim var. Göğüslerimde de şişkinlik biraz sızlama var . ilk denemem 2 tane transfer edildi 8 hücreli. sorun eşimden kaynaklanıyor. ilk 4 gün sadece yattım yemek ve wc ihtiyacı dışında kalkmadım şimdi ise dikkat ediyorum ama çok korkuyorum. o süreci tekrar yaşamak o stres gözümü korkutuyor işin maddi kısmı bir tarafa manevi olarak yıpranıyoruz. ne dersiniz idrar tahlili yapsam mı 1-2 gün sonra daha 5 gün var kan tahlilime. yoksa sabır mı edeyim bilemedim ??[/QUO TE]
transferini nerde hangi doktora yaptırdın canım inşallah bebişin sana tutunmuştur benimde
9. günüm hiçbir belirtim yok ama yarın idrar testi yapıcam inşallah dualarımız kabul olur
arkadaşlar merhaba. bugün transferin 9.günü. cuma günü herşey belli olacak. bazı arkadaşlar bu süreçte iğne kulandıklarından bahsetmişler.Ben sadece transferden önceki dönemde iğne kullandım. Benim gibi transferden sonra iğne değil de ilaç kullananlar var mı???
selam canım.. benim de test günüm 24'ü. karnım ve kasıklarımda hafif ağrı var 1 hafta nasıl sabredeceğim bilemiyorum.. inşallah hayırlı haberlerini alırız hem kendimizin hem isteyen herkesin.
arkadaşlar selam. transferimin ( transfer günü hariç ) 6.günü bugün. ilk 2-3 gün ağrım bayağı hissettiriyordu kendini.şimdi ise daha hafif ve şişkinliğim var. Göğüslerimde de şişkinlik biraz sızlama var . ilk denemem 2 tane transfer edildi 8 hücreli. sorun eşimden kaynaklanıyor. ilk 4 gün sadece yattım yemek ve wc ihtiyacı dışında kalkmadım şimdi ise dikkat ediyorum ama çok korkuyorum. o süreci tekrar yaşamak o stres gözümü korkutuyor işin maddi kısmı bir tarafa manevi olarak yıpranıyoruz. ne dersiniz idrar tahlili yapsam mı 1-2 gün sonra daha 5 gün var kan tahlilime. yoksa sabır mı edeyim bilemedim ??[/QUO TE]
transferini nerde hangi doktora yaptırdın canım inşallah bebişin sana tutunmuştur benimde
9. günüm hiçbir belirtim yok ama yarın idrar testi yapıcam inşallah dualarımız kabul olur
öznurcum ben ankaradayım .anatolia'da bülent hoca yaptı transferimi ilk denememiz daha öncesinde de aşılama vs hiç bir denememiz olmadı . ilk denememizi mikro yaptık bakalım bekliyorum erken yaptırmayı düşünmüyorum eşime de söz verdim sabırla bekliyorum 24'ünü.sen nasılsın ?
baharcım selam,
walla kendimi işe verdin 4 gün dinlendim 10 gün raporum vardı evde hiö zaman geçmiyor iyice takıyorum kafaya diye işe erken başladım zaten işim masa başı ayaklarımı uzatıp oturuyorum . tek tek gün sayıyorum kendini çok dinlersem bir sürü belirti hissediyorum ama göğüslerimde şişkinlik var benimkiler küçük olduğu için kendimi silikonlu gibi hissediyorum hafif kasık ve bel ağrım var ama varla yok arası . bol bol dua ediyorum elimi karnıma koup bebişlerle konuşuyorum ama çok sabırsızlanıyorum eşime söz vermesem 40 kere gidip test almıştım eczaneden ama 24'ünden önce yapmayacağıma ve moralimi bozmayacağıma söz verdim .
benim 1.kalite 2 emb. transfer edildi. bakalım hayırlısı .. sen ne durumdasın ? inşallah hem sen hem ben hem de tüm bekleyenler hayırlı haberler alırız.
hadi bakalım inşallah hayırlısı ...benim ağrı falan bir var bir yok ama adet günüm yaklaşıyor ya paranoyak oldum iyice adet mi olucam diye. yani ağrım olsun sevineyim mi olmasın üzüleyim mi bilemedim! sen de işin yorucu ise iyi yapmışsın rapor almakla.ben de saat sayıyorum her hafta su gibi geçer ne zaman başlar ne zaman biter farketmem bile ama bu hafta hala geçemedi. daha perşembe son 4 gün diyorum Allah'ım sabır ver hayırlısını ver diyorum dua ediyorum.başka birşey de gelmiyor elimizden zaten
inşallah iyi haberlerimizi paylaşırız canım.. ben önce yaptırmayacağım ama kesin kararlıyım
günler aylar ne çabuk geçer normalde ama olsun bak perşembeyi de yedik.kaldı 3 gün.yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz gecivercek inşallah.ama ben bu gidişle dayanamıcam heralde.
cumartesi yaptırayım diyorum.aslında bi tarafım da ağır basıyor yok bekle diye.bakalım artık hayırlısı.
forum da baya bi gezindim.hamile kalan arkadaşların yorumlarına.yarısı ağrının olması tutunduğunu gösteriyor diyor.yarısı benim ağrım oldu ama sonuç negatifti diyor.bünyeye göre değişir mutlaka ama
afalladık artık dediğin gibi ağrımız olsa bi türlü olmasa bi türlü.rabbim hakkımızda hhayırlı olanı versin inşallah.
sabırlar arkadasım.dualarım seninle ve sonuç bekleyen herkesle ......
öznurcum ben ankaradayım .anatolia'da bülent hoca yaptı transferimi ilk denememiz daha öncesinde de aşılama vs hiç bir denememiz olmadı . ilk denememizi mikro yaptık bakalım bekliyorum erken yaptırmayı düşünmüyorum eşime de söz verdim sabırla bekliyorum 24'ünü.sen nasılsın ?
ilk denemem iki tane transfer oldu diyince merak ettim doktorunu benim doktorum yasa gereği 1 tane embriyo yerleştirdi sadece 10. gün idrar testim negatifti bugün yeniden baktım yine negatif yarın kan testi vericem bakalım bir umut beklemekteyim sakın erken yaptırma insanın ister istemez moreli bozuluyor
olmadı arkadaşlar. sonuç negatif ilk denememdi. açıkçası umutlanmıştım ama nasip değilmiş. bilmiorum doktorum ne tepkı verecek. tedavi sürecinde herşey süper ilerliyodu. ikinciyi ne zal man yapıyolar en erken? deneyimli arkadaşlar ne önerir bu konuda???
arkadaşlar ya eşim inanılmaz üzüldü. sizlerin eşleri de aynımıydı? inanın haberi öğrendiğimde tutmadığından çok eşimin çok üzüleceğine üzüldüm ben ya. biz birde kimseye söylemedik bu olayı. sadece eşim ve ben biliyoruz. o da zorladı bizi baya. moral bozukluğunu kimseye anlatamamak gerçekten çok zor(((((
olmadı arkadaşlar. sonuç negatif ilk denememdi. açıkçası umutlanmıştım ama nasip değilmiş. bilmiorum doktorum ne tepkı verecek. tedavi sürecinde herşey süper ilerliyodu. ikinciyi ne zaman yapıyolar en erken? deneyimli arkadaşlar ne önerir bu konuda???
ilk denemem iki tane transfer oldu diyince merak ettim doktorunu benim doktorum yasa gereği 1 tane embriyo yerleştirdi sadece 10. gün idrar testim negatifti bugün yeniden baktım yine negatif yarın kan testi vericem bakalım bir umut beklemekteyim sakın erken yaptırma insanın ister istemez moreli bozuluyor
öznurcum benim eşimde ciddi morfoloji ve sayı sıkıntısı var, maalesef değerleri de yükselmek yerine az da olsa gerilediğinden ve yaşım da 31 olduğundan 2 tane transfer edilmesini biz talep ettik.
inşallah hepimiz için hayırlısı olur