Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

melikepam nasılsın yarın tahlil günün heralde bi değişiklik varmı nasıl hissediyorsun kendini benim yarın adet günüm karnımda ağrılar var yarın olsun istemiyorum :KK43:

canım bendede aynı şikayetler var,her an adet olucakmış gibi,dünde midem çok kötüydü,RABBİM hayırlısını nasip etsin inşallah,senin tahlil günün nezaman:KK70:

canım bendede aynı şikayetler var,her an adet olucakmış gibi,dünde midem çok kötüydü,RABBİM hayırlısını nasip etsin inşallah,senin tahlil günün nezaman:KK70:

merhaba ben yeni katildim ve bel agrilarim cok bugün 7 günnüm uykumdan uyaniyorum cok terliyorum sizdede ayni seyoluyormu adet olacakmis gibi agrilar var, doktorumu aradim yarin gel dedi bakacakmis neden diye herhalde normail degil

merhaba ben yeni katildim ve bel agrilarim cok bugün 7 günnüm uykumdan uyaniyorum cok terliyorum sizdede ayni seyoluyormu adet olacakmis gibi agrilar var, doktorumu aradim yarin gel dedi bakacakmis neden diye herhalde normail degil

stres yapma canim herseyin hayirlisi bende terleme olmadi bel arim vardi bazen cok sidetli oluyordu

merhabalar hepinize Insallah iyi haberlerinizi biranonce alirsiniz ben6.gunumde idrar testi yapmistim cok ince cizgi vardi tabi bende ucuzdu oyuzden erken cikti diye dusunuyorum birde goguslerimin damarlari cikmisti herkeste farkli tabi

merhaba bende bugün üye oldum peki hamilemisin benim 7. günüm cok agrilarim oluyor sende bir belirti varmi?

benimde 7 günüm bugün idrar etsti yaptım iki tane 2 çizgimi gördüm allahım inşallah cumartesi kan testim o günde değerlerim iyi çıkar.......
allah yüzümüzzü güldürsün inşallah hepimizin....
böyle pozitif olup negatif çıkan var mı ?

merhaba bende bugün üye oldum peki hamilemisin benim 7. günüm cok agrilarim oluyor sende bir belirti varmi?

hayir malesef iki denemem oldu ve sonuc negatif bugun gitim doktora ve 3 deneme icin konustum ultrazoda bakti iyi normal dedi veigne verdi cuma gunu yine kontrolum var herseyin hayirlisi

:

korkma canım,streste yapma,bendede çok şiddetli bel ağrısı,adet sancıları gibi ağrılar var.bunlar normal ALLAH nasipettiyse kavuşucaz bebeklerimize,içini ferah tut sen.sevgiler.

benimde 7 günüm bugün idrar etsti yaptım iki tane 2 çizgimi gördüm allahım inşallah cumartesi kan testim o günde değerlerim iyi çıkar.......
tebrikler canım,ALLAH tamamına erdirsin,hayırlısı olsun inşallah.:21::21::21::21::21::21::21::21::KK66::KK52::KK71:

stres yapma canim herseyin hayirlisi bende terleme olmadi bel arim vardi bazen cok sidetli oluyordu

tesekür ederim canim benimde bellim sidetli agriyor kasiklarimda agriyor bu ilk denemem ,doktoru aradim cok agrim var diye, yarin gel dedi cok agriya olumlu bakmadi sanki , moralim bozuldu,
bu arada nerden katiliyorsun ben almanyadan , burda daha zor , sanki beni anlamiyor, cok duygusal oldum , sen hamilemisin ???

hayir malesef iki denemem oldu ve sonuc negatif bugun gitim doktora ve 3 deneme icin konustum ultrazoda bakti iyi normal dedi veigne verdi cuma gunu yine kontrolum var herseyin hayirlisi

aminn insallah allah yüzümüzü güldürsün , allah gönlüne göre versin benim yarin beli olur artik ,
insallah olur allah hepizin kucagina bebislerimizi ersin

aminn insallah allah yüzümüzü güldürsün , allah gönlüne göre versin benim yarin beli olur artik ,
insallah olur allah hepizin kucagina bebislerimizi ersin

yarin beli olur demissin kan testinmi var bu arada bende yurt disindayim seni cok iyi anliyirum

13 ocak canım ya korkudan ölüyorum o kadar emek boşa gitmesi beni yıkıyor hiç bu kadar ağlamamıştım bu gün ağladığım kadar

13 ocak canım ya korkudan ölüyorum o kadar emek boşa gitmesi beni yıkıyor hiç bu kadar ağlamamıştım bu gün ağladığım kadar

seni çok iyi anlıyorum,ilk denememde bende çok ağladım,çok yıprattım kendimi ama bu kez söz verdim kendime ve ALLAHa teslim oldum,anladım ki,o çok büyük çok yüce ,o istemeden yaprak bile kıpırdamaz.anlımıza yazılmışsa birkere,onu görüp onu yaşıycaz.eğer RABBİM nasip ettiyse bebeklerimize kavuşucaz.hayırlısı neyse o olsun,korkma sakin olmaya çalış.ALLAHa emanet ol.

inşallah bundan sonraki denmende ALLAH yüzünü güldürsün,hayırlısını nasip etsin.

Gözünaydın canım Rabbim tamamına erdirsin.

yarin beli olur demissin kan testinmi var bu arada bende yurt disindayim seni cok iyi anliyirum
ben almanyadan sen nerden? evet agrilarim oldugu icin yarin gel dedi doktor bakacakmis neden diye , yani hamile olup olmadigimida görecek ,normalde cuma günüydü kan testi erkene aldi

X