ben almanyadan sen nerden? evet agrilarim oldugu icin yarin gel dedi doktor bakacakmis neden diye , yani hamile olup olmadigimida görecek ,normalde cuma günüydü kan testi erkene aldi
inşallah bundan sonraki denmende ALLAH yüzünü güldürsün,hayırlısını nasip etsin.
selam ben isvicrede yasiyorum sen almanyanin neredesindesin ordami yaptirdin
seni çok iyi anlıyorum,ilk denememde bende çok ağladım,çok yıprattım kendimi ama bu kez söz verdim kendime ve ALLAHa teslim oldum,anladım ki,o çok büyük çok yüce ,o istemeden yaprak bile kıpırdamaz.anlımıza yazılmışsa birkere,onu görüp onu yaşıycaz.eğer RABBİM nasip ettiyse bebeklerimize kavuşucaz.hayırlısı neyse o olsun,korkma sakin olmaya çalış.ALLAHa emanet ol.
Gözünaydın canım Rabbim tamamına erdirsin.
sağol canım daynamadım 8 gün verdim kanı 118 çıktı cuma günü katlanırsa sevinicem allah dualarımızı kabul etsin.sevincimizi katlasın inşllh.
sağol canım daynamadım 8 gün verdim kanı 118 çıktı cuma günü katlanırsa sevinicem allah dualarımızı kabul etsin.sevincimizi katlasın inşllh.
Slm.Sonucuna çok sevindim.Allah hayırlı etsin inşalah.Senin kaç embriyo transfer edildi,belirtiler ne oldu bana yazarmısın.Benim ayın 5 inde transfer oldu ve beklemedeyim.
sonucu pozitif olan arkadaşlar, bu gün 7. günüm sildiğimde gelen kahve ve kırmızı kan başladı. adet mi oluyorum acababu arada 5.gün transfer edildi embriolar... yani norma adet tarihim yarın... lütfen yardım...
canım merhaba test günlerimiz aynı seninle benimde batma şeklinde ağrım olyor.hayırlısı olsun ikimiz içindeArkadaşlar günaydın benim bu ilk denemem ve bu sorunun cevabını bende merak ediyorum ama benim test için günüm 21 ocak kasıklarımda batma şeklinde ağrı var acaba gidip erken test yaptırsam mı diyorum ama sonra biraz daha sabır diyorum
canım benimki 5 gün embriyosuydu 2 tane çünkü daha önce denemelerim oldu.3. 4 .gün çok kasık ve bel ağrım oldu 7 gün idrarda baktım çift çizgi görünce kanda yaptırdım.bide sanırım ilaçlardan sürekli uyku halindeydim.senin sonucunada az kalmış belirti aslında biraz hikaye herkesde farklı oluyo.inşallah sonucunda pozitif olur..
senin kaç embriyo konuldu.
Canım benim de 5. gün embriyosu ve 1 yane dondurulmustu.Benim adet belirtileri gibi ağrılarım var.Daha leke gelmedi alaha şükür ama yinede sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum.Benim 5. denemem oldu.PGT yapılmıştı dordurmadan önce.Olumsuz düşünmek istemiyorum ama böyle belirtiler beni huzursuz ediyor.Senin sonucun erken çıktığına göre büyük ihtimalle ikizdir.Allahım saglıkla kavuştursun inşallah.
Arkadaşlar günaydın benim bu ilk denemem ve bu sorunun cevabını bende merak ediyorum ama benim test için günüm 21 ocak kasıklarımda batma şeklinde ağrı var acaba gidip erken test yaptırsam mı diyorum ama sonra biraz daha sabır diyorum
Arkadaşlar günaydın benim bu ilk denemem ve bu sorunun cevabını bende merak ediyorum ama benim test için günüm 21 ocak kasıklarımda batma şeklinde ağrı var acaba gidip erken test yaptırsam mı diyorum ama sonra biraz daha sabır diyorum
canım merhaba test günlerimiz aynı seninle benimde batma şeklinde ağrım olyor.hayırlısı olsun ikimiz içinde
arkadaşlar selam. transferimin ( transfer günü hariç ) 6.günü bugün. ilk 2-3 gün ağrım bayağı hissettiriyordu kendini.şimdi ise daha hafif ve şişkinliğim var. Göğüslerimde de şişkinlik biraz sızlama var . ilk denemem 2 tane transfer edildi 8 hücreli. sorun eşimden kaynaklanıyor. ilk 4 gün sadece yattım yemek ve wc ihtiyacı dışında kalkmadım şimdi ise dikkat ediyorum ama çok korkuyorum. o süreci tekrar yaşamak o stres gözümü korkutuyor işin maddi kısmı bir tarafa manevi olarak yıpranıyoruz. ne dersiniz idrar tahlili yapsam mı 1-2 gün sonra daha 5 gün var kan tahlilime. yoksa sabır mı edeyim bilemedim ??