canım arkadasım.üzülme.hemencecik toparlan 2.tedaviye moral topla.rabbim ikincide göbüşünü doldursun inşallah.inan burdan negatif sonuçları alınca kendiminki gibi üzülüyorum.pozitif sonuçları alınca kendiminmiş gibi seviniyorum.
benim de 2.denemem.şafak 3,pazartesi öğrencez inşallah sonucumuzu hayırlısıyla.dualarınızı bekliyorum.
biz aşılamaları yaptırdığımızda çok umutlamamıştık zaten.şansı düşük oluyomuş diye.birinde sınav günüme denk geldi hiç uzanamadan sınava gittim.ikincide doktor bi kontrolümü aksattı.işi varmış da o gün.yumurtalarım çok büyüdü.şansımız çok düşüktü yani ki olmadı zaten.
biz artık kimden ne duyuyosak yapıyoruz.hangi doktoru önerirlerse gidiyoruz.
soğan kürü uyguluyorum.o ay 2 doktoro daha gittim ne diyecekler diye.bi de üstüne kaplıcalara gittik.ii geliyomuş ya hani.öle duyduk hiç tereddüt etmeden gittik.
ertesi gün 23 nisan ve benim adetim 1 hafta gecikti.eşim dediki sen neden hastalanmadın.artık test yapmaktan da bıkmıştım.hep negatifi görmekten yorulmuştum.tedavilerden gecikebiliyodu,bi kaç kere başıma geldi.ama yine eşim dayanamadı gecenin yarısı saat 12 de nöbetçi eczaneden test aldı geldi.
yaptım testi.inanamadım.ilk defa 2 çizgiyi görmüştüm.nasıl heyacanlandım.çıkardım testin içini dışını yanlımı görüyorum diye.o gün uyuyamadık sabaha kadar heyecandan.sabah da tören var gitmem lazım.ama müdür beye rica ettim ben tören yürüyüşüne katılmayayım diye.hani olur da zarar gelir diye.:90:neyse tören bitti benim ağzım bi karış tabi.gittim kan verdim.sonuç çıkana kadara neler yapmadık eşimle vakit geçirmek için.en son aradık hastaneyi değerim 60 tı.hamileydim.allahım nasıl bi duyguydu anlatamam.ağzım kapanmıyodu ya sevinçten.mutlu haberler verildi ailelere.herkeste ağlamaklı sevinçler.özlemle beklenen 2 yılın mutlu haberiydi bu.2 gün sonra tekrar kan testi deeğer 66.sadece 6 artmıştı.sonra bi daha 80
sonra bi daha 83
sonra bi daha 130
sonra bi daha 133
dış gebelik dedi doktor.düşürmeyi bekleyeceksin.olmazsa müdahale edecez.
ve 1 hafta sonra kaybettim bebişimi.göz göre göre.ağlayarak yolcu ettim bebişimi.
üzüldüm ama bitaraftan da olabiliyomuş diye sevindik.ama bekleyişler yine hüsranlar.
eyülde 1.
tüp bebek tedavimizi yaptırdık.ailemize söyledik sadece.
eylül 9 da ramazan bayramının 1.gününde test günümdü.dayanamadık 2 gün önce yaptık testi.değer 12 çıktı.buruk bi sevinç.çok düşük ama belkiiiiiiii yükselebilir.....
bayram günü test yaptırdık.değer 6.
yıkıldık.evden cenaze çıkmış gibiydi.
kendimi geçtim eşimi hiç böyle görmemiştim.hıçkıra hıçkıra,titreye titreye ağlıyodu.hayırlısı buymuş diyoduk bi taraftan ama dayanamıyoduk.o beni teselli ederken ben koyveriyodum kendimi,o da başlıyodu benimle birlikte.ben onu teselli ederken o koyveriyodu kendini ben de onunla birlikte.geceler sabah olmadı ogünler geçmek bilmedi.çok zor atlattık.aileler bile gidemedik teselli edecekler dayanamıcaz diye.şükür rabbime şimdi tekrar sonuç bekliyoruz.rabbim bu uğurda yüzümüzü güldürsün inşallah hepimizin
çok uzattım hakkınızı helal edin
ama kimseye anlatamıyosun ya rahatladım